kremówko - a widziałaś Lagaan? Świetny film, nominowany do Oscara :D. Polecam!
Właśnie tak sobie trailery przeglądam na YT i sobie przypominam :P.
Dodano 2 minut temu:
Hmmm... z ambitniejszych to jeszcze np. Yuva (Młodość), Guru, Ek Hasina Thi (niezły thriller, choć na początku zapowiada się romansidło), Dev.D, Life in a Metro (Życie w Metropolii)... i na razie już mi nic do głowy nie przychodzi :P.
Dodano 4 minut temu:
A jeśli lubisz filmy cudne od strony wizualnej (nie szczególnie fabularnej :P) to polecam Saawariya czy Paheli.
Tu np. trailer Saawariya (od strony wizualnej genialny):
z tych wszystkich mam w domu Yuvę ale jeszcze nie oglądałam... ale ponieważ w wakacje mam zamiar ponadrabiać zaległości filmowe to sobie zapisałam te tytuły, które podałaś i będę ich szukać niebawem :D
Paheli oglądałam, faktycznie wizualnie świetny, z resztą muzycznie tez dobry, całość bardzo fajna, z takim baśniowym jakby klimatem...
Czw 0:22, 16 Lip 2009
Ja się do Yuvy zabierałam długo, ale jak już to zrobiłam, to wciągnęło mnie na maxa :D. W ogóle się takiego filmu dobrego nie spodziewałam - do dziś jest jednym z moich ulubionych :P. A tak to gustuję głównie w głupich komediach i nawalankach xD.
Kalpana a oglądałaś Dil Se? też wydaje mi się jednym z ambitniejszych (może dlatego, że widziałam większość po prostu romansideł :P ) a muzyka jest ręcz genialna, zupełnie ina niż w większości bolly...
Czw 0:30, 16 Lip 2009
kremówko - widziałam, widziałam :D. Muzyka genialna, bo Rahmana - on robi najlepszą :P. Za filmem może nie przepadam, bo i tu trochę romansidła jest, ale doceniam :D.
Miałam spust :P. Tylko wstawałam i od razu włączałam film - taka norma to były 3 dziennie - prawie w ogóle sobie przerw nie robiłam :P. Teraz już bym tak nie mogła ;).
no mam zamiar nadrabiać, tylko, że nie zawsze kasa jest żeby film sobie kulturalnie kupić a nie wszystko można znaleźć w necie ;)
dobra, ja też już się kładę, bo przecież nie mogę codziennie wstawać po 12 :P
dobranoc i nie do jutra, tylko do później dzisiaj ;)
Czw 0:48, 16 Lip 2009