Jodhaa Akbar widziałam już jakiś czas temu - może nie zachwycił mnie tak, jak kremówkę, bo spodziewałam się po panu reżyserze czegoś innego, ale i tak wart polecenia ;).
Ten film zawsze będzie mi się kojarzył z historią w LO i tym, jak dzięki niemu doprowadziłam nauczyciela do zaniemówienia xP. Wiedziałam więcej od niego :P.
kurczę, skoda, że ja obejrzałam ten film jak już opuściłam LO...
a przed obejrzeniem czytałam różne wypowiedzi więc się nie nastawiałam na mega hit (i faktycznie, trochę miejscami przynudzał, za dużo o polityce i wojnie) ale te pałace... zrekompensowały mi wszystko :D chciałabym taki mieć... :D
Sro 23:52, 15 Lip 2009
Nauczyciel zawsze jest z tyłu:) W końcu młodzież jest przyszłością narodu xD A co do filmu, to ja się nie będę wypowiadać, bo raz, że się nie znam, dwa nie bardzo mi się podoba xD
Nie każdemu takie przebieranie się podoba. Nic na siłę.
Ja filmu pewnie też nie obejrzę, ale podziwiam ludzi od kostiumów, bo się napracowali... Nie tak jak w dzisiejszych filmach; bluza i jeansy i z głowy :)
Sro 23:57, 15 Lip 2009
No bolly jest gatunkiem specyficznym i nie każdemu się podoba, zwłaszcza jeśli chodzi o facetów
Na początku źle rozumiałam wypowiedź i wydawało mi się, że napisałaś, że tam faceci brzydcy (znaczy taki sens wypowiedzi) xD. Na początku się oburzyłam, bo tam przecież przystojniaki ^^. Ale przeczytałam jeszcze raz i już pojęłam o co chodziło :P.
A w Bollywood są też filmy ambitniejsze - ja mam kilka takich ulubieńców :D. Już dawno nic nie oglądałam... ach... mam na oku jeden film, ale jeszcze zobaczę kiedy się do niego zabiorę.