A teraz komunikat specjalny!!
W trosce o forum postarajmy się:
1. wrzucać obrazki o jak najmniejszej wadze. nie potrzebny nam przecież drink na pół strony, a poza tym są przecież programy do zmniejszania zdjęć.
2. zamiast w zakładkach [youtube][/youtube] wrzucajmy same linki, na pewno odciąży to serwer
3. zdaje się, że była już ustalona wielkość bannerka i avka, więc nie przekraczajmy ich, co by nie przeciążać forum (tu prośba także dla naszych artystów, żeby produkując swoje cuda brali pod uwagę odpowiednią wielkość)
4. Może do tematów ze zdjęciami także będziemy wrzucać same linki?
Wto 21:07, 21 Lip 2009
bozenka21 masz rację :D od tej pory ja wrzucam same linki :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 21:08, 21 Lip 2009
Chasper na żagle najfajniejsza jest w czerwcu i wrześniu, ale nigdy w tych terminach nie możemy zgrać załogi i tata mojego kolegi jest wtedy na regatach najczęściej, dlatego pływamy w lipcu, ale w tym roku trochę nam się plany sypią :?
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Wto 21:11, 21 Lip 2009
Wto 21:13, 21 Lip 2009