Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1242, 1243, 1244 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kalpana pisałaś o spalonym modemie :) A mogę spytać, czy masz listwę antyprzepięciową? (O bezpieczniki nie będę Cię pytał, bo skąd masz wiedzieć xD)

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Nie 0:24, 19 Lip 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

ja też znikam spać, może przynajmniej przyśni mi się coś miłego

PostWysłany: Nie 0:25, 19 Lip 2009
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Raz3r napisał:
(O bezpieczniki nie będę Cię pytał, bo skąd masz wiedzieć xD)

Masz rację - nie pytaj - to kompletnie nie moja dziedzina xD. A listwę mam, a jak, ale niestety nie uchroniła ona mojego modemu od spalenia. Jak poszły z niego iskry to tylko wypatrywać, jak trzeba było z nim lecieć i wymieniać :P.

PostWysłany: Nie 0:26, 19 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

Dobranoc ToAr. Szczerze życzę naprawdę miłych snów.
Kalpana, no to rzeczywiście ładnie musiało walnąć, że przez listwę przeszło:P
A jak tam LOTR?

PostWysłany: Nie 0:26, 19 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Walnęło, że hej :P. A najgorsze było to, że nie nauczyłam się na własnym błędzie i znowu przy okazji następnej burzy spaliło mi nowy, wymieniony modem xD. Od tamtej pory odłączam go już, jak tylko usłyszę jakiś mały grzmocik w oddali :P.

A LOTR... No super - dziś skończyłam. Teraz nie mam co robić, chyba że zaczynać od początku ;). Dziś zajęłam się czytaniem książki, ale tam jestem dopiero na momencie, kiedy hobbici przybyli do gospody "Pod Rozbrykanym Kucykiem" i poznali Obieżyświata :P. A ja już bym chciała czytać, jak walczą na Polach Pelennoru i jak Denethor chce spalić Faramira xD. No, ale nie ma tak dobrze ;).

PostWysłany: Nie 0:39, 19 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hello ;) przepraszam, że tak późno i że w ogóle się nie odzywam, ale jak wiecie byłam trochę chora i nadal jestem... w końcu dotarłam do lekarza i leżałam całe 24 godziny w domu, nadrobiłam zaległości w Californication :)
u koni tak: Rewir wsadził łepetynę w krzaki, jest na antybiotykach, na szczęście nie trzeba było szyć i tu ciekawostka, za wetkę w Lbn zapłaciłam więcej niż za weta który dojeżdża do moich koni z Wawy O.O
Siwek robi się coraz bardziej niegrzeczny, znowu zaczęłam go rozpieszczać i dostaje banany z ręki :lanie: i ciągnie praktycznie na samym owsie :D i żyjemy :P
reszta chodzi, bo musi a jedna klacz, która ma imię zupełnie nie adekwatne do jej osobowości robi ze mną matrix'a i latamy po bandzie na hali :D i jest ciekawie co najmniej :D

a teraz muszę się pochwalić - wpadłam tak późno na forum bo nie dawno wróciłam do domu, bo moja juniorka i jej 6 letni kucyk wygrali dzisiaj mistrzostwa Lubelszczyzny kucy :jupi: fartem, bo fartem, ale udało się :jupi:

PostWysłany: Nie 0:44, 19 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Zawsze można trochę książki ominąć :D Czyli mania nadal trwa :D U mnie jak jest burza, to na wszelki wypadek odłączam ważniejsze rzeczy, ael tylko jak słychać, jak jest blisko :D
Arroch witaj, witaj :D zastanawiałem się właśnie, gdzie się podziewasz, bo dawno Cię nie było. No to szczere gratulacje :D

PostWysłany: Nie 0:45, 19 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Raz3r - wiem, że można ominąć, ale to by znaczyło, że w zapomnienie pójdzie 1,5 tomu xD.

Arroch - dziękujemy za wieści! :) Trochę tu pusto bez Ciebie, ale jakoś sobie radzimy ;). No i gratuluję! :D

PostWysłany: Nie 0:53, 19 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana obiecuję, że postaram się wpadać częściej, mi też smutno bez was, wspomagam się FEH, ale muszę przyznać, że kiepsko mi idzie :?

Raz3r dzięki ;) ale to nie moja zasługa tylko dziewczynki, która ma 10 lat nieskończone :D świetna jest, trzyma się w siodle jak przyklejona :D

PostWysłany: Nie 0:57, 19 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch no ale tak czy siak gratulacje się należą :) A jak zdrówko, już całkiem wyzdrowiałaś?
Kalpana no to musisz czytać, i w końcu dojdziesz do tego momentu :) A wersja reżyserska, o której mówiłaś ciekawa była?

PostWysłany: Nie 1:03, 19 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Arroch - też do zdrowia szybko nam wracaj! :D

Heh... i co ja teraz mam robić? Piszę na forum, piszę opinie na portalu zbierając jednocześnie punkty na nowe DVD (bo nasze stare i kiepsko odtwarza wszystko :P). A miałam czytać LOTR, a miałam oglądać Ashes to Ashes...

PostWysłany: Nie 1:03, 19 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Raz3r nie, niestety, okazało się, że mam coś z uchem i mam przytkaną lewą stronę :? standardowo zatoki przeziębione, ale już jest lepiej :P nie mam gorączki i w ogóle, da się wytrzymać :]

PostWysłany: Nie 1:04, 19 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch no to wracaj szybko do zdrowia, bo się martwię.. Z całego serca życzę powrotu do zdrówka ;)
Kalpana no cóż, mi tam jest miło, że jesteś obecna :D

PostWysłany: Nie 1:08, 19 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Raz3r dziękuję bardzo :przytul: , jutro planuję pojechać na 30 min do stajni i wracam wygrzewać się w łóżku :]

PostWysłany: Nie 1:11, 19 Lip 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Cytat:
Kalpana no to musisz czytać, i w końcu dojdziesz do tego momentu Smile A wersja reżyserska, o której mówiłaś ciekawa była?

Czytać nawet chcę, ale a to czasu brakuje, a to chęci... :P Czasami sobie wolę na forum posiedzieć niż nad książką (nie wierzę, że to napisałam :P).

A wersja reżyserska bardzo ciekawa, chociaż dłuuuga - chyba nawet 4 godziny trwała, albo około. Kilka naprawdę fajnych nowych scen, które mi się podobały - np. super scena z Gandalfem i Czarnoksiężnikiem z Angmaru (Nazgul, i ich szef zarazem :P), z hobbitami i Gollumem na rozstaju dróg na terenach, które kiedyś należały do Gondoru (piękna symboliczna scena ze zniszczonym posągiem króla (odpadła mu głowa, a teraz na tej głowie zakwitły kwiaty w ten sposób, że wydawało się, że ma koronę - alegoria Aragorna, czyli tytułowego Króla, który powrócił :D), czy scena poznania Faramira i Eowiny (myślałam, że ich ślub pokażą, ale nie można mieć wszystkiego :P). W ogóle cudo :D.

Dodano 1 minut temu:

Raz3r - mi też jest miło, że jestem tu obecna, ale zaczynam myśleć, że się od forum uzależniłam :P.

PostWysłany: Nie 1:13, 19 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1242, 1243, 1244 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 1243 z 1383

Skocz do: