|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1242, 1243, 1244 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Kalpana pisałaś o spalonym modemie :) A mogę spytać, czy masz listwę antyprzepięciową? (O bezpieczniki nie będę Cię pytał, bo skąd masz wiedzieć xD)
|
|
Nie 0:24, 19 Lip 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ja też znikam spać, może przynajmniej przyśni mi się coś miłego
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Nie 0:25, 19 Lip 2009 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r napisał: | (O bezpieczniki nie będę Cię pytał, bo skąd masz wiedzieć xD) |
Masz rację - nie pytaj - to kompletnie nie moja dziedzina xD. A listwę mam, a jak, ale niestety nie uchroniła ona mojego modemu od spalenia. Jak poszły z niego iskry to tylko wypatrywać, jak trzeba było z nim lecieć i wymieniać :P.
|
|
Wysłany:
Nie 0:26, 19 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobranoc ToAr. Szczerze życzę naprawdę miłych snów.
Kalpana, no to rzeczywiście ładnie musiało walnąć, że przez listwę przeszło:P
A jak tam LOTR?
|
|
Nie 0:26, 19 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Walnęło, że hej :P. A najgorsze było to, że nie nauczyłam się na własnym błędzie i znowu przy okazji następnej burzy spaliło mi nowy, wymieniony modem xD. Od tamtej pory odłączam go już, jak tylko usłyszę jakiś mały grzmocik w oddali :P.
A LOTR... No super - dziś skończyłam. Teraz nie mam co robić, chyba że zaczynać od początku ;). Dziś zajęłam się czytaniem książki, ale tam jestem dopiero na momencie, kiedy hobbici przybyli do gospody "Pod Rozbrykanym Kucykiem" i poznali Obieżyświata :P. A ja już bym chciała czytać, jak walczą na Polach Pelennoru i jak Denethor chce spalić Faramira xD. No, ale nie ma tak dobrze ;).
|
|
Wysłany:
Nie 0:39, 19 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello ;) przepraszam, że tak późno i że w ogóle się nie odzywam, ale jak wiecie byłam trochę chora i nadal jestem... w końcu dotarłam do lekarza i leżałam całe 24 godziny w domu, nadrobiłam zaległości w Californication :)
u koni tak: Rewir wsadził łepetynę w krzaki, jest na antybiotykach, na szczęście nie trzeba było szyć i tu ciekawostka, za wetkę w Lbn zapłaciłam więcej niż za weta który dojeżdża do moich koni z Wawy O.O
Siwek robi się coraz bardziej niegrzeczny, znowu zaczęłam go rozpieszczać i dostaje banany z ręki :lanie: i ciągnie praktycznie na samym owsie :D i żyjemy :P
reszta chodzi, bo musi a jedna klacz, która ma imię zupełnie nie adekwatne do jej osobowości robi ze mną matrix'a i latamy po bandzie na hali :D i jest ciekawie co najmniej :D
a teraz muszę się pochwalić - wpadłam tak późno na forum bo nie dawno wróciłam do domu, bo moja juniorka i jej 6 letni kucyk wygrali dzisiaj mistrzostwa Lubelszczyzny kucy :jupi: fartem, bo fartem, ale udało się :jupi:
|
|
Wysłany:
Nie 0:44, 19 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zawsze można trochę książki ominąć :D Czyli mania nadal trwa :D U mnie jak jest burza, to na wszelki wypadek odłączam ważniejsze rzeczy, ael tylko jak słychać, jak jest blisko :D
Arroch witaj, witaj :D zastanawiałem się właśnie, gdzie się podziewasz, bo dawno Cię nie było. No to szczere gratulacje :D
|
|
Nie 0:45, 19 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r - wiem, że można ominąć, ale to by znaczyło, że w zapomnienie pójdzie 1,5 tomu xD.
Arroch - dziękujemy za wieści! :) Trochę tu pusto bez Ciebie, ale jakoś sobie radzimy ;). No i gratuluję! :D
|
|
Wysłany:
Nie 0:53, 19 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana obiecuję, że postaram się wpadać częściej, mi też smutno bez was, wspomagam się FEH, ale muszę przyznać, że kiepsko mi idzie :?
Raz3r dzięki ;) ale to nie moja zasługa tylko dziewczynki, która ma 10 lat nieskończone :D świetna jest, trzyma się w siodle jak przyklejona :D
|
|
Wysłany:
Nie 0:57, 19 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch no ale tak czy siak gratulacje się należą :) A jak zdrówko, już całkiem wyzdrowiałaś?
Kalpana no to musisz czytać, i w końcu dojdziesz do tego momentu :) A wersja reżyserska, o której mówiłaś ciekawa była?
|
|
Nie 1:03, 19 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch - też do zdrowia szybko nam wracaj! :D
Heh... i co ja teraz mam robić? Piszę na forum, piszę opinie na portalu zbierając jednocześnie punkty na nowe DVD (bo nasze stare i kiepsko odtwarza wszystko :P). A miałam czytać LOTR, a miałam oglądać Ashes to Ashes...
|
|
Wysłany:
Nie 1:03, 19 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r nie, niestety, okazało się, że mam coś z uchem i mam przytkaną lewą stronę :? standardowo zatoki przeziębione, ale już jest lepiej :P nie mam gorączki i w ogóle, da się wytrzymać :]
|
|
Wysłany:
Nie 1:04, 19 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch no to wracaj szybko do zdrowia, bo się martwię.. Z całego serca życzę powrotu do zdrówka ;)
Kalpana no cóż, mi tam jest miło, że jesteś obecna :D
|
|
Nie 1:08, 19 Lip 2009 |
|
Raz3r

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r dziękuję bardzo :przytul: , jutro planuję pojechać na 30 min do stajni i wracam wygrzewać się w łóżku :]
|
|
Wysłany:
Nie 1:11, 19 Lip 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Kalpana no to musisz czytać, i w końcu dojdziesz do tego momentu Smile A wersja reżyserska, o której mówiłaś ciekawa była? |
Czytać nawet chcę, ale a to czasu brakuje, a to chęci... :P Czasami sobie wolę na forum posiedzieć niż nad książką (nie wierzę, że to napisałam :P).
A wersja reżyserska bardzo ciekawa, chociaż dłuuuga - chyba nawet 4 godziny trwała, albo około. Kilka naprawdę fajnych nowych scen, które mi się podobały - np. super scena z Gandalfem i Czarnoksiężnikiem z Angmaru (Nazgul, i ich szef zarazem :P), z hobbitami i Gollumem na rozstaju dróg na terenach, które kiedyś należały do Gondoru (piękna symboliczna scena ze zniszczonym posągiem króla (odpadła mu głowa, a teraz na tej głowie zakwitły kwiaty w ten sposób, że wydawało się, że ma koronę - alegoria Aragorna, czyli tytułowego Króla, który powrócił :D), czy scena poznania Faramira i Eowiny (myślałam, że ich ślub pokażą, ale nie można mieć wszystkiego :P). W ogóle cudo :D.
Dodano 1 minut temu:
Raz3r - mi też jest miło, że jestem tu obecna, ale zaczynam myśleć, że się od forum uzależniłam :P.
|
|
Wysłany:
Nie 1:13, 19 Lip 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1242, 1243, 1244 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 1243 z 1383 |
|