|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 511, 512, 513 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
nimfka napisał: | słońca nie cierpię, na dwór jak idę to tylko w okularach przeciwsłonecznych, albo w cieniu |
A ja na słonce nie za bardzo mogę wychodzić, bo mam bardzo jasną cerę i jak mnie mocniej chwyci słońce to opala mnie na czerwono i boląco :evil:
nimfka napisał: | w dzień śpię a w nocy wojuję |
Też tak mam ;) Tylko ja wojuję zwykle dlatego, że mam full nauki i w dzień nie wyrabiam ;) No a potem w dzień odsypiam :P Chociaż w wakacje też mi sie zdarza zarywać noce przy jakiejś ciekawej książce lub filmie... A rano odsypiam ;) Familia już sie przyzwyczaiła, ze budzić mnie, a szczególnie budzić przed 12, to misja samobójcza :twisted:
Jak to pewien mądry człowiek powiedział: każdy sem poniżej 12 godzin to drzemka... A więc w roku szkolnym tylko drzemam :/
To może po prostu załóżmy jakieś Stowarzyszenie Forumowych Wampirów :twisted: :twisted: :twisted: ??
Cytat: | wolę siedzieć sobie sama w kącie i słuchać muzyki Ja i aviomarin jem i lokomotiv, ale jedyne co mi się po nich chce to spać |
No to witam w klubie outsiterów (czy jak to się tam cholerstwo pisze :P )
A ja po aviomarinie jestem po prostu na maxa strasznie pzrymulona, ale przynajmniej nie wymiotuję ;) A nic innego (lokomotiwy i te sprawy) na mnie nie działa :(
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Sob 18:22, 13 Cze 2009, w całości zmieniany 2 razy
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Sob 18:07, 13 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Piję , piję bo trochę mi lepiej . Poza tym pyszny rosół dla mnie ojciec zrobił:)
Kochanie no widzisz ! Ja tam też w autobusie nie rozmawiam z większą grupą ludności tylko z taką Weroniką . Siedzimy razem i słuchamy z jej mp3 różnorodnej muzyki , komentując utwory. Cieszę się ,że ta twoja koleżanka jedzie ! Przynajmniej będziesz miała dobre towarzystwo do rozmów:) A jeśli lubisz być "w kącie" to właśnie : Muzyka ! Albo możesz sobie jakiś odcinek House'a zgrać na telefon i oglądać bez umiaru . Co do lekarstw : Tak , jedynym minusem jest to że po nim się jest sennym . To jest denerwujące :> Ale myślę ,że będzie dobrze ! I nie martw się :* Szczególnie,że nie musisz jechać tak dużo godzin . A podróż będzie na pewno udana i szybka , po rozmowach i słuchaniu muzyki ledwo się obejrzysz i już jesteś na miejscu;) Co do Twojego bólu głowy.. może lepiej przed samym wyjazdem zjedz w domu śniadanko .
|
|
Wysłany:
Sob 18:10, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ola ja nawet na lekcjach słucham muzyki :hahaha: Bo po prostu osoby, które mam w otoczeniu nie są w stanie zaoferować mi jakiejś inteligentej konwersacji, która by mogła mnie do nich przekonać i wyciagnąć z kąta :roll:
No to bez przesady, mnie tak zmulił, że na jednodniowej wycieczce spałam ku uciesze reszty, bo mogli się ze mnie nabijać :roll: :D
Ja się właśnie boję jak to będzie. Bo blondynka jedzie po raz pierwszy na takie coś (pizze mi za tą swoją średnią musi postawić :twisted: ) a jak ona, queen on the school wpadnie w takie, a nie inne towarzystwo, moze być ciekawie :hahaha: Już mp4 bratu rąbnęłam, teraz tylko się zastanawiam czy wziąć w polskiej wersji czy w angielskiej :roll: Ale będę przynajmniej mieć gg jak złapie gdzieś iplusa ;]
|
|
Sob 18:34, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ola ja nawet na lekcjach słucham muzyki |
Ja tylko na tych, których nie lubie i na których wiem, że nauczycielki są za głupie, żeby to zauważyć, czyli na religii i matmie :P
A ja tam zawsze śpię w autobusie i zwykle albo sama siedzę, albo osoba, która mimo moich ostrzeżań usiadła obok umiera z nudów ;)
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Sob 18:44, 13 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Widzisz, widzisz ! Będziesz się na pewno dobrze bawiła:) I nie martw się , o złe samopoczucie . Będzie naprawdę dobrze !
To już jesteś wszystko zaopatrzona , great :mrgreen: I super,że będziesz mieć gg .. lalala ! Będziemy surfować :*
|
|
Wysłany:
Sob 18:46, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ola ja notorycznie słuchałam na angielskim. Lekcja w lekcję. Inni słuchali nawet na głośnikach, więc się nie krępowałam :hahaha: No i na fizyce :)
Uświadomiłam sobie, że w przyszłym roku szkolnym muszę iść na niemiecki. Cudnie :|
Ann jak mi kazą wstać o 5, czy 4 to nie będzie dobrze, bo ja się wtedy kładę :hahaha: Nawet nie wiem o której wyjeżdzżamy O.o
|
|
Sob 18:53, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ooo, nie będzie tak źle :* A potem możesz to odespać spokojnie w domu i np. w środę zrobić sobie wolne od szkoły.
A o wyjeździe na pewno dowiesz się w poniedziałek . Wszystkich informacji.
Muzykę tylko słucham na religii , a tak to w ogóle nie mam szans:(
|
|
Wysłany:
Sob 18:58, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No własnie Ann, tylko że ja już do szkoły niebardzo chodzę.... :hahaha:
|
|
Sob 19:03, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochani :*
Kurczę, ja tam nie umiem siedzieć w nocy. Wcześnie się kładę i wcześnie wstaję. Chyba to się wzięło stąd, że czasem muszę nakarmić wiejski inwentaż ;)
ann, rozgorączkowane biedactwo :przytul: Zróbi sobie zimne okłady na czoło i przedramiona. A jak nie pomoże, to na wątrobę. Mi tak kładli w szpitalu :)
|
|
Sob 19:03, 13 Cze 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To Ci ta blondynka przekaże informacje :twisted: i już po kłopocie
Hej Sal . :przytul: Jak siedzę z Wami to zapominam, o tym że fatalnie się czuję . Po napiciu trzech rosołów jest mi trochę lepiej, ale strasznie gorąco .
Okład zimny na czoło zrobię sobie wieczorkiem , dobry pomysł ! :*
|
|
Wysłany:
Sob 19:04, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann blondynka do szkoły też nie chodzi. Jak ona nie idzie, to ja też nie, jak ja, to i ona, więc nie chodzimy :twisted:
Sal wszystkiego da się nauczyć :] Jak ocieplali mi dom to się zrywałam o 6 żeby ekhem, połazić po rusztowaniach :D
Ann bo nie myślisz o tym cały czas, dlatego Ci lepiej. Psychika :przytul:
|
|
Sob 19:13, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To jesteście jak siostry :mrgreen: W takim razie.. hmm.. dowiecie się od kogoś innego. W końcu ona taka znana i ma dużo znajomych to na pewno się od kogoś dowie;)
Tak, tak , Jeanne coś w tym na pewno jest. Więc na razie jeszcze z Wami posiedzę :* A mama obiecała mi ,że obejrzy dziś ze mną jakiś odcinek House'a z 2 sezonu :jupi:
|
|
Wysłany:
Sob 19:18, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie po prostu obie uważamy się za jedyne normalne w klasie i jak jednej nie ma, to druga wkurzona, bo musi z tamtymi za bardzo obcować :hahaha: Tylko od kogo? :hmm:
Oooh. Ja miałam dzisiaj taką ochotę na drugi sezon, a nie mam DVD w komputerku... BÓ.
|
|
Sob 19:21, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To strasznie do siebie pasujecie:) Też chcę mieć aż taką kumpelę w klasie , która ze mną aż tak trzyma . Zazdroszczę :twisted:
Na pewno coś wymyślicie , żeby tylko nie iść już w poniedziałek do szkoły. A jeśli nie..to ostatecznie będziecie musiały iść obie, by się dowiedzieć:(
2 sezon jest świetny ! Ja mam na dvd i po prostu mogę się ślinić do ekranu telewizora :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Sob 19:24, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann ona głównie robi to dla swojego dobra, bo beze mnie by zginęła na lekcji :hahaha:
Ona pewnie pójdzie tylko na wuef, tak jak w środę, wiec się może dowie, a jak nie, to będę musiała ruszyć swoje 4 litery do szkoły. Albo ją wyślę :twisted:
|
|
Sob 19:29, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 511, 512, 513 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 512 z 1383 |
|