Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 511, 512, 513 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nimfka napisał:
słońca nie cierpię, na dwór jak idę to tylko w okularach przeciwsłonecznych, albo w cieniu

A ja na słonce nie za bardzo mogę wychodzić, bo mam bardzo jasną cerę i jak mnie mocniej chwyci słońce to opala mnie na czerwono i boląco :evil:

nimfka napisał:
w dzień śpię a w nocy wojuję

Też tak mam ;) Tylko ja wojuję zwykle dlatego, że mam full nauki i w dzień nie wyrabiam ;) No a potem w dzień odsypiam :P Chociaż w wakacje też mi sie zdarza zarywać noce przy jakiejś ciekawej książce lub filmie... A rano odsypiam ;) Familia już sie przyzwyczaiła, ze budzić mnie, a szczególnie budzić przed 12, to misja samobójcza :twisted:

Jak to pewien mądry człowiek powiedział: każdy sem poniżej 12 godzin to drzemka... A więc w roku szkolnym tylko drzemam :/

To może po prostu załóżmy jakieś Stowarzyszenie Forumowych Wampirów :twisted: :twisted: :twisted: ??

Cytat:
wolę siedzieć sobie sama w kącie i słuchać muzyki Ja i aviomarin jem i lokomotiv, ale jedyne co mi się po nich chce to spać

No to witam w klubie outsiterów (czy jak to się tam cholerstwo pisze :P )
A ja po aviomarinie jestem po prostu na maxa strasznie pzrymulona, ale przynajmniej nie wymiotuję ;) A nic innego (lokomotiwy i te sprawy) na mnie nie działa :(

Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Sob 18:22, 13 Cze 2009, w całości zmieniany 2 razy

Banner by Ewel. Savvy??
"Mówią, że niektórych gwiazd, które widzimy na niebie, tak naprawdę już
tam nie ma. Ich światło płynie do nas przez miliony lat,
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.

PostWysłany: Sob 18:07, 13 Cze 2009
ola2523
Stomatolog
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
Powrót do góry

Piję , piję bo trochę mi lepiej . Poza tym pyszny rosół dla mnie ojciec zrobił:)

Kochanie no widzisz ! Ja tam też w autobusie nie rozmawiam z większą grupą ludności tylko z taką Weroniką . Siedzimy razem i słuchamy z jej mp3 różnorodnej muzyki , komentując utwory. Cieszę się ,że ta twoja koleżanka jedzie ! Przynajmniej będziesz miała dobre towarzystwo do rozmów:) A jeśli lubisz być "w kącie" to właśnie : Muzyka ! Albo możesz sobie jakiś odcinek House'a zgrać na telefon i oglądać bez umiaru . Co do lekarstw : Tak , jedynym minusem jest to że po nim się jest sennym . To jest denerwujące :> Ale myślę ,że będzie dobrze ! I nie martw się :* Szczególnie,że nie musisz jechać tak dużo godzin . A podróż będzie na pewno udana i szybka , po rozmowach i słuchaniu muzyki ledwo się obejrzysz i już jesteś na miejscu;) Co do Twojego bólu głowy.. może lepiej przed samym wyjazdem zjedz w domu śniadanko .

PostWysłany: Sob 18:10, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Ola ja nawet na lekcjach słucham muzyki :hahaha: Bo po prostu osoby, które mam w otoczeniu nie są w stanie zaoferować mi jakiejś inteligentej konwersacji, która by mogła mnie do nich przekonać i wyciagnąć z kąta :roll:
No to bez przesady, mnie tak zmulił, że na jednodniowej wycieczce spałam ku uciesze reszty, bo mogli się ze mnie nabijać :roll: :D
Ja się właśnie boję jak to będzie. Bo blondynka jedzie po raz pierwszy na takie coś (pizze mi za tą swoją średnią musi postawić :twisted: ) a jak ona, queen on the school wpadnie w takie, a nie inne towarzystwo, moze być ciekawie :hahaha: Już mp4 bratu rąbnęłam, teraz tylko się zastanawiam czy wziąć w polskiej wersji czy w angielskiej :roll: Ale będę przynajmniej mieć gg jak złapie gdzieś iplusa ;]

PostWysłany: Sob 18:34, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ola ja nawet na lekcjach słucham muzyki

Ja tylko na tych, których nie lubie i na których wiem, że nauczycielki są za głupie, żeby to zauważyć, czyli na religii i matmie :P

A ja tam zawsze śpię w autobusie i zwykle albo sama siedzę, albo osoba, która mimo moich ostrzeżań usiadła obok umiera z nudów ;)

Banner by Ewel. Savvy??
"Mówią, że niektórych gwiazd, które widzimy na niebie, tak naprawdę już
tam nie ma. Ich światło płynie do nas przez miliony lat,
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.

PostWysłany: Sob 18:44, 13 Cze 2009
ola2523
Stomatolog
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
Powrót do góry

Widzisz, widzisz ! Będziesz się na pewno dobrze bawiła:) I nie martw się , o złe samopoczucie . Będzie naprawdę dobrze !
To już jesteś wszystko zaopatrzona , great :mrgreen: I super,że będziesz mieć gg .. lalala ! Będziemy surfować :*

PostWysłany: Sob 18:46, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ola ja notorycznie słuchałam na angielskim. Lekcja w lekcję. Inni słuchali nawet na głośnikach, więc się nie krępowałam :hahaha: No i na fizyce :)
Uświadomiłam sobie, że w przyszłym roku szkolnym muszę iść na niemiecki. Cudnie :|
Ann jak mi kazą wstać o 5, czy 4 to nie będzie dobrze, bo ja się wtedy kładę :hahaha: Nawet nie wiem o której wyjeżdzżamy O.o

PostWysłany: Sob 18:53, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ooo, nie będzie tak źle :* A potem możesz to odespać spokojnie w domu i np. w środę zrobić sobie wolne od szkoły.
A o wyjeździe na pewno dowiesz się w poniedziałek . Wszystkich informacji.

Muzykę tylko słucham na religii , a tak to w ogóle nie mam szans:(

PostWysłany: Sob 18:58, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No własnie Ann, tylko że ja już do szkoły niebardzo chodzę.... :hahaha:

PostWysłany: Sob 19:03, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hej kochani :*
Kurczę, ja tam nie umiem siedzieć w nocy. Wcześnie się kładę i wcześnie wstaję. Chyba to się wzięło stąd, że czasem muszę nakarmić wiejski inwentaż ;)

ann, rozgorączkowane biedactwo :przytul: Zróbi sobie zimne okłady na czoło i przedramiona. A jak nie pomoże, to na wątrobę. Mi tak kładli w szpitalu :)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 19:03, 13 Cze 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

To Ci ta blondynka przekaże informacje :twisted: i już po kłopocie

Hej Sal . :przytul: Jak siedzę z Wami to zapominam, o tym że fatalnie się czuję . Po napiciu trzech rosołów jest mi trochę lepiej, ale strasznie gorąco .
Okład zimny na czoło zrobię sobie wieczorkiem , dobry pomysł ! :*

PostWysłany: Sob 19:04, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ann blondynka do szkoły też nie chodzi. Jak ona nie idzie, to ja też nie, jak ja, to i ona, więc nie chodzimy :twisted:
Sal wszystkiego da się nauczyć :] Jak ocieplali mi dom to się zrywałam o 6 żeby ekhem, połazić po rusztowaniach :D
Ann bo nie myślisz o tym cały czas, dlatego Ci lepiej. Psychika :przytul:

PostWysłany: Sob 19:13, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

To jesteście jak siostry :mrgreen: W takim razie.. hmm.. dowiecie się od kogoś innego. W końcu ona taka znana i ma dużo znajomych to na pewno się od kogoś dowie;)

Tak, tak , Jeanne coś w tym na pewno jest. Więc na razie jeszcze z Wami posiedzę :* A mama obiecała mi ,że obejrzy dziś ze mną jakiś odcinek House'a z 2 sezonu :jupi:

PostWysłany: Sob 19:18, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nie po prostu obie uważamy się za jedyne normalne w klasie i jak jednej nie ma, to druga wkurzona, bo musi z tamtymi za bardzo obcować :hahaha: Tylko od kogo? :hmm:
Oooh. Ja miałam dzisiaj taką ochotę na drugi sezon, a nie mam DVD w komputerku... BÓ.

PostWysłany: Sob 19:21, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

To strasznie do siebie pasujecie:) Też chcę mieć aż taką kumpelę w klasie , która ze mną aż tak trzyma . Zazdroszczę :twisted:

Na pewno coś wymyślicie , żeby tylko nie iść już w poniedziałek do szkoły. A jeśli nie..to ostatecznie będziecie musiały iść obie, by się dowiedzieć:(
2 sezon jest świetny ! Ja mam na dvd i po prostu mogę się ślinić do ekranu telewizora :mrgreen:

PostWysłany: Sob 19:24, 13 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ann ona głównie robi to dla swojego dobra, bo beze mnie by zginęła na lekcji :hahaha:
Ona pewnie pójdzie tylko na wuef, tak jak w środę, wiec się może dowie, a jak nie, to będę musiała ruszyć swoje 4 litery do szkoły. Albo ją wyślę :twisted:

PostWysłany: Sob 19:29, 13 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 511, 512, 513 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 512 z 1383

Skocz do: