|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 489, 490, 491 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witajcie przybyłe stworki :*
Sal. to masz bajeczne z rodzicami . Moi to wysyłają mnie do szkoły , chyba że mam totalnie wysoką gorączkę to dają mi spokój .
Katia, biedaku ! Czego Ty musisz się uczyć jak już powoli jest koniec ? :O Ja bym to olała i zrobiłabym sobie przynajmniej dziś odpoczynek , szczególnie że piątek.
Co do małżowin - skandowałam . Ale szczerze mówiąc sama nie wiem, o czyje . Nawet nie wiem, czy o moje czy o Rocket :hahaha: Ja to jestem zorientowana ..
Przeglądam zdjęcia z Ojcowa i no comment @.@
|
|
Wysłany:
Pią 10:14, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cześć Robaki :*
Znikam na chwilkę, a Wy już mnie chcecie swatać;P Pragnę zaznaczyć, że jestem dozgonnie oddana T.imonkowi! Kiedyś jako małża, teraz jako siostra :mrgreen: Za niedługo nasz szip będzie miał pierwszą rocznicę!
Od rana bawię się w kurę domową... Przyznam szczerze, że już wolę brykać na uczelnię;)
|
|
Wysłany:
Pią 10:23, 12 Cze 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Co do małżowin - skandowałam . Ale szczerze mówiąc sama nie wiem, o czyje . Nawet nie wiem, czy o moje czy o Rocket :hahaha: |
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
ann napisał: | Katia, biedaku ! Czego Ty musisz się uczyć jak już powoli jest koniec ? :O Ja bym to olała i zrobiłabym sobie przynajmniej dziś odpoczynek , szczególnie że piątek. |
Mam w czwartek gigantyczny egzamin, którego zdawalność w 1 terminie wynosi jakieś 50%. A od niego wiele zależy - muszę go zdać w sesji letniej, żeby obronić się w lipcu, bo we wrześniu mam rekrutację na studia magisterskie. Gdyby jakiś egzamin mi został na sesję poprawkową, to nie zdążę się obronić przed rekrutacją i nie będę mogła do niej podejść :|
Egzamin jest z historii i literatury Grecji nowożytnej (nowożytnej czyli od upadku Konstantynopola w 1453r. do dziś). Historia na blachę i wszystkie nurty i prądy w literaturze, ważni twórcy + to, co napisali, w jakim stylu, fabuła powieści itd.
Nie bardzo mogę sobie odpuścić - chciałabym dziś skończyć historię (to nie będzie łatwe).
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Pią 10:25, 12 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocketku i popatrz wszystko się dzieję, działo a my nic z tego nie wiemy :hahaha: A skandowałyśmy ,ooo ! A ja jestem wierna mojej Betti od 12 lat . Więc raczej mnie to nie dotyczy, choć kto wie.. :roll:
Katia, omg ! Biedaku ! To faktycznie masz dużo do nauki . Ale może przynajmniej wybierz się na krótki spacer i się trochę zrelaksuj a potem weź się do nauki . Albo na odwrót : Najpierw robota, a potem przyjemność .
Ale strasznie mi Ciebie żal:( Będę trzymała mocno za Ciebie kciuki w takim razie ( w dniu egzaminu) i ogólnie :*
|
|
Wysłany:
Pią 10:29, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ech, idę robić obiadek... :roll: Miłej konwersacji;)
Katia, weź się w garść i ryj do upadłego! Pomyśl, że za tydzień o tej porze będziesz miała wszystko tak głębokoooo gdzieś! 8)
A to na poprawę humoru i miłą resztę dnia:
|
|
Wysłany:
Pią 10:34, 12 Cze 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann - kochana jesteś. Ja tak naprawdę najbardziej liczę na te forumowe magiczne kciuki, nie na własne oczytanie w greckiej literaturze (bo tak się złożyło,że go raczej nie posiadam :P).
Wiesz, ja mam ten komfort, że mam ogród i mogę się uczyć, leżąc na leżaku na dworze. Zawsze tak jakoś milej :) Poza tym w pokoju rozprasza mnie komputer :P
Rocket - za tydzień o tej porze... To zabrzmiało TAAAAK cudownie :D To ja na serio spadam ryć do upadłego.
Demotywator świetny :D
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Pią 10:35, 12 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Katia jeśli chodzi o trzymanie kciuków i jakąś jeszcze pomoc to zawsze chętnie pomogę :* Wręcz nie ma sprawy ! Mogę to robić do upadłego;)
Właśnie , właśnie ... podwórko i książki i nauka. To pomaga. I dobrze Ci idzie , to szukanie dobrych stron w całej Twojej nauce;) Co do komputera- Rozumiem Cię absolutnie ! W ramach solidarności ja też już kończę i będę później , gdy Katia będzie się uczyć , ja będę sprzątać dom;)
Papa Rocketku :* Demotywator genialny ! :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 10:39, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim w przerwie w nauce
lizbona co ty masz za ogród już tyle czasu o nim piszesz, że aż podejrzewam czy ty czasem nie przygotowujesz go na jakiś konkurs
|
|
Wysłany:
Pią 11:08, 12 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie kochani :D
Nareszcie się wyspałam, na szczęście został już tylko tydzień :wink:
|
|
Pią 11:24, 12 Cze 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
widzę, że reszta też lubi dłużej pospać :D a ja już praktycznie mam wakacje. w czwartek zakończenie (gdyż jestm w 3 gimnazjum) i tylko czekać na wyniki z liceum... ^^
|
|
Wysłany:
Pią 11:42, 12 Cze 2009 |
|
cookieterror
Stażysta

Pochwał: 3
Miasto: Los Angeles
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
cookieterror, dzisiaj tylko wyjątkowo dłużej, a normalnie to punkt 7. wstaję :] A do jakiego liceum się wybierasz? :>
|
|
Pią 11:43, 12 Cze 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
łał, wcześnie :D wybieram się do ogólnokształcącego na profil lingwistyczny. trzymam kciuki, żeby mnie przyjęli :)
|
|
Wysłany:
Pią 11:47, 12 Cze 2009 |
|
cookieterror
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jakie tam wcześnie :D Z pewnością się dostaniesz :wink: Napiszesz jakieś ficki? :>
|
|
Pią 11:51, 12 Cze 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ależ oczywiście, że wcześnie :D XD jeśli chodzi o mnie to w dni szkolne wstawałam o 6:45 a i tak z łóżka się wygramolić nie mogłam... ^^
napiszę, napiszę :) potrzebuję tylko chwili, żeby przemyśleć dokładnie pomysł i ewentualnie coś dodać, coś odjąć. :) jak dobrze pójdzie będzie jeszcze i dzisiaj :D
|
|
Wysłany:
Pią 11:54, 12 Cze 2009 |
|
cookieterror
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 489, 490, 491 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 490 z 1383 |
|