|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 488, 489, 490 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
dobranoc :* idę spać :) jak nikogo nie ma to gaszę światło :)
|
|
Wysłany:
Czw 23:54, 11 Cze 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
A ja zaglądam przy latarce :P
Mam - oprócz ciągłego braku czasu - problem z kompem :( Nawet w pwnym momencie udało mi sie tu zajrzeć, ale nie mogłam nic napisac - klawiatura jscze nie wymieniona i chyba dlatego, bo kursor skacze jak chce, łącznie z pisaniem do tyłu :wow:
na razie //ort. odinstalowałam z kompa co się da i niby lepiej chodzi, ale róznica niewielka, nie mam PS, nie mam GG, gier, filmy szybko zgrywam na DVD. No, pojęcie "szybko" jest względne, ale powoli do przodu.
Pewnie troche to potrwa, więc dla wszytskich :przytul: i do napisania :papapa:
PS - mam ponad 900 postów nieprzeczytanych :>
|
|
Pią 0:35, 12 Cze 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :) swój ambitny plan porannego biegania zrealizowałam i jestem normalnie z siebie mega dumna :] ciekawe ile uda mi się wytrwać :P
no dobra to koniec gadania i pora na poranną kawusię :D :D
|
|
Wysłany:
Pią 7:00, 12 Cze 2009 |
|
Madlen
Onkolog

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Bieganie mam w planach na wakacje. Dziś pochmurno, zimno, deszcz wisi w powietrzu, więc wolałam nie wychylać nosa z domu :]
*bierze kawę*
Dzięki Madlen :*
|
|
Pią 8:24, 12 Cze 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień Dobry robaczki !
Mnie natomiast doszedł jeszcze ból gardła oprócz kataru , więc mam zamiar trochę odpocząć . Wieczorem chyba następny grill (?) , ale niestety pogoda niezbyt udana na takie imprezy .
Mam ochotę na odcinek House'a ! :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 8:39, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ann :*
Odpoczywa, odpoczywaj i zdrowiej :*
Twoja rodzina chyba bardzo lubi grillować ;)
|
|
Pią 8:58, 12 Cze 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej hej :*
Oj Ann :* Ty lepiej siedź w domku i się kuruj ! żebyś była zdrowa --> w końcu wolne ! :)
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Pią 9:09, 12 Cze 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :*
Może i Hałs mi spaczył mózg, ale "Z archiwum x" bardziej. Wczoraj po raz pierwszy zapaliłam światło jak szłam do łazienki, bo się bałam :hahaha: Do 4 oglądałam, a teraz wstałam, bo mnie jakiś sygnał z systemu obudził :roll: I idę oglądać kolejne 6 odcinków :twisted: Miłego dnia :*
|
|
Pią 9:10, 12 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandrko chyba nici z odpoczynku. Rodzice oczywiście uwierzyli lekarce, która mówiła że mogę już chodzić do szkoły, normalnie na spacery i oni trzymają się tego . Tylko mam się nie przemęczać :/ Wczoraj tak dusiłam się w nocy, że myślałam że w końcu wybuchnę ;C
Ale przynajmniej Wy mi wierzycie, robaczki :* Grilla bardzo lubimy , ja też ale jak jestem zdrowa.
Witam przybyłych : Kamę i Jeanne :*
|
|
Wysłany:
Pią 9:30, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie! Nie zdazylam wczoraj zajrzec na forum z powodu chwilowego wypadu za miasto! Duzo mnie ominelo? A Wy jak spedziliscie wczorajszy dzien? :D
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Pią 9:40, 12 Cze 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeszcze wczoraj byliśmy razem na grillu , moja kochana Betti 8)
W ogóle to witaj:)
|
|
Wysłany:
Pią 9:44, 12 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W ramach nudy pomalowałam sobie paznokcie. Wściekła zieleń wygląda piorunująco z wściekłym pomarańczem ;)
ann, moja rodzina postępuje wręcz odwrotnie. Gdy tylko boli mnie gardło, mówią że mogę zostać w domu itd. itp. :)
Nie cierpię grillować. Za to lubię piec ziemniaki.
|
|
Pią 9:47, 12 Cze 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Wczorajszy wieczór totalnie mnie rozleniwił i zwakacyjnił. A tu kolejny dzień trzeba poświęcić na naukę. Ja nie wiem, jak ja to zrobię - zwłaszcza, że pogoda się poprawia i chyba zaraz znowu będzie wakacyjny upałek...
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Pią 10:01, 12 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzieeń dobry :) Nie będzie mnie na forum do niedzieli, bo zaraz jadę kręcić z kolegami jakiś film, potem na noc do koleżanki, a pojutrze moja mama ma urodziny, więc pewnie nie będę miała czasu. Życzę wszystkim miłego dnia :D
|
|
Pią 10:04, 12 Cze 2009 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem, czy widzieliście już spoilery od ausiello, ale tam jest napisane, że 1. odcinek 6. serii będzie miał 2 godziny!!! Wynagrodzą nam tak długie czekanie :)
Starałam się przejrzeć, co tam pisaliście wieczorem - ale się pogubiłam, za dużo tego ;) Widziałam rozmowę o kawie i rozmiarze biustu, ale nie wiem, skąd się ta rozmowa wzięła (tzn. od czego się zaczęła) :) Widziałam skandowanie o małżowiny, ale nie jestem pewna, o czyje (Rocket i ann?). No i zobaczyłam, że Howling wreszcie ma avek z postacią, którą umiem rozpoznać :D
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Pią 10:10, 12 Cze 2009 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 488, 489, 490 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 489 z 1383 |
|