Blee. Poza 14 to najgorszy związek. Mój biedny Chase u boku takiej rozpieszczonej księżniczki, która ciągle leci na Housea. Chase z 13 to by było coś. Chase bezwzlędnie zakochany w Allison, choć nie powiem w 5 i 6 sezonie zarobiła u mnie pare punktów. Ale i tak wolę Rhase (Remey+Chase).
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Nie 12:46, 18 Paź 2009
Ah, Chaseron :zakochany: muszę przyznać, że na początku pierwszego sezonu traktowałam ich jak zapychacz, ale z biegiem czasu zaczęłam darzyć ich coraz większą sympatią, a teraz to już w ogóle ich uwielbiam ;-) szkoda tylko, że Cam odchodzi i wszystko się rozpadnie...
Uwaga Chaseronki :!:
W "Świecie seriali" prześliczny plakat z ich ślubu :buja w oblokach:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 14:45, 09 Lis 2009
W "Świecie seriali" prześliczny plakat z ich ślubu
Z serialowego ma się rozumieć?;)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pon 17:36, 09 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 18:30, 09 Lis 2009
prawdziwego ślubu chyba nie było zresztą, tylko zareczyny
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 18:38, 09 Lis 2009
prawdziwego ślubu chyba nie było zresztą, tylko zareczyny
wiem, ale są takie niby slubne fotki, więc myślałam, że może ktoś to wrzucił
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Pon 18:41, 09 Lis 2009
wiem, ale są takie niby slubne fotki, więc myślałam, że może ktoś to wrzucił
aa to nie wiedziałam. no fajnie by było zobaczyć te fotki:)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pon 21:44, 09 Lis 2009
A w ogóle to co tu tak ucichło? Ja wiem, ze jest mały kryzys, ale ja nie tracę nadziei na optymistyczne zakończenie chaserona ;)
Pon 21:51, 09 Lis 2009
Moje uwielbienie do tego shippa dopiero co się zaczęło i nawet nacieszyć się nie zdążyłam przez ten kryzys :(
Pon 21:54, 09 Lis 2009
Junius, dlatego właśnie ja kocham i wyznaje kult 3 sezonu, bo jest najlepszy pod względem chaserona:D I tak moim zdaniem się powinno zakończyć. "I just didin't feel like waiting". Więcej mi nie trzeba.
Spojler:
śluby w takich serialach są zbyt kiczowate:P
Pon 22:00, 09 Lis 2009
Właśnie ja jestem w trakcie oglądania 3 sezonu i widzę, że wątek zaczyna się coraz bardziej rozkręcać. 5 obejrzałam, też mi się podobał jeśli chodzi o Chaseron ;-)
Pon 22:02, 09 Lis 2009