Ależ ona świetnie wygląda! Też chcę tak ładnie wyglądać na własnym ślubie ;)
Ciekawe, czy pobrali się we wtorek... ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
*Awwww* pięknie razem wyglądają, jeszcze tylko małe chaseronki i będzie bosko :buja w oblokach: :.
ojjjjj tak, to byłby szczyt moich Chaseronkowych marzeń ^^ :serducho::serducho: :serducho: :serducho: :serducho: teraz tylko na to czekam :twisted: :twisted:
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sro 20:02, 13 Maj 2009
Ja myślę, że dojdzie do jakiejś kłótni i niestety chaseron nie będzie szczęśliwy... A szkoda bo to świetna para;D Chase postępuje świetnie, bo daje Cameron dojrzeć do każdej decyzji.
_________________ "Prawda zaczyna się w kłamstwie. Pomyśl o tym."
dr. Gregory House Wysłany:
Sob 17:20, 16 Maj 2009
Powtórzę poprzednie wypowiedzi, ale wyglądali po prostu fantastycznie. Te uśmiechy mówią wszystko :D :D :) Jestem ciekawa jak to się dalej potoczy w szóstym sezonie. Muszę przyznać, że w sezonie piatym Chase zyskał moją sympatię. ^^
Świetna para, dobrze, że się wreszcie zeszli, bez żadnych głupot, ja nie wiem... Takiego faceta mieć obok siebie, a ona wydziwiała, no cóż - baby, bywamy dziwne :P Są fajni, uzupełniają się, Chase zmężniał i jakby dorósł. Wydaję się zgrani, choć docierają się zapewne na każdym kroku, mimo wszystko mają jakieś tam charakterki. I Cameron wydaje się jakaś pewniejsza, spokojniejsza - same korzyści. Są fajną parą, spokojną i oczywistą, szczególnie jakby ich tak zestawić z Huddy :)
_________________ Sprawdź mnie. Wysłany:
Nie 11:44, 31 Maj 2009
Ja się chyba przekonałam do tego shipa. Początkowo uważałam, że nie bardzo im to wyjdzie, ale potem coraz bardziej mi się podobało.
Teraz mam nadzieję, że jakoś fajnie poprowadzą ten ship i Cam w końcu przestanie być taka "niezdecydowana".
Trzymam kciuki :)
Wto 12:09, 21 Lip 2009
Ta wypowiedź nic nie wnosi do dyskusji! Posty offtopowe są niemile widziane i usuwane. Poza tym uczucia (jednozdaniowe) do Hamerona proszę wyrażać w odpowiednim temacie.
Ewel