ej no, ale jak to będzie w dniach 5-7 czerwca, to ja sie wypisuję, nie mogę.
Tak jak teraz sobie myslę, to to w ogóle chyba nie był dobry pomysł, żeby się zgłaszać. Ja aż do wakacji mam zawalone weekendy!!!! Czemu ja zawsze najpierw robię, a potem myślę? :evil:
Nie 19:33, 31 Maj 2009
Wróciłam z zOO :D
Widziałam Melmana, Marty'ego, Glorię, Moto-moto, Chestera, Chiquitę, Timona, Pumbę, Baloo i inne cuda :) Timona udało mi się uwiecznić! :D
A mi mówiła, że jest w Warszawie;P
Oj, nieładnie...
matrixa1 jeżeli termin nie będzie pasował, to będziemy kombinować z innym, ale to jest chwila wieczorem, 10 pytań x 30 sekund = 5 minut tyle trwa rozgrywka
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 19:46, 31 Maj 2009
matrixa1 jeżeli termin nie będzie pasował, to będziemy kombinować z innym, ale to jest chwila wieczorem, 10 pytań x 30 sekund = 5 minut tyle trwa rozgrywka
AAA!! A mi sie pomyślało że sobie trzeba jakąś godzinę rezerwować. No tak, to pewnie znajdę chwilkę czasu :wink:
Nie 20:36, 31 Maj 2009
Dlaczego nikt mi nie powiedział, że 4 sezona Zaklinacza Dusz nie kończy się na 8 odcinku :? Dopiero uzupełniam resztę, u całe szczęście, bo myślałam, że urwali ni z gruszki, ni z pietruszki :>
Ha, ale teraz już z napisami.... :twisted:
Nie 21:08, 31 Maj 2009
Mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów był w Paryżu?
hohoho, chciałabym (chciałabym... :D)
Pumba...nie zmieściła się w obiektyw :lol: xD a tak na serio, to po prostu wyczerpały mi się akumulatorki :(
i tak btw, Timon się rozmnożył :shock: :twisted:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 21:35, 31 Maj 2009