aha, no to nie będę naciskać :D
Na prawdę cie kochamy ToAr'ku :* Powinieneś sobie znaleźć MAŁŻę znaleźć, co by cię kochała i pocieszała, chociaż w sumie masz TuS'inki :D
Sob 21:56, 18 Lip 2009
dziękuje za wsparcie, ale sam muszę kolejny raz stawić temu czoła.
Dodano 33 sekund temu:
nimfka napisał:
Powinieneś sobie znaleźć MAŁŻę znaleźć, co by cię kochała i pocieszała
nie mogę zdradzić TuSinek
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 21:57, 18 Lip 2009
Uff... jestem. Myślałam, że już nie wrócę z mojego myju-myju, bo coś się na burzę zbiera - mam nadzieję, że jednak w najbliższym czasie jej nie będzie, bo będę zmuszona Was zostawić.
Kalpana u mnie właśnie burza się skończyła, ale ja się nigdy burzą nie przejmuję :D
Sob 22:07, 18 Lip 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 22:10, 18 Lip 2009
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sob 22:12, 18 Lip 2009