Hmmm... Mogę się pochwalić?
Mój pierwszy vid. Zainspirowana przez koszulkę Mad'a :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:44, 15 Lip 2009
Salamandra mi się bardzo podoba :D serio, serio :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 19:54, 15 Lip 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Sro 20:09, 15 Lip 2009
u mnie już sie chłodniej zrobiło i na szczęście nie zanosi się na deszcz :D więc mam 2 w jednym:)
no własnie Salamandra w jakim programi robiłas ??
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 20:16, 15 Lip 2009
W Movie Makerze.
Prosty w obsłudze, a ma sporo możliwości :D
Sro 20:16, 15 Lip 2009
OOO Movie Maker... ja zwykle nagrywam w tym programie. Bede musiala sie dokladniej mu przyjrzec :wink: Chcialam kiedys sprobowac zrobic jakis vid ,ale sie nie zebralam. :P Musze sprobowac. :D
Ja chyba musze leciec ,bo jak burza zaraz przyjdzie....
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan" Wysłany:
Sro 20:19, 15 Lip 2009
kremówko, zespół to Ferben Lehre, ja pomyliłam się i wpisałam ,,Farben Lehren".
Jest całkowicie obłędny i ma niesamowite piosenki.
Ja dowiedziałam się o nim przez koszulkę Mad'a z forumowego zdjęcia ;)
Sro 20:24, 15 Lip 2009
okazuje się że ja mam nawet jego piosenki na komputerze, ale nie wiedziałam o tym, bo to nie ja je wgrałam :P
no ale jak już wiem, to teraz sobie posłucham... ;)
a fanvid naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba... House to faktycznie taki leniwy słoń :D
Sro 20:28, 15 Lip 2009