a a propos Ghajini czy ten film jest tak "pomieszany" jak memento?
bo słyszałam, że Memento jest "nie po kolei) (najpierw środek, potem koniec, potem początek) i się zastanawiałam jak to jest w indyjskiej wersji...
Ghajini jest po kolei (choć nie do końca, bo historię bohatera poznajemy stopniowo), w porównaniu do Memento to pikuś :P. Widziałam Memento i stwierdzam, że to genialny film, zmusza widza do myślenia, bo inaczej nie da się połapać w fabule ;). No, ale Ghajini to inna bajka - tu jest wszystko wyłożone na tacy.
wróciłam :**
Pooglądałam z siostrą skecze KMN, kocham ten kabaret :D
No a teraz wróciłam do was :D
Wto 23:17, 14 Lip 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 23:20, 14 Lip 2009
Howling_Madja wtedy młoda byłam to tak dobrze tego nie pamiętam Wink
Ja wiem że było i trochę pamiętam jeszcze z odcinków ale już sporo czasu minęło
Jedno jest nie do zapomnienia ,, Teraz skupcie się psubraty bo ważniejsze padną daty'' :D
Raz3r napisał:
H_M pamiętam ten program Smile (no i kiedyś nie było tyle reklam xD)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Wto 23:25, 14 Lip 2009
moim zdaniem KMN to najlepszy polski kabaret, ich skecze są genialne, a śmiech Pakosińskiej po prostu mnie powala :D
Wto 23:37, 14 Lip 2009