A tak, bo mi mania wróciła :P. Nic nie poradzę ;). Dziś mi się przypomniało, jak zjadałam Nutelle wielkimi łyżkami, żeby mieć tylko karty, albo szklanki z LOTR xD. Nie wiem, czy dziś bym to zrobiła :P.
LicenceToKill tak, przepraszam, ale zapomniałem odpisać :/
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 21:59, 05 Lip 2009
Widzę ,że moje ranne żądania choć trochę zadziałały ! Ale szczerze mówiąc, miałam innych kandydatów na małżowiny ! Twisted Evil
Ciekawe o kim myślałaś
Kalpana napisał:
A tak, bo mi mania wróciła Razz. Nic nie poradzę Wink. Dziś mi się przypomniało, jak zjadałam Nutelle wielkimi łyżkami, żeby mieć tylko karty, albo szklanki z LOTR xD. Nie wiem, czy dziś bym to zrobiła Razz.
Ja kiedyś miałem jedyny pierścień co można było wygrać w promocji Hop-Coli ale gdzieś zaginął :(
Nie 22:04, 05 Lip 2009
Ja kiedyś miałem jedyny pierścień co można było wygrać w promocji Hop-Coli ale gdzieś zaginął
Normalka H_M - Jedyny Pierścień rządzi się własnymi prawami :P. Pewnie wrócił do Saurona xD. Ja też kiedyś miałam, ale jakąś pseudo srebrną podróbkę - też gdzieś zaginęła. Chociaż jakbym się uparła, to bym znalazła.
LicenceToKill napisał:
Kalpana, ja zbierałam szklanki
Ja też :D. Do dzisiaj są to jedyne szklanki, w których pija moja rodzina, bo innych nie mamy xD.
gdy będę nad morzem zrobię sobie 3 zdjęcia w bikini. Załączę do CV i ci wyślę.
trzymam za słowo, będziesz nam morzem... szczęściara...
Nie 22:07, 05 Lip 2009
RQ, a myślisz, że tylko na żaglowce tam spoglądałam? hahaha
Każdy pretekst jest dobry;) Z resztą... o tym, że mundur działa na kobiety równie mocno jak feromony, nie trzeba przekonywać ani jednej, ani drugiej strony;)
Normalka H_M - Jedyny Pierścień rządzi się własnymi prawami Razz. Pewnie wrócił do Saurona xD. Ja też kiedyś miałam, ale jakąś pseudo srebrną podróbkę - też gdzieś zaginęła. Chociaż jakbym się uparła, to bym znalazła.
Możliwe ja już szukałem i to nie raz
Zastanawiam się nad pójściem spać niby powinienem bo muszę rano wstać ale po pierwsze nie chce mi się a po drugie ciągle słucham tego