Howling_Mad ja wcale się nie przerażam, wręcz przeciwnie, uwielbiam Requiem Mozarta... :D (dlatego też jestem fanką filmu "Amadeusz" ale nikt mojej miłości nie rozumie...)
Miłego słuchania :)
Ostatnio zmieniony przez kremówka dnia Wto 21:49, 14 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
Wto 21:48, 14 Lip 2009
a ponieważ udzielałam sie wcześniej w temacie Postaw diagnozę! to musiało być tam :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 21:51, 14 Lip 2009
Mad, masz genialną postać na avku!
Nie umiem zliczyć ile filmów widziałam z Louisem, ale najbardziej pamiętam ,,Zwariowany weekend" i ,,Kapuśniaczek" :hahaha:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 21:53, 14 Lip 2009
lesio widać bez Ciebie nam tak dobrze nie idzie :)
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Wto 21:53, 14 Lip 2009
Ile naprodukowaliście przez prawie godzinę! :shock: Ja wróciłam z seansu Hałsa . Oglądałam z rodzicami . Uwielbiam oglądać House'a z rodzinką :mrgreen:
(dlatego też jestem fanką filmu "Amadeusz" ale nikt mojej miłości nie rozumie...)
Ja rozumiem! Ja! To mój najukochańszy film forever and ever. Jeszcze nic go nie pobiło w moim mniemaniu. Mam śliczną 2-płytową edycję z dodatkami na półce :D. Chyba mój pierwszy film, jaki kupiłam za własne pieniążki.