O dwóch chłopakach, który aby dostać pewne mieszkanie udają, że są gejami xD. Pokręcona historia - oczywiście wątek miłosny jest, ale nie za bardzo rozbudowany :P. Fajna komedia, muzyczka, aktorstwo... jeden z lepszych filmów bolly, jakie ostatnio widziałam.
Widze że nocne rozmowy kończą się coraz później, co oznacza że jeszcze trochę a zaczniemy się spotykać :twisted:
Na szczeście wiem, że na Sal mogę liczyć z porannym wstawaniem ;)
Tylko jak pojedę na "urlop" to kto będzie robił kawę i herbatkę, skoro Raz3r do trzeciej w nocy siedzi :lol:
Dzień dobry!
Jasna sprawa Sysiu, na mnie zawsze możesz liczyć :D No, albo prawie zawsze.
*bierze herbatkę*
Na rozbudzenie:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 7:23, 10 Lip 2009
Sysiu, niestety, zarękowin nie było, bo nie doczekaliśmy się na rudixa.
Wczoraj wieczorem mieliśmy zmasowany atak trolli, ale powiadomiłam Ewel i zbanowała towarzystwo ;) A ja troszkę posprzątałam...
Hej hattrick!
Aż taki drogi ten budzi? :lol:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Pią 7:37, 10 Lip 2009
Sal, znowu? :shock: że tez zawsze jak mnie nie ma...
Ale coś naszkodzili bardzo? :?
Hej Hattrick!
Własnie starałam się zktualizować Fikotekę :? mam nadzieje że nikogo nie pominełam, i co gorsza nie wiem jakimi buźkami oznaczać bo wstyd się przyznać ale bardzo dawno nic nie czytałam ;/
Sysiu, szkód raczej nie narobili, tylko zaśmiecili cbox, pozakładali nowe tematy w których powypisywali bzdury i pojawiło się kilka postów o wątpliwej inteligencji :?
A co do Fikoteki, to może poproś scribo, ona jest chyba na bieżąco w tych sprawach...
hattrick, miłego pisania!
Pią 8:12, 10 Lip 2009