Aaa... sławny Benny Lava czyli Prabhu Deva :D. No, jeśli być ściślejszym, to akurat nie jest Bollywood - zdecydowanie obstawiam Kollywood xD. Ale też uwielbiam :P.
Jest Bollywood, Kollywood, Tollywood, Mollywood... i wiele, wiele innych :D. Chyba oni sami w Indiach już się nie orientują. Pollywood też może być - całkiem prawdopodobne ;).
Ja się zasłuchuję w tej mało ambitnej bollywoodzkiej piosence :D:
Tzn tak kawałkami, bo mama oglądała, a ja akurat wpadłem :p więc nie wiem o co tam chodziło (widziałem tą scenę, jak przesłuchiwali kogoś xD)
A co do aktorki, to też, ale tylko początek widziałem, bo później stronę przerzuciłem, i słuchałem tylko xD
Klapana nie zasnęła :P. Kalpana może wytrwać nawet do 4:00 :P. Po prostu na jednym portalu bollywoodzkim jest konkurs i zastanawiam się nad przesłaniem swojej propozycji :P.
Bollywoodzki oczywiście :D. Oryginalny tytuł to Dostana, czyli Przyjaźń - niestety dystrybutor uwidział sobie tytuł Trzy serca, na forum na portalu zawrzało, wszyscy woleli, aby tytuł brzmiał Przyjaźń, albo został oryginalny. Niestety wg wydawcy tytuł Przyjaźń jest do kitu i wymyśla konkurs na nowy tytuł xD. Pogięło ich.