A ja pamiętam, jak byłam mała i jeszcze nie do końca kapowałam o co chodzi w tym Z tyłu sklepu, to beki kręciłam ze sposobu pytania się o to, czy są buraki xDD. Teraz tego nie zacytuję, ale Smoleń miażdżył :D. I oczywiście S.K.L.E.P. - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś :P.
I Pelagia miażdży xD.
Kurcze, już tak późno, a ja znowu MiM nie obejrzałam xP. Nie wiem, co ze mną. Dziś żyłam licytacją na allegro - jedną wygrałam, ale drugą ktoś mi przebił 4 sekundy przed końcem :P. Gościu miał refleks ;). Muszę jutro przekonać mamę do kupna Dwóch Wież i będę miała wszystkie częśli limitowanego LOTR :D.
No to ja poczekam, i z miłą chęcią obejrzę te zapewne piękne prace, i też będę leciał xD (bo jutro czeka mnie wielkie nic nie robienie i wylegiwanie się w ciepłym słoneczku xD)
Ok, wrzucone - nic Hause'owego nie ma tym razem, bo nie mam ostatnio weny, różne rzeczy powrzucałam - niektóre nowe, niektóre stare :P. I się zbieram teraz już na serio. Branoc i miłych snów!
Branoc, i również miłych snów :D No to ja gaszę światło, i także się zbieram :D
A dla wstających rano miłej słonecznej niedzieli (która technicznie trwa już od dwóch godzin i czterdziestu pięciu minut :D)
Dzień dobry!
Nowe wieści: Dziś nie będzie upału. Jest pochmurno, wietrznie i chłodno. To taka miła odmiana...
Miłego dnia!
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 7:45, 05 Lip 2009
Hej hattrick :*
Ja się nie wyspałam, bo poszłam na 7 do Amena.
Ktoś życzy sobie kurs robienia naleśników? :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 9:15, 05 Lip 2009
Witaajcie robaczki ;*
Ja do kościoła wybieram się na 12 lub 13:15. Wczoraj świetnie się bawiłam ! A od razu jak wróciłam do domu po północy to poszłam oglądać House'a :mrgreen: