|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 633, 634, 635 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
ola2523
lizbona ale dawno Cię nie było :przytul: do napisania :*
Dodano 41 minut temu:
nie wiem czy ktoś tu jeszcze jest, ale
*gasi światełko*
dobranoc :*
|
|
Wysłany:
Nie 2:02, 21 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Heja tu Wasz forumowy świr nieźle wstawiony ale jeszcze trzymający się na nogach i co najważniejsze trafiający w klawisze :D
|
|
Wysłany:
Nie 2:15, 21 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie jest z Tobą tak źle, skoro jeszcze w klawisze trafiasz :P.
|
|
Wysłany:
Nie 2:18, 21 Cze 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | Nie jest z Tobą tak źle, skoro jeszcze w klawisze trafiasz Razz. |
Może fakt ale wiem że nieźle wcięty jestem ale nie żałuję niczego pieknie było szkoda że nie było Jej :)
Dodano 7 minut temu:
Kalpanażebyś się nie obraziła i adoptowała mnie mówię Dobranoc. I reszcie też :D
|
|
Wysłany:
Nie 2:30, 21 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja mówię:
Dzieeń dobry!
Chociaż dziś jest niedziela i to pierwsza wakacyjna, więc śpijcie dalej. Ja przez jakiś czas będę czuwać :)
Miłego wszystkiego!
|
|
Nie 8:02, 21 Cze 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie ;D wszyscy pewnie jeszcze śpią xdd tylko Sal na nogach widzę xdd moi rodzice mnie dobijają... :mdleje: muszę leciec.. pa :*
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Nie 9:20, 21 Cze 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry
Wszyscy śpią chyba wrócę do łózka bo nadal zmęczony jestem ;)
|
|
Wysłany:
Nie 9:56, 21 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Heeej
A ja do 4 nad ranem zasnąć przez zęba nie mogłam, a kiedy w końcu po kilku tabletkach się udało, obudził mnie już o 10.30, więc ja się wcale a wcale nie wyspałam w tę pierwszą, sobotnio - niedzielną noc wakacji... A dzisiaj nocka gromady, normalnie nie wiem jak dam radę z tym bólem i taka nie wyspana...
JEŚLI ZNACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA BOLĄCEGO ZĘBA TO PISZCIE, PROSZĘ!
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Nie 10:10, 21 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie moje robaczki !
Coś tu tak bardzo pusto.. prawie żadnej żywej duszy nie widzę na horyzoncie:( Co mnie strasznie martwi.
Przez NIE oglądanie Hju śniły mi się koszmary . I jak tu spokojnie spać ?
Olu , biedaku :glaszcze: Koniecznie idź do dentysty w poniedziałek . A jak wymyślę sposób na teraz - to dam Ci znać !
|
|
Wysłany:
Nie 10:36, 21 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć wakacyjnie, niedzielnie i w ogóle fajnie - bo mam jeszcze mężowskiego laptopa :P
Tak dawno nie byłam, że niczego nie wiem - co to znaczy ODBANUJ SIĘ TOAR?? :wow: ToAr dał sobie bana? UCZY SIĘ ?? :wow:
U nas niby słonko, ale w sumie co chwila za chmurami i momentalnie robi się chłodno.
CHłopaki pojechali na mecz na Posnanię - POZNANIANKI: zaczyna sie o 13 i ma jakiś Peja występować. No dobra, niedoinformowana jestem czy to akurat jest atrakcja :>
Basta jet grzeczna, chyba że sobie przypomni, ze nie ma mamusi - Aria jednak dzielnie jej asystuje, tuli, myje i mała zaraz się uspokaja . Nie moge wstawić foty - ale nie cieszcie się, w końcu mi sie uda :twisted:
|
|
Nie 10:39, 21 Cze 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj Lizbona:) Dawno Cię tu nie widzieliśmy :wink:
"Odbanuj się,ToAr " - to nasza akcja, by ToAr się odbanował . Związku z ilością jego egzaminów, nauki postanowił ostro siebie ukarać - banując się . Jednak jest nadzieja, że niedługo się to skończy i powróci już do nas odbanowany i pełni radości do życia .
|
|
Wysłany:
Nie 10:44, 21 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wszyscy jeszcze śpią? Ja już zdążyłam do koni pojechać... i pokłócić się z rodzicami, głównie z tatą, bo kurde obiecuje coś a potem "zapomina" i myśli, że wszystko będzie OK :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: jasne, głupie dzieci wszystko im wmówić można :evil: :evil: znajomi łaskawie mnie poinformowali, że nie idą na koncert Lipy, więc albo pójdę sama, albo w ogóle.... wszystko jest do bani! Nawet cholerny wet nie odbiera telefonu! :killer:
:beczy:
|
|
Wysłany:
Nie 11:23, 21 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, dzięki za wsparcie :* Wzięłam 800 mg ibuprofenu, przez godzinkę mnie mniej bolało ale coś czuję, że zaraz się znowu rozkręci :evil: :evil: :evil:
Arroch, dasz radę :przytul: Fakt, dzień dzisiaj dodupny, ale trzeba jakoś z tym żyć :roll:
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Nie 11:38, 21 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch :przytul: :glaszcze: Nie przejmuj się ! Nie tylko ty dziś pokłóciłaś się z rodzicami:( Niestety taka jest życie z dorosłymi . I ja też mam z tych ich obiecankami . Najpierw np. obiecują mi ,że będę mogła pójść sama do miasta, a potem na mnie się drą że jak tam mogę sama chodzić bez ich pytania:/
Co do koncertu to faktycznie chamstwo ! Ale może nie rezygnuj z koncertu ! Tylko idź sama ! Wiem,że to żadna frajda ale jak od dłuższego marzyłaś o tym koncercie to dlaczego masz teraz rezygnować, kochanie ?
TUULĘĘĘ MOCNO KOCHANĄ ARROCH X100 :przytul:
Dodano 1 minut temu:
Olusiu biedaczku :przytul: W takim razie trzymam mocno kciuki ,żeby Ci się poprawiło z tym ząbkiem i żebyś normalnie funkcjonowała ! A ja proponuję tego dentystę co Ci coś takiego zrobił : Napaść i zrobić mu to samo :twisted:
|
|
Wysłany:
Nie 11:42, 21 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arr, kochanie, nie smutaj już się :** :przytul:
Dorośli są tacy i niestety, nic na to nie poradzimy. Ale można się na nich odegrać w ten sam sposób :)
Nie rezygnuj z koncertu! Znajomi nie chcą iść - ich sprawa. Idź i baw się dobrze. W końcu to Twój ukochany zespół LIPALI! Czy ktokolwiek może zepsuć tą przyjemność? Nie daj się!
Olu - słuchaj!
Zapytałam się prawnika - mojej mamy - co możesz zrobić w związku z tym dentystą. Otóż, Twoi rodzice mogą wnieść sprawę o odszkodowanie, że dentysta uszkodził Ci zdrowego zęba. Jest to, niestety, trudne do udowodnienia, ale ogólnie rzecz biorąc możliwe :)
I z tym, że nic Ci na ból nie pomaga - najprawdobodobniej masz stan ropny. Musisz jak najszybciej pójść do innego stomatologa.
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Nie 11:53, 21 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Nie 11:49, 21 Cze 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 633, 634, 635 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 634 z 1383 |
|