|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 510, 511, 512 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ola, muzyka filmowa to coś, co tygryski lubią najbardziej :D
Chyba mam cukrzycę - co się położę do oglądania czegokolwiek, zasypiam. Albo moje ciało wyczuwa, że jak znajduje się w pozycji poziomej, na miękkim podłożu, to znak, że trzeba odpłynąć :lol:
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 17:34, 13 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
O, to cieszę sie, że nie jestem sama :D A kogo lubisz (lub lubicie, jeśli jest nas więcej ;) ) najbardziej??
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Sob 17:37, 13 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziękuję Olu :przytul: Jestem taka wykończona, zażywam taką ilość lekarstw że jeszcze na mnie źle wpływają - w sensie na brzuch.
Spałam od 13 : 40 z przerwami do 17:20 iii co ?! I mam tą okrutną gorączkę.
Do lekarza od razu wybieram się w poniedziałek , chyba że mocno się pogorszy.. to w najgorszym razie : do szpitala.
|
|
Wysłany:
Sob 17:37, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ola ja tylko niektórej, ale jak mnie jakaś dorwie to koniec.
Ann kochanie, a bardzo źle się czujesz? Tzn. czy wysoka gorączka na Ciebie jak wplywa? :przytul:
Ewel to w takim razie ja też mam cukrzycę :twisted:
Odczuwam dziwny niepokój jak pomyślę o opuszczeniu na jeden dzień mojego komputerka. I dlatego własnie majstruję nowy motyw na telefon i nie wiem jaki dzwonek sobie wybrać.. :cry:
|
|
Sob 17:40, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmm, sporo tego ;) Zimmera lubię, Klaus Badelt, oczywiście Ennio Morricone ;)
|
|
Wysłany:
Sob 17:41, 13 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ewel to w takim razie ja też mam cukrzycę |
No to ja chyba też... Teraz jest trochę lepiej, bo w ciągu ostatnich 2 dni się troszku wyspałam, ale wcześniej... Masakra :shock:
A jak dla mnie Zimmer rządzi (Piraci to już wogóle rządzą ;) )
No i kocham też Elfmana, a szczególnie motyw z Edwarda Nożycorękiego :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Howarda Shore kocham za LOTR
No i Johna Williamsa uwielbiam za Harry'ego Pottera 3 :)
To tylko moi najulubieńsi :mrgreen: Nie chce się rozpisywać za nadto ;)
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Sob 17:49, 13 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
M.J.
Wysłany:
Sob 17:43, 13 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne kochanie moje czuję się okropnie ! Jest mi strasznie gorąco, ale cóż poradzić ?! Nie mogę cały czas spać, bo nie zasnę w nocy i będę się budzić . Oprócz tego boli mnie gardło , straasznie kaszle ( jakbym się dusiła) , mam katar i gorączkę ! A dziś w nocy ( o 5 nad ranem) wstałam , bo dusiłam się tym kaszlem a w dodatku jak to czasem się zdarza : słyszałam głośniej dźwięki . To jest okropne ! Bałam się wtedy samej siebie..
Ja proponuję na dzwonek " Slippery When Wet" ! I oczywiście smsy będę do Ciebie przysyłać tonami :* Na pewno będziesz się dobrze bawić, kochanie !
|
|
Wysłany:
Sob 17:45, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ola ja w czwartek wstałam o 10, posiedziałam dwie godziny na komputerze i z powrotem poszłam spać. Spałam do 7, posiedziałam potem do 3 i znowu spałam do 9. W końcu się wyspałam po tym szkolnym maratonie 4-6 godzinnym snu :D
|
|
Sob 17:46, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale to jest naprawdę straszne, wystarczy, że się położę i okryję kocem i już zasypiam - mogę oglądać najciekawszy film, po prostu lulam jak niemowlę :D
|
|
Wysłany:
Sob 17:47, 13 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochana to znaczy, ze źle znosisz gorączkę. Bo ja mam w obecnej chwili 37,7 i mam full energii. Biedaku ty mój :( :przytul: Będzie dobrze. A na lekarzu wymuś dokładne zbadanie się i nie daj się puścić z kwitkiem.
Nie będę się dobrze bawić, na pewnoo. Z moją dziwną chorobą lokomocyjną i naukową wycieczką ze sztywnymi jak kołki ludzmi? No way! A jak jeszcze pojedzie z nami germanistka tak jak w tamtym roku i będzie opowiadać jak przywoziła swojego psa z niemczech w bagażniku, to tym bardziej. A po za tym ja nie umiem funkcjonować w dzieeeń... :(
Dodano 1 minut temu:
Ewel to ty nie wiesz, co ja robiłam wczoraj żeby nie zasnąć :hahaha: Bo chciałam się dowiedzieć, jak skończy się odcinek, a tak mi się fajnie oczęta zamykały.. :hahaha:
Ann a jakiego artysty?
|
|
Sob 17:52, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | W końcu się wyspałam po tym szkolnym maratonie 4-6 godzinnym snu |
No ja dokładnie to samo :D A i w wakacje się wysypiać za bardzo nie będę, to śpię, póki mogę, bo jest długi weekend ;) Tym bardziej na środę muszę być rześka i wypoczęta, bo jest komers (bal gimnazjalny)
I już mam sukienkę nawet ;)
A jak ktoś lubi muzykę filmową to polecam: http://www.miastomuzyki.pl/radio,33,filmowa
|
|
M.J.
Wysłany:
Sob 17:53, 13 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ola ja pamiętam, że jeszcze nie nadrobiłam tych ostatnich chyba 3 wtorków, bo nie miałam jak, bo taki był zapieprz w szkole, więc po prostu udawałam, ze tej jednej nocy w tygodniu nie było :roll: I teraz to się odbija, śpię gdzie i kiedy mogę.
|
|
Sob 17:54, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochanie moje , dzięki za wszystko . Za rady i ogólnie:) Wypiłam drugi raz rosołek i chyba wezmę następną miskę , by lepiej się czuć .
Do lekarza absolutnie wybieram się w poniedziałek i mama nie ma zamiaru mnie dawać na jakieś wyjścia . Przynajmniej do środy . Okropne jest to ,że akurat jak mam wolne to muszę leżeć w łóżku zamiast cieszyć się życiem na polu . Denerwuję mnie to !
Kochanie :
slippery when wet the commodores
i polecam znaleźć to na stronie "od siebie" i z niej pobrać, a potem od razu na komórkę.
Dasz radę ,dasz radę ! Mówię Ci jak zakładasz, że będzie fatalnie i że będziesz się źle czuła - to potem jest na odwrót. Wiesz dobrze, że ja też tak ostatnio doświadczyłam jadąc na wyjazd . Zakładałam , zakładam - a jednak dobrze się bawiłam. Ludzie na wycieczkach są mili i na luzie się z nimi gada ! A na chorobę lokomocyjną polecam Aviomarin;) i weź sobie sok owocowy na drogę, by popijać . Kochanie , fajnie będzie !
Edit :
Nimfka :przytul: , dziękuję Ci kochanie ! Do lekarza od razu w poniedziałek . I wiesz co Ci powiem : JESTEM TAKA JAK TY:) Staram się sobie wmawiać,że lubię słońce a tak naprawdę modliłam się na wyjeździe, by padał deszcz i było ponuro . To jest super pogoda ! Nie męczysz się , a takie ponure pogody są tajemnicze i mają to coś. Więc *żółwik* . Nie jestem jedynym wampirem na forum :twisted:
|
|
Wysłany:
Sob 18:00, 13 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann jak rosół ci pomaga, to pij, ja bym nie tnkęła :P
Nieee. Ja z tymi ludzmi nawet obcować nie chcę. Wystarczy, że będę musiała z tą moją koleżanką, blondynką gadać, to mi wystarczy na cały autobus :roll: A po za tym ja zawsze zachowuję bezpieczny dystans do ludzi i wolę siedzieć sobie sama w kącie i słuchać muzyki :roll: Ja i aviomarin jem i lokomotiv, ale jedyne co mi się po nich chce to spać :D Bo to jest tak, że jest mi niedobrze, ale nic więcej. Nie wymiotuję tylko ból głowy i ogólny zamęt. I to chyba przez moje zatoki, bo tak samo mi się robi jak wącham zbyt dużo zapachów :roll:
|
|
Sob 18:05, 13 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 510, 511, 512 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 511 z 1383 |
|