_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 22:13, 11 Cze 2009
Howling_Mad :lol: ja generalnie lubię długo spać, ale bez przesady, 15 h to zdecydowanie za dużo
Madlen *podaje kawkę* to, co zmniejszamy sobie biusty? kurde, na tyle co ja piję kawę - 1 dziennie przynajmniej od 3 lat prawie to już powinnam być płaska jak decha :lol: :lol: :lol:
hahaha no też się właśnie zastanawiam co autor tego genialnego tekstu miał na myśli pisząc takie bzdury :]
ostatecznie jestem skłonna przyznać rację, ale tylko jeśli chodzi o okres dojrzewania - aż do ukształtowania biustu, kawa jest jednym z inhibitorów mitozy i mejozy, a jak wiadomo wzrost zawdzięczamy mitozie. to tylko luźna dywagacja na ten temat z mojej strony ;)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Czw 22:17, 11 Cze 2009
Madlen *podaje kawkę* to, co zmniejszamy sobie biusty? kurde, na tyle co ja piję kawę - 1 dziennie przynajmniej od 3 lat prawie to już powinnam być płaska jak decha
a no pewnie hehehehe
Ewel napisał:
ostatecznie jestem skłonna przyznać rację, ale tylko jeśli chodzi o okres dojrzewania - aż do ukształtowania biustu, kawa jest jednym z inhibitorów mitozy i mejozy, a jak wiadomo wzrost zawdzięczamy mitozie. to tylko luźna dywagacja na ten temat z mojej strony
no to zwracam honor :] skoro tak faktycznie jest to ok hehe
no możliwe, wiesz ja mam na ten temat mniejszą wiedzę więc kłócić się nie będę :D a wspomniane o tym było bo pisali żeby rano mężczyzna lepiej kobiecie do łóżka przynosił herbatę, a nie kawę bo po kawie zmniejsza się biust :]
no możliwe, wiesz ja mam na ten temat mniejszą wiedzę więc kłócić się nie będę :D a wspomniane o tym było bo pisali żeby rano mężczyzna lepiej kobiecie do łóżka przynosił herbatę, a nie kawę bo po kawie zmniejsza się biust :]
:shock: w takim razie od dzisiaj piję minimum 3 kawy dziennie :shock: