Ewel, oczywiście, że będę trzymała ;) i dzięki, że byłaś moim łącznikiem :* w akcie desperacji chciałam wejść na neta przez komórkę ale powstrzymałam się jakoś ;) ogólnie to wrażenia bardzo pozytywne xD dokładniej opiszę jutro, na spokojnie.
taki mały przedsmak:
Spojler:
tekst tygodnia to:
"Panno Katarzyno! Czego tam panna szuka pod tym koniem?" :lol:
Arroch! *dziki kwik* *rzuca się* Jak było? Bardzo za nami tęskniłaś? :>
Ja wpadłam się tylko pożegnać i powiedzieć, że jutro idę kompletnie na spontana do szkoły. Będę hardkorem :hahaha:
Śpijcie źle kochani :*:*
Ewel też ;) chodziło głównie o to, że skacząc zaglądałam pod konia, odpowiedziałam trenerowi, że szukam grzybów na obiad xD owocnej nauki i będę trzymała kciuki :*
jeanne hello :przytul: i dobranoc :* jak było opowiem jutro, bo dzisiaj już mi się nie chce :lol:
ja też zmykam spać, w końcu we własnym łóżku, może się wyśpię pierwszy raz od tygodnia ;) dobranoc :*
Och, widzę,że tworzy się fanclub Johnny'ego. Świeeetnie :) Uwielbiam go od "Czekolady" począwszy poprzez "Piratów" a na "Sweeney Toddzie" skończywszy. W ogóle uwielbiam "Sweeney Todda" i Helenę Bohnam-Carter też.
Arroch-fajnie,że już jesteś :)
A ja dziś zagłosowałam, kupiłam sobie świetne buty i spędziłam cudowny czas w domu W., oglądając "Friendsów". Czas tym świetniejszy, że ma on freedom (w wolnym tłumaczeniu: free-dom=wolna-chata)
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Nie 22:10, 07 Cze 2009
Och, ja też, ja też :) Nie dość, że Johnny gra czarny charakter, to jeszcze w dodatku jest to musical (a ja kocham musicale :D :D :D) I w dodatku jaki ma głos... ech... rozmarzyłam się :P
W ogóle to zaraz po POTC to mój ulubiony film z jego udziałem ;)
A jak ktoś nie oglądał to niech ma chociaż to (to moja ulubiona piosenka, na równi z My Friends;)):
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Nie 22:19, 07 Cze 2009
Myśmy z W. mieli swego czasu straszną "fazę" na Sweeney Todda. Niczego innego nie słuchaliśmy w aucie. Uważam,że jestem już mistrzem w śpiewaniu "The worse pies in London" 8) , a najwięcej radochy mieliśmy przy "Little Priest" :D
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Nie 22:20, 07 Cze 2009
I ja też kocham :D. Moja fascynacja od wielu, wielu lat :). A początkowo ST nie lubiłam - wszystkie piosenki wydawały mi się zrobione tak na odwal, podobne. I jak wciąż nie przepadam za muzyką z tego musicalu to muszę powiedzieć, że film jest zrobiony rewelacyjnie (no, ale to w końcu Mistrz Butron :D).
Jeszcze tak apropos ST to uwielbiam też 'Barber and his wife"... Taka smutna, pełna uczucia piosenka...
Cytat:
A jakie musicale lubicie?
High School Musical :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
A tak serio to ostatnio przeżywałam fascynację "Notre Dame de Paris", do moich ulubionych zaliczam też "Chicago". No i of course The best of all jak dla mnie to właśnie Sweeney Todd ;)
Cytat:
Och tak, Burton to mistrz
Zgadzam się i popieram całym sercem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Burton + Depp = Arcydzieło
A jak jeszcze muzykę napisze Elfman to ja mogę nie odchodzić od ekranu ;)
Ostatnio zmieniony przez ola2523 dnia Nie 22:35, 07 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Nie 22:33, 07 Cze 2009
Hmm... ja lubię Notre Dame de Paris i Romeo et Juliette (obydwa francuskie), Monty Python's Spam-a-lot, Rent, Jesus Christ Superstar (wersja filmowa, bodajże z 1973 r., nie lubię tej z 2000), The Lion King, Miasteczko Halloween (jeśli to musicalem można nazwać ;)), Moulin Rouge, Mamma Mia i wszelkie Bollywoody i inne indyjskie produkcje (jeśli można to podpiąć pod musical :P). A ostatnio fascynuję się musicalem Chess (muzykę skomponowali panowie z ABBY) - coś pięknego :D.