a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J. Wysłany:
Sob 0:34, 30 Maj 2009
Dzieńdoberek sobotnio i pochmurno. I zimno.
Na nic nie mam czasu, a jak już znalazłam chwilunię i zajrzałam na forum, to i tak mnie nikt nie zauwżył :>
Michał nie szedł dziś do pracy (razem z Maciejem i Kozłami będą się lansować nz Malcie - o ile na festyn w taka pogodę ktokolwiek przyjdzie?), ale swojego budzika nie zmienił - takk więc dziś szczeniaki dały mi pospać, za to telefon Michała wydarł paszczę przed 7.00. Michu nawet nie drgnął, za to i ja, i psiuty wstaliśmy. W odpowiednim humorze :twisted:
Sob 6:39, 30 Maj 2009
Dzień dobry!
Deszczowo. Mokro. Zimno.
Brrr.
Oby się pogoda się poprawiła, przynajmniej na wycieczki forumowiczów :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 8:50, 30 Maj 2009
Witam :D Wreszcie mogę spokojnie wejść na forum! Niedługo jadę do przyjaciółki na urodziny, a jest taka pogoda, że pewnie będziemy przez cały dzień siedzieć w domu...
Witam witam ;) pochmurno , deszczowo aż nic się nie chce.. a czeka mnie chemia do wkucia ... zabiorę się za to dzisiaj żeby jutro mieć spokój xd I takie pytanie do Was koHani :) znacie jakieś horrory - straszne i fajne :D potrzebuje na wycieczkę.. mam już 4 ale przydałoby się więcej :]
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
Dzień dobry kochani :**
Weszłam na sekundę bo zaraz wyjeżdżam, do napisania w niedzielę / poniedziałek :D
Pa pa :**
Sob 10:01, 30 Maj 2009
Witam wszystkich! Wszyscy wyspani?
Ja ogólnie nie, bo przeziębienie mnie łaplo i katar nie daje spokoju, tak więc pozdrawiam z łóżka ;pp
Dodano 54 sekund temu:
nimfka gdzie jedziesz?
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Sob 10:08, 30 Maj 2009
Witajcie poranie !
Salamandra, kochanie ja tam wolę żeby był deszcz. Wiem, że jestem dziwna ale lubię takie zimne , ponure pogody w takie wyjazdy :hahaha: Więc ja sobie życzę deszczowej pogody przynajmniej w moich okolicach, gdzie jadę.
Ja zaraz jadę z mamą na zakupy ubraniowe tzw. przed wyjazdem bo jutro nie będzie zbyt na to czasu. W dodatku dowiedziałam się,że w poniedziałek mamy normalne lekcje z drobnymi zmianami:( Mogliby już nam dać spokój !
cześć :)
na polu paskudnie, wstawać się nie chce, a jak się już wstanie to się nie chce ubierać i się siada przed komputerem, włącza forum i zaglądam do rozmów...
i się wita ze wszystkimi :D
Sob 10:28, 30 Maj 2009