Athreas no ale ja nie wiem na co on patrzy xdd może mi postawi 6 bo lubił moją siostre jak chodziła do mojej szkoły haha mam jakieś 9 stron.. niech się cieszy że w ogóle zrobiłam... wiecie jaka to męczarnia tyle pisać :D
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d Wysłany:
Sro 20:03, 27 Maj 2009
Wiem, Kama, wiem :)
A już najgorsze jak oceniają za to, że lubili/nie lubili starszego/młodszego rodzeństwa, które kiedyś uczyli/uczą, a nie za naszą własną pracę. To strasznie dobija :/
Wstawię dla rozluźnienia pewien utwór, przy którym dzisiaj się uczyłem. Strasznie dobrze mi przy nim wiadomości wchodziły mi do głowy. :D
Athreas zgadzam się.. jak mam tylko zastępstwo z kimś kto moją siostre uczył to tylko ' do jakiej szkoły poszła' ' na jaki profil ' 'jak tam u niej ' 'pozdrów siostre ' o bez przesady :)
----------
Sro 20:17, 27 Maj 2009
Heloł wieczornie - właśnie zamknęłam drzwi za gośćmi, o rany... Wolę cały dzień kopać w ogródku... Jak mnie męczą takie gadki-szmatki o niczym...
Lecę pod prysznic i wskakuję pod kołderkę, na nic nie mam już sił :(
Sro 20:18, 27 Maj 2009
ann tak :) dopiero w środę.. miałam jechać w pon. ale 2 nauczycielka ma mszę za męża więc przenieśliśmy na środę..
W autokarze ma być telewizor z chęcią bym Housa wzięła do oglądania ale w mojej klasie tylko ja go uwielbiam :/ tak więc jak jakis nudny film ---> to moja komóreczka czeka z Housem i GA xd
----------
Sro 20:33, 27 Maj 2009