|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 255, 256, 257 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hej Wam :*
jeanne, Twoja szkoła i nauczyciele są naprawdę wyjątkowi :)
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Wto 18:11, 26 Maj 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
hej Licence :przytul:
hej Jeanne, lepiej, że ksiądz tak mówi a nie stara panna sorka od polskiego :P
|
|
Wysłany:
Wto 18:14, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie! :D
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Wto 18:15, 26 Maj 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch haha naprawde uwielbiam Twoją babcie jest najlepsza ! :D
Hehe ;D mój facet od informatyki ostatnio powiedział tak:
(moja koleżanka biła się z moim kolegą a 2 kolega go trzymał)
2Kolega - ja tylko go trzymałem.
Facet od infy - jak by Ci kazała obciąc mu jajka też byś obciął ?
A my z koleżankami w śmiech :D no z niego to tylko tak...
Moja kol. wyzywała moją 2 kol. od najgorszych a on się śmiał... :D
I opowiada nam zboczone kawały :P
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 18:18, 26 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kama06 napisał: | Arroch haha naprawde uwielbiam Twoją babcie jest najlepsza ! :D |
powiem jej to :P
nimfka hello ;) miałam czytać mądre jeździeckie książki a zamiast tego siedzę na forum, norma :P
Dodano 1 minut temu:
Pytanie za 100 punktów - kto z forumowiczów ma mnie na gg i ma ochotę do mnie napisać? Bo niby pokazuje, że jestem dostępna, ale nie jestem pewna czy chodzi tak, jak powinno ;) z góry dzięki :P
|
|
Wysłany:
Wto 18:23, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, uwielbiam czytać Twoje szkolne opowieści :D
Kama, mój pan od w-f jest bardzo podobny z charakteru do Twojego od infy ;)
|
|
Wto 18:23, 26 Maj 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co do nauczycieli ich ich grypsów... Tylko moja matematyczka i chemiczka biją wszystkich na głowę... Gdybym teraz przytoczyła kilka tekstów nie byłyby tak śmieszne, jak normalnie, bo brakuje tej mimiki i gestykulacji, ale moje belferki są the best
|
|
_________________ Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny.
Wysłany:
Wto 18:24, 26 Maj 2009 |
|
LicenceToKill
Pulmonolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Licence ja nauczycieli lubię :D Zawsze to jakiś wyższy poziom :roll: Oprócz babki od niemieckiego, dlatego na jej lekcje nie chodzę :hahaha:
Arroch nasza babka od biologii była świetna jak nas uświadamiała
- Ja wiem *ścisza głos* że ksiądz tego nie każe, ale jak już dojdzie coś do czego, to używajcie prezerwatyw
Takim konspiracyjnym tonem, że ja nie mogę :hahaha:
Cytat: | jak by Ci kazała obciąc mu jajka też byś obciął ? |
A dlaczegóż nie? :twisted: Tępym, plastikowym widelcem :hahaha:
Hej Betti :*
Hej Nimfka :*
Dodano 2 minut temu:
Sal dzisiaj nie było panny Ż. więc można było spokojnie się odprężyć :hahaha: Jak wróci będziemy się żreć, mruuu. Jak dzieci z podstawówki ^^
Licence dokładnie :hahaha: Moja babka od anglika lubi jeszcze podskakiwać. Przeuroczo to wygląda :hahaha: Szkoda, że od poniedziałek wraca tamta :cry:
|
|
Wto 18:26, 26 Maj 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
u nas zawsze na religii było fajnie bo to ostatnia lekcja w piątek była i zwykle zostawała już 1/3 klasy i raz pytamy księdza po co 2 organistki u nas w parafii skoro i tak wolne siedemdziesiątki wydzierają się na cały kościół na co ksiądz, że zada im pokutę na następnej spowiedzi "a na pokutę obiecaj, że nie będziesz śpiewać aż do następnej spowiedzi" a my, że nie warto bo i tak się nie zastosują no to ja, że zaprojektuje księdzu nowy konfesjonał z drzwiczkami, żeby przy spowiedzi zaklejał usta plastrami xD Ksiądz na to: to kościelny jak będzie chodził zbierać na tacę będzie każdemu poprawiał jak się odklei
xD
|
|
Wysłany:
Wto 18:33, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hehe :D moja wycha do rodziców z takim tekstem : 'Obiadu na wycieczce nie będzie bo jak to powiedział mój śp. dziadek ' Nikt z głodu jeszcze się nie zesrał ' haha :) no jak mi mama to opowiedziała myślałam że padnę na miejscu xdd -->niektórzy nauczyciele są świetni a niektórzy to szkoda gadac.. ;/
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 18:33, 26 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nimfka u mnie oceny muszą być wystawione do 8 czerwca, więc potem to ja już się nawet fatygować nie będę do szkoły, a co!
Arroch fajnego mieliście księdza :hahaha: Ja pamiętam jak nasz proboszcz mówił na kazaniu, ze sobie sprowadzili siostrę zakonną żeby im prała bieliznę i robiła te inne rzeczy. Jeśli była chociaż jedna osoba, która nie padła ze śmiechu, to chyba święta była ^^
|
|
Wto 18:38, 26 Maj 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie !
Raany ja się zastrzelę ile ja mam do odrobienia . Czy ktoś powie mi w skrócie co się działo ?
Nauka jednak nie zna granic przyzwoitości . A jeszcze angielski !
|
|
Wysłany:
Wto 18:42, 26 Maj 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kama06 napisał: | Hehe :D moja wycha do rodziców z takim tekstem : 'Obiadu na wycieczce nie będzie bo jak to powiedział mój śp. dziadek ' Nikt z głodu jeszcze się nie zesrał ' haha :) no jak mi mama to opowiedziała myślałam że padnę na miejscu xdd -->niektórzy nauczyciele są świetni a niektórzy to szkoda gadac.. ;/ |
:hahaha: kiedyś na rajdzie w gim jeszcze geograficzka takie coś: Cirrus na niebie, pogoda się zjebie albo z tą samą babką gadamy o nałogach no i chłopaki coś tam o uzależnieniu od seksu i oczywiście w śmiech a ona - wiecie, ja miałam takiego znajomego, gość leczył się kilka lat, ale nie wyszło i czekacie, jak wy to mówicie... zajebał się na śmierć :P
albo poszłam do niej zapłacić za rajd to musiała zadzwonić do jakiegoś gościa jak zapytałam jaka trasa to zamiast telefonu wyjęła kalkulator i z 10 min wystukiwała w niego numer xD
|
|
Wysłany:
Wto 18:42, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 255, 256, 257 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 256 z 1383 |
|