|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Salamandra, nie wiesz, co tracisz :mrgreen:
|
|
Wto 15:29, 26 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Dokładnie, emocje podczas meczu są bezcenne. Np. taki Polska-Portugalia, Polska- Austria kiedy to potem zrobiliśmy składkę na bilet do Angli ale wkońcu kupiliśmy za to jedzenie w sklepiku :D Albo ostatni finał LM kiedy to Terry i Ronaldo nie trafili karnego. To jest bezcennne 8)
|
|
Wto 15:33, 26 Maj 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziekuję za zyczenia....
Ale mimo, iż dażę MU sentymentem to jednak nie ma szans żeby jeden Ronaldo załatwił pakę z Barcki :D
|
|
Wto 15:36, 26 Maj 2009 |
|
Syśka
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, ja już lecę, czas ucieka, a ja dalej nic nie umiem z biologii :lol:
Dodano 1 minut temu:
Syśka, w MU nie jest tylko Ronaldo :]
|
|
Wto 15:37, 26 Maj 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syśka a potężny strzał Rooneya? Szybkosć i zmysł Park Ji Sunga? Walecznosc Garego Nevilla? Opanowanie Paula Schoolsa ? To jest podstawa Manchesteru i jakiś Messi, Eto i Henry im nie podskoczą :D
|
|
Wto 15:42, 26 Maj 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Syśka również życzę wszystkiego naj :*
zaneta94 sama się dziwie że mi się nawet chce xd ale wole sprzątac i zrobic komuś przyjemnosc niż się uczyc :) na co zaraz przyjdzie czas ;]
co do piłki nożnej lubię oglądac ;) najbardziej jak Polska gra xdd wtedy jest tak fajnie xdd no ale taka zafascynowana nogą nie jestem :D ---> wolę koszykówkę :D
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 15:42, 26 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja akurat nie lubię koszykówki i się nie interesuję :] Dobra, zmykam do babci. Pa pa :papapa:
|
|
Wto 15:58, 26 Maj 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mnie kręci ;D---> trenuje xd. Ja też spadam ;* pa ;)
|
|
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 16:03, 26 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej!
ponawiam swoją prośbę o wasze opinie na temat 5 sezonu house md in zapowiedzi dotyczacych 6 serii, które mogłabym użyć w artykule. piszcie proszę na pw.
w artykule będą zacytowane opinie podpisane nickiem z forum (o ile będą jakieś opinie, więc do dzieła!)
no!
|
|
_________________ "MIŁEGO PONIEDZIAŁKU" - Matka Wszystkich Oksymoronów
karoll poleca - POPHOLIZM
Wysłany:
Wto 16:04, 26 Maj 2009 |
|
karoll

Pochwał: 3
Miasto: Wrc/Cz-wa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej,
w Szczecinie słońce już nie praży, ale na dworzu dalej parno. Coś mi się zdaje, że burza będzie.
Ja dalej ślęczę nad licencjatem. Co miałem skrócić - skróciłem. Teraz uzupełniam ostatni podrozdział. Potem tylko spisy ilustracji, bibliografia i inne techniczne sprawy i koniec :D
|
|
Wto 16:37, 26 Maj 2009 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hellou:) Korzystając z dobrej pogody, idę nad morze, zajoduję się, nazbieram muszelek i wrócę do Was :*
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Wto 17:01, 26 Maj 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello ponownie :*
Już nigdy więcej nie pójdę z babcią na zakupy :mdleje: o nie! Tu źle, tu za drogo, to Żydzi sprzedają 2 godziny szukałyśmy kwiaciarni ale miała być a0 nie droga b) nie "dziadowska" c) z pomarańczowymi, ładnie malowanymi Margaretami i d) sprzedawczyni musiała mieć od 20 do 40 lat
inne nie wchodziły w grę :mdleje: zaczynałam się obawiać czy w ogóle w Lublinie istnieje kwiaciarnia spełniająca wszystkie kryteria - znalazła się jedna na szczęście :P
a u koni powiało nudą, trener powoli wraca do formy i koniec leniuchowania :?
|
|
Wysłany:
Wto 17:14, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch dziękuje Ci za rozbawienie :) haha :D uwielbiam Twoją babcie xdd moja taka wybredna nie jest :P (bez obrazy) ... no a ja wracam do nauki i pisania z polaka. :)
|
|
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 17:50, 26 Maj 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kama06 to jeszcze nic, kiedyś stwierdziła, że żółtym autobusem nie będzie jechała, a jak zapytałam dlaczego to odpowiedziała "bo jest żółty" :mdleje: i sterczałam z nią na przystanku dopóki za 40 min nie przyjechał czerwony :roll:
|
|
Wysłany:
Wto 18:02, 26 Maj 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
zastanawiam sie nad założeniem własnej firmy windykacyjnej ścigającej za brak wpłaty na FEH |
Uff. Wpłaciłam dzisiaj :twisted: Wprawdzie mam dziwne wrażenie, że się pomyliłam przy wpisywaniu, zawsze miałam problem przy przepisywaniu :cry:
A tak w ogóle to hej wszystkim :*
W szkole zaczyna być nudno. Naprawdę. Do tego stopnia, że nawet książki nie chce mi się czytać. (a tak w ogóle, co to jest, że najbardziej zÓe kawałki zawsze przypadają mi na religię?! toż to padnąć ze śmiechu można jak ksiądz tam coś mówi żeby nie uprawiać seksu przed małżeństwem, a w książce właśnie ktoś idzie do łóżka, albo czegoś innego. Tak samo on mówi o zabójstwie, a tu chara kiri i zabili mi bohatera :shock: ) Straszne również jest to, jak dekolt wpływa na ocenę. Proszę państwa, zarobiłam pierwszą 6 z religiii i plastyki. Nie wiem jak się odwdzięczę mojemu dekoltowi. A po za tym babka nas na dodatkowej matmie olała i nie przyszła, wiec poszliśmy się nabijać z próby jakiegoś tam zespołu. zÓo. Mam genialną koleżankę. Jak ona coś powie to niewiadomo czy się śmiać, czy płakać :hahaha:
Facio od WOSU mówi nam, że piszemy kartkówkę, bla bla bla, my go prosimy, że nie, że mamy te 3 testy, ale on jest nieugięty. Więc co mu moja kochana Aleksandra mówi?
- Fajnyś. - z tym swoim odgarnięciem włosów i pogardliwym spojrzeniem
Jego mina bezcenna. A ja jak głupia się zachodzę ze śmiechu :roll:
Kolejna lekcja, polski. Babka nas uświadamia, co do odmiany nazwiska jednej z nauczycielek.
- Nie mówi się Słabej, tylko Słaba. Pani nie jest słaba, można by nawet było powiedzieć, że mocna.
Ola - No nie wiem czy jest taka mocarna, skoro jej włosy wypadają.
Poległam. A tak w ogóle to ona pomalowała włosy na moim wydrukowanym, czarno-białym komiksie Hałsowi (!!!) na zielono. No i nie ma to jak tłumaczyć nauczycielce, co to są power rangers.
Za to babka od biologii robi sie milsza. Apokalipsa będzie, powiadam wam. Przełozyła nam drugi raz kartkówkę. :shock: TO źle świadczy...
|
|
Wto 18:03, 26 Maj 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 254, 255, 256 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 255 z 1383 |
|