Powróciłam po paru godzinach, a widzę, że tu samo zóooooo :twisted:
No i tak trzymać :spoko:
Miałam zamiar położyć się spac o przyzwoitej porze, ale moi chłopcy jeszcze nie wrócili z W-wy, więc czekam, choc oczy same mi się zamykają. Usiłuję coś obejrzeć, posłuchać, poczytać, ale nie za bardzo mi sie to udaje, bo chęć spania jest zbyt silna. DOpiero jak natknęłam się na stare foty Poznania, obudziłam się (prawie) i zatonęłam w tych stronach. Najbardziej lubię zdjęcia przed/po, albo przynajmniej miejsc, które rozpoznaję - cuuuuudne. Znam wiele fotek starego Poznania, ale dziś znalazłam sporo nowych - wciągnęło mnie :spoko:
Nie 22:13, 17 Maj 2009
T. ja nie pamiętam jakie panują u nas zasady co do małżowin.. wszystko tutaj szybko idzie... odnowienie ślubów, mój ślub z Sal, Arroch z Madlen...
tak czy siak Xiądz zawsze zwarty i gotowy...
czekając trochę sobie pogram na czymś
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 22:17, 17 Maj 2009
T. nie zrobisz mi tego? Już mnie ignorujesz na GG, to co będzie po małżowinach???
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 22:18, 17 Maj 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 22:22, 17 Maj 2009
Nie 22:23, 17 Maj 2009
hej, lizbona,
A może Ty znasz tradycję forumowych małżowin?
Oczywiście - po przyjętych oświadczynach (no myślę !!) musisz znaleźc świadków (sami się pchają) i obrączki, ksiądz - jak widzisz - sam się zgłosił :] A potem to już z górki :twisted:
Pogrzeb z poprzednim RwT (np małżowiny Sal i Caela) - w końcu tu tylko dwa i pół tysiąca stron :hahaha:
PS Nie zapomnij o bukiecie, flaszce (dla nas) i pierścionku :>
Nie 22:26, 17 Maj 2009
Nie 22:26, 17 Maj 2009