Więc możemy go zacząć, ale ja muszę się jakąś połapać w tym temacie.. więc kto zacznie ?
Mogę ja :D
Jak wiadomo od fazy księżyca zależne są przypływy i odpływy. Kiedy zaś jest odpływ zaprzestaje się połowów ryb. A kiedy ryb się nie poławia to logicznym jest, że nie trzeba ich przewozić. A jak nie potrzeba ich przewozić to wiadomo, iż ruch dorożek jest wtedy mniejszy.
Witaj Bożenka :*
Pią 20:04, 15 Maj 2009
A ja będę z wami tylko jednym okiem bo drugim oglądam CSI NY i w przerwach Tomb Rider 2 :D
Pią 20:12, 15 Maj 2009
Witaj Ewel , Bożenka , Matrixa ;* I resztę przybyłych .
Ok, lesio . Coś czuję,że rozmowa pewnie się zakończy bo już się rozkręcają inne tematy , łatwiejsze tematy. Bo ja o tej porze słabo myślę :hahaha:
W ogóle proponuję zdrowie za naszą L.
*wyjmuję rum*
A ja oglądam ,,Kocham cię Polsko" :P Nie ma jak ambitny program... Ale Mieszko występuje!
*bierze rum od ann i popija* Za zdrowie L.!
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:17, 15 Maj 2009
Ewel nie chodzi o to, że wszyscy studenci są idiotami, ale Ci z weterynarii ze Stolicy :lol: bo nie potrafią zrobić zastrzyku koninie poprawnie tylko wbijają igłę 100 razy dopóki się pan P. nie zlituje i nie zrobi tego za nich :lol: albo jeden mądry tak odbierał poród od klaczy, że miał rękę w 2 miejscach połamaną bo idiota włożył jej rękę wiadomo gdzie jak klacz zaczęła wstawać :lol:
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Pią 20:44, 15 Maj 2009