Dzień dobry kocHani :*
POOOOBUUUUDKA !!!!!!
Weszłam tylko powiedzieć dzień dobry i uciekam do szkoły :D Jestem śpiąca jak nie wiem więc nie wiem jak przetrwam późniejszy trening, ale mam nadzieję że dam radę :D
Trzymajcie za mnie kciuki, mam test z techniki, na który nic nie powtórzyłam :P
Do później :*
Miłego dnia
Sro 7:01, 13 Maj 2009
Nadal koryguję pare spraw w papiórkach, ale już, już zaraz będzie zrobione. Potem biegusiem do pacy, ta znów poprzerzucam papierki, może nawet popracuję :>
I może wieczorem uda mi się obejrzeć odcinek :twisted:
Albo nie - poczekam do września.... sasasa... :]
A tak w ogóle i w szczególe - czy jest znana dokładna data 6x1 ??
Chyba zjem jakieś śniadanko....
Miłego dnia - i oczywiście trzymam kciuki :spoko:
Sro 8:16, 13 Maj 2009
Dzień dobry :)
Witam się i biegnę na zajęcia z azteckiego. Znów nie popatrzyłam nawet na pracę domową (może rzucę okiem w autobusie). Powinni mnie chyba skreślić z listy studentów :| Trzymajcie za mnie kciuki, jak wykażę wielką bystrość umysłu, może dam radę coś przetłumaczyć bez przygotowania.
A co do koncertów - ja miałam dylemat, bo w zeszłą sobotę dwa koncerty odbywały się jednocześnie - musiałam wybierać pomiędzy Strachami na Lachy i Kultem a T.Love i Dżemem. Wybrałam Strachy/Kult, bo na T.Love będę miała jeszcze okazję pójść w maju i czerwcu.
Za to w piątek idę na Vavamuffin :) Hurra! ;)
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia Wysłany:
Sro 8:32, 13 Maj 2009
dzień dobry, z dnia na dzień coraz mniej śpię ;) w ciągu ostatnich dwóch dni spałem 8 h ;)
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 8:52, 13 Maj 2009
dzieńdobry, dzieńdobry :)
tak wpadłam na chwilkę z rana, żeby się z Wami przywitać i życzyć miłych rozmów przez cały dzień, bo mnie już później nie będzie... ale się nie mogłam oprzeć, żeby na wpaść przynajmniej i się nie przywitać... ;)
Sro 9:04, 13 Maj 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 10:05, 13 Maj 2009
Dzień dobry wszystkim :*
Byłam dzisiaj tylko na 3 lekcjach, bo mi się nie chciało na więcej :D Byłam również na poczcie po druczek na wpłatę i teraz będę udawać, że wiem jak się go wypełnia ^^
Cytat:
w ciągu ostatnich dwóch dni spałem 8 h
Sasa! :twisted: Ja 6 i to tylko dzisiaj ^^
Idę sobie zrobić jakieś kanapki ^^
witam wszystkich ^^
zwolnili nas z angielskiego i polskiego i tym sposobem jestem szybciej w domku ^^ zaraz zapuszczę sobie 5x24, ale szczerze móiąc mam stracha :twisted: chciaż
Spojler:
ślub cam i chase'a wynagrodził mi wszystko :mrgreen:
dziś mam bierzmowanie... akurat tak SZCZĘŚLIWIE się złożyło, że dziś jest Matki Boskiej Fatimskiej i mamy gratis różaniec fatimski :evil: :evil: :evil:
a jutro mam urodzinki :mrgreen: :mrgreen:
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sro 11:26, 13 Maj 2009
zaraz zapuszczę sobie 5x24, ale szczerze móiąc mam stracha
spoko spoko... odcinek zaj*** mocniej wbija niż 4x15 i 4x16
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 11:29, 13 Maj 2009
no ładnie, jeden dzień mnie nie było a tu nowy offtop hehe.
a RwT dalej będą tak wisieć w Ostrym Dyżurze czy pogrążą się na zawsze w odmętach cybernetycznej historii?
ehh, trzeba było zrobić tak jak we wtorek i olać zajęcia. aaaaleeeee nuuuudaaa... :evil:
zaraz włączę jakieś flashki i humor będzie lepszy :]
ale zanim pójdę mam dla was PIWO [Potężny Indeksowy Wyświetlacz Oknowy]. od trzech lat takim piwkiem zaczynają się juwenalia PWr.
tak, to są okna akademika.
a RwT dalej będą tak wisieć w Ostrym Dyżurze czy pogrążą się na zawsze w odmętach cybernetycznej historii?
jeśli chcesz mieć dalej tyle postów ile masz to musi zostać.. chyba że ToAr umie tak zrobić by pomimo skasowania starych postó licznik pozostał
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Sro 11:39, 13 Maj 2009