_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sro 22:09, 31 Gru 2008
pozrowienia od moich gości i mnie dkla was *pije za 150 post arystokratki**
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 22:16, 31 Gru 2008
Sro 22:16, 31 Gru 2008
Arroch ogromnie :( Bo ja chciałabym być normalna. Cal pozdrów gosci od zÓa! :twisted:
ToAr właśnie molestuję koleżankę, ale ona mówi, że też nie wie :(
*podoba jej się filmik*
ale to kawałek, moje koleżanki tak wrzeszczały na nim, że pobudziły sąsiadów chyba :)
Sro 22:22, 31 Gru 2008
Grzeczność polega na szacunku wobec drugiego człowieka, wyrażaniu odpowiedniej do sytuacji postawy.
Ja bym to nazwała dwulicowością :roll:
Cytat:
Uczymy się jej od dziecka. Ale dzisiaj gdyby ktoś przechodząc obok piaskownicy, w której bawią się przedszkolacy, usłyszał wiązankę jak to mówią „łaciny”, czyli przekleństw, złapałby się za głowę, lecz nie byłaby to już taka nowość… Używanie przekleństw to zjawisko powszednie nie tylko wśród młodzieży. Z pewnością nie ma to nic wspólnego z grzecznym zachowaniem. Można by zastanowić się, co jeszcze takie „grzeczne zachowanie” znaczy, czyli co zawiera słynne „savoir vivre”. Drobnych przykładów można by mnożyć. Choćby ustępowanie miejsca w autobusie osobom starszym, słabszym, przepuszczanie kobiet w drzwiach, mówienie „dziękuję, przepraszam, proszę”, zwyczajna pomoc w codziennych sprawach, tolerancja wobec szeroko rozumianej odmienności i kontrolowanie własnych czynów i słów.
Weź pod uwagę, że ludzie normalni są nudni, a ja nie chcę żebyś była nudna, Jeanne
ale czego się nie robi dla filmu
jeanne, a podasz mi swój adres jak będę chciał wysłać?
Sro 22:24, 31 Gru 2008
ja sam przyznam, że w kilku momentach się bałem, ale nie krzyczałem, ale lepszego horroru do tej pory nie widziałem...
Sro 22:28, 31 Gru 2008