A więc: Dostałam wiadomość na pocztę z linkiem na to forum. Trochę pogłówkowałam jakie to ja hasło miałam..I pierwsze gdzie weszłam, oczywiście, był Off. :D
już powinno działać, następnym razem zgłaszajcie takie usterki w Sprawach Organizacyjnych :)
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 14:22, 21 Gru 2008
Bo się zazdrosna zrobię ;) (A u mnie ciężko z wygaszaniem negatywnych emocji!)
Ok, rozpoczynam akcję pod kryptonimem XMAS (tak, żeby wprowadzić świąteczną atmosferkę). Na sam początek coś swojskiego - jedna z moich ulubionych przytupywanek :D
Madziu, nic się nie stało! Ja... po prostu nie lubię się dzielić :lol:
Mam już serdecznie dość nauki! SER-DE-CZNIE! Wychodzi mi nosem, uszami i wszystkimi posiadanymi porami (nawet tymi zatkanymi :D) BTW, przed chwilą natchnęło mnie na segregowanie starych fotek. Znalazłam tony zdjęć z obozów i kolonii - boszzzz... jakie ze mnie było demoniczne stworzenie; na każdej fotce albo chłopię, albo butelka! Nie poznaję samej siebie :twisted:
I... od kilkunastu minut słucham w kółka kawałka pt. "Agnieszka (już dawno tutaj nie mieszka...)" Ech, moja pamięć zaczyna pracować na najwyższych obrotach :lol: