Hej kochani !
Potrzebuję Waszej pomocy ! Przed informatyką muszę poćwiczyć różne rzeczy w programie Macromedia Flash , ale za nic nie mogę znaleźć prawidłowego w przeglądarce internetowej . Ściągnęłam darmowo program i gdy się instaluję komputer się zawiesza. Może ktoś ma Macromedia Flash pobrany darmowo z konkretnej strony internetowej ? Hmm ?
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 17:56, 20 Kwi 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 18:07, 20 Kwi 2009
Sal. , ojj :( To trudno ! Najwyżej dostanę jedynkę z informatyki i poprawię .
Ale jakby ktoś coś wiedział to bardzo proszę pisać na pm, żeby tu nie zaśmiecać wątku moimi sprawami . Z góry dziękuję ! :*
Co do wolnych dni to ja też je mam ! Ale będą zajęte na trzymania za Was kciuki ! :)
Nimfka, ja tez mam szkołę połączoną z liceum. I w dni egzaminów gimnazjalnych i w dni matur mamy wolne ! : D
Witam!
Widzę, że pustki nastały. Ja właśnie skończyłem robić zadania z matmy i mam już spokój do końca dnia :)
Arroch będę mocno trzymał kciuki z Rewira żeby wyzdrowiał, napewno będzie dobrze :!:
Pon 19:04, 20 Kwi 2009
Dzięki Arroch :*
Ja do testu podchodzę z założeniem iż do tego testu uczyłem się 9lat (podstawówka+gimnazjum) i wystarczy mi tylko przypomnienie dzień przed egzaminem. Przed humanistycznym formy pisemne a przed matematycznym wzory :] I myślę, że jakos to będzie :wink:
Pon 19:25, 20 Kwi 2009
lesio ja miałam ten komfort, że pisałam tylko humanistyczny :] bo pisałam olimpiadę z geografii ;) i w sumie testy zdałam na 96 punktów, więc poszłam do najlepszej szkoły w mieście. Moja siostra pod presją rodzinki też musi tam iść, więc zakuwa jak dzika i nie śpi po nocach prawie :lol: