|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1704, 1705, 1706 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Bartimaeus napisał: | Tego nie powiedziałem...mówię żebyś Ty sobie zrobiła wolne w Sobote od gadania...Postów nie czytam nawet waszych:) to takie na chybił trafił:) |
Dziękuję, wiem już wszystko:)
Jeanne, odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie :D Otóż nie zamierzam upijać mojego bambuska :hahaha: musiałam kupić dla niego większą butelkę :D
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 16:37, 21 Mar 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Wiem że masz tam robotę ale nie przenoś jej do domu a nie daj boże na forum
Hmm jestem chory..nie nie jakbym był już dawno bym wam doklnął..
Czytam i widzę że krew wam wrze w żyłach...nawet z wariatem takim jak ja nie umiecie gadać normalnie,nawet nie macie kontrargumentów,wszystko odbija si.ę ode mnie jak od ściany:)
|
|
Wysłany:
Sob 16:39, 21 Mar 2009 |
|
Bartimaeus
Student medycyny

Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam wszystkich :D Dopiero teraz ochłonęłam po emocjach związanych z naszą Justynką :mrgreen:
|
|
Sob 16:40, 21 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel łap PW.
A teraz to już naprawdę spadam *biegnie do kuchni*
|
|
Wysłany:
Sob 16:41, 21 Mar 2009 |
|
L.
Ginekolog

Pochwał: 3
Miasto: 3city
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel nie dziękuj jest gratis..poznasz wszystko kiedy do drzwi zapukają Ci panowie ubrani na czarno...
|
|
Wysłany:
Sob 16:42, 21 Mar 2009 |
|
Bartimaeus
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne, a wiesz o tym nie pomyślałam ale to nawet logiczne i prawdopodobne :]
|
|
Wysłany:
Sob 16:42, 21 Mar 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bartimaeus skąd jesteś taki pewny? Czyżbyś był moim byłym pacjentem?
Krew nam nie może wrzeć w żyłach. Powyżej 42 stopni białko się ścina.
Jak to było? Nie wdawaj się w dyskusję z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem? Tak, chyba tak.
|
|
Sob 16:43, 21 Mar 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To przenośnia z wrzeniem chyba Cię na pl nie było:)
Nie znam Twoich pacjentów ale po Twoim języku pisania stwierdzam że wszyscy popełnili zbiorowe samobójstwo
Nie zniżam Cię do mojego poziomu nie muszę,sama się zniżasz i to jeszcze jeszcze niżej o tu niziutko:)
Stamtąd nie ma powrotu..chyba że w czarnym worku..:)
|
|
Wysłany:
Sob 16:47, 21 Mar 2009 |
|
Bartimaeus
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne odpuść sobie, nie dyskutuj z nim, nie warto szargać nerwów o marnować klawiatury dla kogoś takiego :wink: to tylko dziecko, które chce zwrócić na sobie uwagę :)
|
|
Wysłany:
Sob 16:50, 21 Mar 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel mam nadzieję, bo wiesz, że tego by bambus nie wytrzymał :hahaha:
Arroch teraz to ja już prawie na 100% jestem pewna :D
Bartimaeus niemożliwe! :shock: Że niby użyłeś metafory? A ty wiesz, że takie coś istnieje? :shock: Myślałam, że ty tylko potrafisz rozmawiać o seksie :shock:
Cytat: | ale po Twoim języku pisania |
Chyba stylu...
Taak. Wszyscy popełnili zbiorowe samobójstwo ze rozpaczy, że nie mogą już więcej ze mną przebywać, bo są zdrowi.
Brawo! Dostajesz zapas karmy dla psów. Przyznałeś, że jesteś idiotą :]
Czy ty mi grozisz?
|
|
Sob 16:52, 21 Mar 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a jednak nadal o mnie rozmawiacie i zwracacie uwagę..nie zaprzeczaj samemu sobie i tak będziesz ze mną ględził do nocy:)
sumienie admina Ci nie pozwala..ale to ja nie powinienem gadać z wami..marnuję się tu...moje nerwy puszczają ale i puszczają pasy bezpieczeństwa..kiedyś pękną i będzie bardzo źle..na szczęście chroni mnie kaftan i pomieszczenie całe z materacy i bez klamek:)
|
|
Wysłany:
Sob 16:53, 21 Mar 2009 |
|
Bartimaeus
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bartimaeus napisał: | Taa osobiście wole burdel:) można spotkać koleżanki ze szkolnych lat:P
Nie mówię o Tobie..ale jeśli nie wiesz o co mi chodzi to nie ma sprawy kolego:P |
Bartimaeus napisał: | A ja odsyłam do http://www.bosko.pl/biblioteka/?t=1&art=650
jeśli chodzi o te zasady są to kpiny wyssane z palca:P
napisał je jakiś idiota który miał małe wiadomo co a twierdził że to nieprawda a że ktoś mówił mu to prosto w twarz wymyślił to co Ty teraz mi posłałaś..wstyd że takie rzeczy Ci w głowie wstyd:P |
Bartimaeus napisał: | I House "grający" na lasce wchodzi na scene odkłada laskę i zaczyna jeść banana
Albo Cameron w skąpym ubraniu bawi się bananem House:) robiąc wiadomo co gdzie i jak:P
Pinky-taka laska grała w filmie 18+ z..murzynem i nie był to Foreman więc nie ma się co cieszyć ale miał duży...no 3 nogę można rzec:P |
Świntuszysz w biały dzień... :wow: I to bez osłonek (patrz: spojler)
Bartimaeus napisał: | Nie udowodniłem sobie że w 5 minut na wybranym forum znajdę idiotę-wygrałeś
Ale ludzie skończmy tą twarzówę...dzień się kończy a wy mi zawracacie gitarę :) kończmy to:) |
Wiesz, ja bardzo lubię TO forum - między innymi dlatego, że z równą serdecznością wita każdego nowego, nie banuje za najmniejszy drobiazg i mimo różnic w poglądach na niektóre tematy - dobrze nam się rozmawia, nawet jak czasami pleciemy wyłącznie kompletne głupoty.
I bardzo, ale to bardzo bym chciała, by tak pozostało.
Rozumiem, że niektórzy odczuwają potrzebę mocnego wejścia i zaistnienia, inni poprostu lubią wsadzać kij w morwisko, rozumiem, że dobrze się bawisz, bez wzgllędu na podłoże Twoich wypowiedzi....
Mam nadzieję jednak, że poczytasz ze zrozumieniem komentarze do Twoich postów i wyciągniesz w nich wnioski. Jeżeli nie - nie zdziw się, że będę ignorować Twoje wypowiedzi, co jest jednym ze sposobów by to ukrócić.
Co do regulaminów, przepisów czy dobrych obyczajów: jeżeli wchodzisz na jakiś teren, podporządkowujesz się zasadom tam panującym, bez względu na to czy Ci się one podobają, czy nie.
Mam nadzieję, że napisałam wystarczająco przejrzyście, chyba, że należysz do tych osób, które jadąc np. do Londynu będą usiłowały wprowadzić ruch prawostronny....
|
|
Sob 16:55, 21 Mar 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja z kolei zauważyłam, że Bartimaeus nieźle się w RwT rozgościł :mrgreen:
|
|
Sob 16:56, 21 Mar 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I tak trzymać..ta laska mówi do rzeczy już mi się podoba:)
lizbona- strzelił gadkę jak na admina przystało ok dobra robota bardzo mi się podoba to przemówienie
A że chciało Ci się mnie tyle cytować..a i pamiętajcie już niedługo moje cytaty będą na wikipedii w wkicytatach:)
|
|
Wysłany:
Sob 16:59, 21 Mar 2009 |
|
Bartimaeus
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 1704, 1705, 1706 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 1705 z 2498 |
|