|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 339, 340, 341 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
lesio napisał: | Dlatego tak bardzo chciałbym mieszkać z swoją ekipą bo na pewno byśmy znaleźli ten złoty środek pomiędzy nauką a imprezowaniem Smile |
I znalezienia takiego złotego środka życzę :wink: Mam nadzieję, że znajdziecie coś niedrogiego i sensownego. Łatwe to nie będzie, ale przy ostrej determinacji można sobie poradzić :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 20:41, 02 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | I znalezienia takiego złotego środka życzę Mam nadzieję, że znajdziecie coś niedrogiego i sensownego. Łatwe to nie będzie, ale przy ostrej determinacji można sobie poradzić |
Wielkie dzięki, pokładam wszelkie nadzieje że tak będzie :) W każdym bądź razie teraz uderzam w kime bo jutro cholernie pracowity dzień a jakoś od tygodnia nie mogę się wcześniej położyć bo zawsze coś mi wypada. Dobranoc :*
|
|
Pon 20:43, 02 Kwi 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobranoc :* Na mnie też pora :) Obiecałam sobie, że będę się kładła w tym samotnym tygodniu wcześnie, żeby jakoś zleciało :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 20:46, 02 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, jeśli znajdziesz czas, to koniecznie idź na Sweeney Todd do teatru. Najlepsza rzecz, jaka mi się w życiu przydarzyła! Chyba wynajmę autokar i zabiorę na to wszystkich znajomych! :D
Guśka, wystarczyło zadzwonić ;)
|
|
Wto 19:26, 03 Kwi 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arr brzmi dość ciekawie ;) sporo się działo.
Tu też, jak widzę, spory ruch, aż miło :).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 20:52, 03 Kwi 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochani :*
Ostatnio przywitałam się i uciekłam, może dziś uda mi się zagościć na dłużej :)
W końcu przerwa świąteczna :D Jestem wykończona, a przecież tak na prawdę miną dopiero miesiąc nauki od moich ferii zimowych :roll:
Widzę, że tu wszyscy zmian, plany na przyszłość, dawno mnie tu nie było to przestałam być na bieżąco...no i widzę, że tu paru dawnych bywalców jeszcze zagląda, to miło :)
|
|
Wysłany:
Sro 16:42, 04 Kwi 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, hello :uscisk:
Ja też zajrzałam nie wiem na jak długo. Otóż wczoraj np. zajrzałam po pracy, po czym zaaplikowałam sobie Theraflu i ległam w łożu już przed 20:00 :roll: Co prawda przebudziłam się na krótko 3 razy, ale ogólnie to spałam do rana, po czym wstałam rano mokra jak szczur wyścigowy...chyba nie najlepiej ze mną :roll:
Co u Was?
|
|
Wysłany:
Sro 17:04, 04 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra ja nie planowałam iść jakoś bardzo wcześnie spać, ale byłam tak śpiąca, że o 20 zasnęłam u siebie na kanapie i spałam półtorej godziny, aż mama wróciła ze sklepu i mnie obudziła, odpowiedziałam "yhm" na dwa pytania i poszłam spać dalej i tak spałam aż do 9:58 :roll:
No, ale przynajmniej odespałam swoje nocne siedzenie, oglądanie seriali i inne :P
Właśnie wróciłam z treningu, planowałam jutro już zrobić sobie wolne, ale trener na koniec treningu wyraźnie podkreślił, że ma nadzieje, że jutro nas wszystkich widzi i nie wpadniemy na pomysł, żeby robić sobie wolne :roll:
Zignorowałabym to, ale do tego dodał, że będę miała indywidualne "lekcje" (ćwiczenia), więc to nie przejdzie...
Powinnam zabrać się za przedświąteczne porządki, ale kanapa mnie trzyma i nie chce puścić :P
|
|
Wysłany:
Czw 14:37, 05 Kwi 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja powinnam zacząć się pakować na jutrzejszy wyjazd, ale z racji tego, że jedyne, co zabieram, to laptop i jedzenie dla psa, to jeszcze się wstrzymam :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 16:55, 05 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Arr brzmi dość ciekawie ;) sporo się działo.
|
Dopiero będzie się działo, mam "przerwę świąteczną" = 4 projekty do zrobienia :roll:
|
|
Wysłany:
Czw 20:19, 05 Kwi 2012 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch, oj to zapowiada się mega świątecznie :?
Ja tylko odliczam godziny do końca pracy jutro i marzę o chwili, kiedy wsiądę do autokaru...wtedy oddam się leniwemu buszowaniu po necie tudzież innemu marnotrawieniu czasu :P
|
|
Wysłany:
Czw 20:27, 05 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dopiero będzie się działo, mam "przerwę świąteczną" = 4 projekty do zrobienia | och :glaszcze: z kolei to nie brzmi za ciekawie...
Jest tu kto?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Czw 20:29, 05 Kwi 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak, chwilowo ja :wink:
|
|
Wysłany:
Czw 20:32, 05 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Co tam u Ciebie, nadal chora głaszcze? |
Przemęczenie mnie wykańcza :? Nie dosypiam, nie mam kiedy wziąć urlopu, stres zwiększa się z dnia na dzień...jak tu być zdrowym? :?
Sevir napisał: | I jak pakowanie Wink? |
Laptop nadal nie został spakowany, jak widać :mrgreen: Spakowałam jeden sweter, bieliznę, skarpetki, perfumy dla koleżanki, jedzonko dla mojego piesia i na razie pomysłów brak :)
|
|
Wysłany:
Czw 20:41, 05 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 339, 340, 341 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 340 z 552 |
|