|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 340, 341, 342 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Przemęczenie mnie wykańcza Nie dosypiam, nie mam kiedy wziąć urlopu, stres zwiększa się z dnia na dzień...jak tu być zdrowym? | :glaszcze:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 16:53, 06 Kwi 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
cześć leniwce i Arroch! miałam pisać prace zaliczeniowe, przygotowywać szkolenia i... pisać inne bzdury, ale stanęło na tym, że obejrzałam 'adwokata diabła'. nic nie potrafi mnie zmotywować do działania.
btw, czy ktoś z obecnych na sali widział już 'zombie ass: toilet of the dead' i może podzielić się wrażeniami?
|
|
Wysłany:
Pią 21:29, 06 Kwi 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello, people :P
Ja zrobiłam kurczakową sałatkę, ciasto na zimno, kotlety, posprzątałam z grubsza mieszkanko i planuję zacząć niebawem lenistwo :D
Wypadałoby co prawda odwiedzić koleżankę, bo mieszka trzy piętra niżej, a jeszcze u niej nie byłam, odkąd się wyprowadziłam :? Ale jakoś nie mam nigdy weny. Dziś mam w planach odwiedziny, więc zacznę się obijać, jak od niej wrócę :)
|
|
Wysłany:
Sob 13:41, 07 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kochani, w przerwie w świątecznym obżarstwie (weźcie mi to jedzenie, coś czuję, że mój poziom cukru we krwi wzrósł o 1000%, a jest dopiero 15) wpadłam złożyć życzenia.
Spokojnych, rodzinnych świąt, mokrego, ale przy tym ciepłego śmingusa dyngusa i żeby kalorie poszły tam gdzie trzeba, a nie tam gdzie nie chcemy ;)
|
|
Wysłany:
Nie 14:05, 08 Kwi 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Miałam czynić projekty zrobiłam pół jednego, zaraz czeka mnie kolejny spęd rodzinny, a jutro... jadę do stajni... czyli będę "projektować" w nocy, jak zwykle :]
Mokrego Dyngusa Wszystkim!
|
|
Wysłany:
Pon 12:22, 09 Kwi 2012 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*budzi się oblana wodą przez Shee*
Dzień dobry!
Na szczęście zero wścibskiej rodziny na moim terytorium, więc ogólnie jest bardzo dobrze :) Poza tym w ramach spełniania marzeń, kupiłam bilet na koncert GD w Berlinie. Inna sprawa, że znając moje szczęście, nie wiem czy mi go dostarczą, ale na razie zostałam na etapie cieszenia się.
Wszystkiego najlepszego, ludzie. Zawsze byłam jakaś spóźniona z życzeniami ;)
|
|
Pon 14:32, 09 Kwi 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry jeszcze świątecznie :wink: No niech będzie, i ja Wam życzę Wesołego Alleluja, chociaż nie cierpię świąt :]
Ja w ramach odchamiania mam w planach zakup biletu do teatru na "Oresteję", ale nie wiem, czy będę miała z kim pójść :(
|
|
Wysłany:
Pon 16:18, 09 Kwi 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lepiej późno niż wcale? Wesołych świąt ^^, kochani.
Drugi dzień z rzędu zajmuję się, o ile dobrze pamiętam, tylko i wyłącznie jedzeniem, przerywanym podjadaniem albo smakowaniem. Tak podsumowując.
A jak Wam mija czas?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Pon 17:55, 09 Kwi 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochani :*
Shee zazdroszczę bycia nienajedzoną, ja jestem przejedzona, stwierdziłam, że jak już i tak w Święta zjem miliony kalorii, to nie będę sie ograniczać przez te 2 dni, no i teraz ledwo się ruszam... nie ma to jak umiar :roll:
Spędziłam dzień u dziadków, na jedzeniu i walczeniu z sennością, a teraz zabieram się za leniuchowanie z książką :)
|
|
Wysłany:
Pon 19:04, 09 Kwi 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ou, widzę, że jestem trzecią, która zafiksowała się na biletach ;-) jak nie wygram wejściówki na koncert Gunsów, to i tak się odchamię.
jak się cieszę, że dzisiejszy dzień dobiega już końca. takiemu zmasowanemu atakowi nieproszonych osobników nie stawiałam czoła już od dawna.
|
|
Wysłany:
Pon 20:18, 09 Kwi 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Rocket, jak można wygrać bilet na Gunsów?
Chętnie bym się wybrała, ale najpierw wiedziona przeczuciem odkładałam kasę, a teraz jestem spłukana, więc... ;)
|
|
Pon 21:01, 09 Kwi 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Rocket, jak można wygrać bilet na Gunsów? |
na stronce metalnews.pl
|
|
Wysłany:
Wto 5:24, 10 Kwi 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To ja mam za co, a nie mam z kim jeździć -.- Warszawa raz już mam, jeszcze raz Warszawa, Jarocin raz, te to największe priorytety. A poza tym zastanawiam się, po ile będą bilety na Faith No More w Poznaniu ;).
|
|
Wysłany:
Wto 16:18, 10 Kwi 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 340, 341, 342 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 341 z 552 |
|