Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Salamandra napisał:
A ja Wam powiem tak: głosujmy na Billie'ego Joe ew. na Lady Gagę i zmieńmy świat!

Lady GaGa miałaby ze wszystkimi politykami "Bad Romance" :mrgreen:

maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :*
Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR

PostWysłany: Czw 20:43, 01 Lip 2010
nigide
Immunolog
Immunolog

Pochwał: 8

Miasto: Lidzbark Warmiński
Powrót do góry

Cześć!

O 20 dopiero wróciłam z wykładów, bo mi się zeszło z czekaniem na badania lekarskie i aktualnie przeglądam ikonki konkursowe jednocześnie padając na pysk. Czuję się jak przepuszczona przez maszynkę. :mdleje:

A co u Was? :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 20:43, 01 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
Moja co prawda też młoda, ale problem polega na tym, że żadnego doświadczenia życiowego nie prezentuje i nie ma kompletnie nic do powiedzenia. Jest za Jarkiem, bo nie wiem - rodzice jej są za nim, jest biedny i taki samotny, ma fajnego kota. "No przecież ludzie się zmieniają" - Jasne Confused

O to gorzej. Moja zagorzała Fanka Kaczyńskiego ! Przecież jak byla katastrofa ona nam na lekcji ryczała, że Teraz tylko Niemcy io Rosja i Wojna Światowa :shock: , Nauczycielka jej uspokoić nie mogła ;o.
Cytat:
A ja Wam powiem tak: głosujmy na Billie'ego Joe ew. na Lady Gagę i zmieńmy świat! Very Happy

Ja za` Alejądro` jestem! Gaga Xd

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Czw 20:44, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Jakby Hugh został prezydentem, zamieszkałabym przed Pałacem Prezydenckim na stałe (tzn. na czas jego kadencji) :mrgreen:

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Nawet Newsweek zainteresował się tą fejsbukową akcją głosowania na Gagę. Podobno zebrała ładnych parę tysięcy ,,głosów" :D

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Jakby Hugh został prezydentem, zamieszkałabym przed Pałacem Prezydenckim na stałe (tzn. na czas jego kadencji) Mr. Green

Ja wolę Lisę ! ^^ xD
Salamandra napisał:
Nawet Newsweek zainteresował się tą fejsbukową akcją głosowania na Gagę. Podobno zebrała ładnych parę tysięcy ,,głosów" Very Happy

:shock: Żartujesz ? :>
wITAJ dIABLE ;*

Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Czw 20:45, 01 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Czw 20:45, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Dobrze Gusiu haha *podaje rączkę* :) A na mnie mów nie wiem niech się zastanowię... w szkole mówią na mnie Pszczółka - aaa zdradziłam się :mrgreen: nie wiem albo po prostu Paulina chyba że wolicie pierwsze :mrgreen:

PostWysłany: Czw 20:45, 01 Lip 2010
LoveMeDead
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Gusq napisał:
Przecież jak byla katastrofa ona nam na lekcji ryczała, że Teraz tylko Niemcy io Rosja i Wojna Światowa

A Ty wiesz, ile ja się musiałam nasłuchać, jak zaczęły się pojawiać kretyńskie plotki o zamachu Rosjan, zmowie z Tuskiem i tym, że ludzie jeszcze żyli, tylko Ruscy ich dobili? Wierzyła we wszystkie te brednie :mrgreen:

Dodano 58 sekund temu:

Cytat:
Ja wolę Lisę ! ^^ xD

Wtedy bym się ośliniła :serducho:

PostWysłany: Czw 20:46, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Gusq napisał:
Nam tez xD . Gadałysmy o polityce .
Jak tam bliźniak się czuję ? ;>

bliźniak w porządku.
umawiam sie na jutro z przyjaciółką na opalanie, pogaduchy i fajnie będzie :) i wógle. ale jedna rzecz zupełnie popsuła mi humor dziś. otóż nie dostałam sie z maybe do klasy, z moją siostrą najlepsiejszą na świecie, i leżałam i ryczałam jak bobr przez godzine... :cry:

"Peach...Gwałcicielu Strun i Dziury rezonansowej !"- by Gusia
Óbranie z szafy chocolate, dziekuje bardzo :*
Gusia- zaginiony i odnaleziony mamut. :*
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*

PostWysłany: Czw 20:47, 01 Lip 2010
peach_soul
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

alhambra to, że on kandyduje to była przesada, na początku zaraz po katastrofie, myślałam, że on jest normalny i nie ma aż takiego parcia na fotel , takie to aż niesmaczne było. To już nawet Komorowski chciał zrezygnować z kandydatury - chociaż moim zdaniem to było zagranie marketingowe, ale skuteczne ;) Poza tym była znacząca wypowiedź Ziobry czy tam kogoś w stylu: tak, to prawda, że wszystkie partie ucierpiały, ale my najbardziej.
To był już szczyt :roll: i zachowanie Marty Kaczyńskiej też było szczytem, niby bardzo cierpi po stracie rodziców, ale to nie przeszkadza jej podzielić się historyjkami z życia w gali :]
Najlepszą teorią mojej znajomej było, że wszystkie sondaże są sfałszowane, bo nikt nie popiera PiSu i dlatego... To jej powiedziałam, że niech może znajdzie definicję słowa SONDAŻ, bo on nigdy wiarygodny nie będzie, ale na pewno nie okaże się na wyborach, że Kaczyński raptem 70% będzie miał :roll:

Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Gusq napisał:
wITAJ dIABLE ;*

Cześć Łobuzie. :) Błagam, nie molestuj Shifta. ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
Pszczółka - aaa zdradziłam się Mr. Green nie wiem albo po prostu Paulina chyba że wolicie pierwsze Mr. Green

Seksi zÓłtka Pszczółka , Pasi chyba , że wolisz Niezłego bąka ze sprzętem :hahaha:
Dobrze Paulino! :)
alhambra napisał:
A Ty wiesz, ile ja się musiałam nasłuchać, jak zaczęły się pojawiać kretyńskie plotki o zamachu Rosjan, zmowie z Tuskiem i tym, że ludzie jeszcze żyli, tylko Ruscy ich dobili? Wierzyła we wszystkie te brednie Mr. Green

Ja to Głupawki nie dostałam, dlatego że przyjęłam fakt , a co się naprawdę stał nigdy sie nie dowiemy. Ostatnio na DVD oglądałam, co zamachu na Sikorskiego. przecież Tak niekt na prawdę nie wiem jak to było na prawdę :shock: . Nieświadomość jest najgorsza .

PostWysłany: Czw 20:49, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja oglądałam ten filmik że podobno strzały jakieś były i ktoś tam chodził, jak dla mnie to wszystko jest bardzo dziwne ale ja nie wierzę w takie teorie spiskowe jak m.in Jack Hodgins :mrgreen:

PostWysłany: Czw 20:49, 01 Lip 2010
LoveMeDead
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Cytat:
Żartujesz ?

Bynajmniej, jak mówiłam, przeczytałam w Newsweeku ;) Często też jedenastym kandydatem było ,,ja". Dwa głosy zostały oddane na Czesia z Włatców Móch.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 20:50, 01 Lip 2010
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

alhambra napisał:
Wtedy bym się ośliniła serducho

A ja została Bi! Ah...
wiolka17 napisał:
Cześć Łobuzie. Smile Błagam, nie molestuj Shifta. Wink

Dlaczego :( :( . Ej Ja tylko MIZIAM!

PostWysłany: Czw 20:50, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 485 z 669

Skocz do: