|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Salamandra napisał: | A ja Wam powiem tak: głosujmy na Billie'ego Joe ew. na Lady Gagę i zmieńmy świat! |
Lady GaGa miałaby ze wszystkimi politykami "Bad Romance" :mrgreen:
|
|
Czw 20:43, 01 Lip 2010 |
|
nigide
Immunolog

Pochwał: 8
Miasto: Lidzbark Warmiński
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cześć!
O 20 dopiero wróciłam z wykładów, bo mi się zeszło z czekaniem na badania lekarskie i aktualnie przeglądam ikonki konkursowe jednocześnie padając na pysk. Czuję się jak przepuszczona przez maszynkę. :mdleje:
A co u Was? :)
|
|
Czw 20:43, 01 Lip 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jakby Hugh został prezydentem, zamieszkałabym przed Pałacem Prezydenckim na stałe (tzn. na czas jego kadencji) :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Czw 20:44, 01 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nawet Newsweek zainteresował się tą fejsbukową akcją głosowania na Gagę. Podobno zebrała ładnych parę tysięcy ,,głosów" :D
|
|
Czw 20:44, 01 Lip 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobrze Gusiu haha *podaje rączkę* :) A na mnie mów nie wiem niech się zastanowię... w szkole mówią na mnie Pszczółka - aaa zdradziłam się :mrgreen: nie wiem albo po prostu Paulina chyba że wolicie pierwsze :mrgreen:
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Czw 20:45, 01 Lip 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Przecież jak byla katastrofa ona nam na lekcji ryczała, że Teraz tylko Niemcy io Rosja i Wojna Światowa |
A Ty wiesz, ile ja się musiałam nasłuchać, jak zaczęły się pojawiać kretyńskie plotki o zamachu Rosjan, zmowie z Tuskiem i tym, że ludzie jeszcze żyli, tylko Ruscy ich dobili? Wierzyła we wszystkie te brednie :mrgreen:
Dodano 58 sekund temu:
Cytat: | Ja wolę Lisę ! ^^ xD |
Wtedy bym się ośliniła :serducho:
|
|
Wysłany:
Czw 20:46, 01 Lip 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Nam tez xD . Gadałysmy o polityce .
Jak tam bliźniak się czuję ? ;> |
bliźniak w porządku.
umawiam sie na jutro z przyjaciółką na opalanie, pogaduchy i fajnie będzie :) i wógle. ale jedna rzecz zupełnie popsuła mi humor dziś. otóż nie dostałam sie z maybe do klasy, z moją siostrą najlepsiejszą na świecie, i leżałam i ryczałam jak bobr przez godzine... :cry:
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Czw 20:47, 01 Lip 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra to, że on kandyduje to była przesada, na początku zaraz po katastrofie, myślałam, że on jest normalny i nie ma aż takiego parcia na fotel , takie to aż niesmaczne było. To już nawet Komorowski chciał zrezygnować z kandydatury - chociaż moim zdaniem to było zagranie marketingowe, ale skuteczne ;) Poza tym była znacząca wypowiedź Ziobry czy tam kogoś w stylu: tak, to prawda, że wszystkie partie ucierpiały, ale my najbardziej.
To był już szczyt :roll: i zachowanie Marty Kaczyńskiej też było szczytem, niby bardzo cierpi po stracie rodziców, ale to nie przeszkadza jej podzielić się historyjkami z życia w gali :]
Najlepszą teorią mojej znajomej było, że wszystkie sondaże są sfałszowane, bo nikt nie popiera PiSu i dlatego... To jej powiedziałam, że niech może znajdzie definicję słowa SONDAŻ, bo on nigdy wiarygodny nie będzie, ale na pewno nie okaże się na wyborach, że Kaczyński raptem 70% będzie miał :roll:
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | wITAJ dIABLE ;* |
Cześć Łobuzie. :) Błagam, nie molestuj Shifta. ;)
|
|
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Pszczółka - aaa zdradziłam się Mr. Green nie wiem albo po prostu Paulina chyba że wolicie pierwsze Mr. Green |
Seksi zÓłtka Pszczółka , Pasi chyba , że wolisz Niezłego bąka ze sprzętem :hahaha:
Dobrze Paulino! :)
alhambra napisał: | A Ty wiesz, ile ja się musiałam nasłuchać, jak zaczęły się pojawiać kretyńskie plotki o zamachu Rosjan, zmowie z Tuskiem i tym, że ludzie jeszcze żyli, tylko Ruscy ich dobili? Wierzyła we wszystkie te brednie Mr. Green |
Ja to Głupawki nie dostałam, dlatego że przyjęłam fakt , a co się naprawdę stał nigdy sie nie dowiemy. Ostatnio na DVD oglądałam, co zamachu na Sikorskiego. przecież Tak niekt na prawdę nie wiem jak to było na prawdę :shock: . Nieświadomość jest najgorsza .
|
|
Czw 20:49, 01 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja oglądałam ten filmik że podobno strzały jakieś były i ktoś tam chodził, jak dla mnie to wszystko jest bardzo dziwne ale ja nie wierzę w takie teorie spiskowe jak m.in Jack Hodgins :mrgreen:
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Czw 20:49, 01 Lip 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bynajmniej, jak mówiłam, przeczytałam w Newsweeku ;) Często też jedenastym kandydatem było ,,ja". Dwa głosy zostały oddane na Czesia z Włatców Móch.
|
|
Czw 20:50, 01 Lip 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 484, 485, 486 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 485 z 669 |
|