|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
W piątek są wyniki. A ja jutro jadę zanieść podanie do liceum. Haha z tak niskim wynikiem to na pewno nigdzie mnie nie przyjmą :P
jedna dobra wiadomość: Jak większości poszedł źle egzamin to zmniejszą próg przyjmowania do LO.
|
|
Wysłany:
Sro 15:04, 16 Cze 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | jedna dobra wiadomość: Jak większości poszedł źle egzamin to zmniejszą próg przyjmowania do LO. |
to jest jedyne, co wciąż mnie pociesza.
hej, przyjmą Cię na pewno, nie sądzę, żeby aż tak źle Ci poszło!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sro 15:06, 16 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czzeeeeśka Ludziska! :mrgreen:
HallelujehA ! XD
|
|
'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'
Wysłany:
Sro 15:14, 16 Cze 2010 |
|
maybe_55
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | to jest jedyne, co wciąż mnie pociesza. |
jedyna dobra wiadomość, jedyny plus w tym wszystkim.
Cytat: | hej, przyjmą Cię na pewno, nie sądzę, żeby aż tak źle Ci poszło! |
haha, ja jestem tego pewna! gdyby nie to że chodzę do szkoły sześcioletniej to bym musiała iść do zawodówki :wink:
|
|
Wysłany:
Sro 15:15, 16 Cze 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | gdyby nie to że chodzę do szkoły sześcioletniej to bym musiała iść do zawodówki |
eee tam, u nas są licea, w których próg jest niższy niż do zawodówki. naprawdę, w Warszawie ciężej się dostać do technikum niż do niektórych liceów.
zresztą i tak uważam, że na pewno nie poszło Ci tak źle, jak uważasz.
jesteś w szkole plastycznej, tak? czy źle mi się wydaje?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Sro 15:19, 16 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie ja chcę do Was do Warszawy! Tam jest o wiele więcej wyborów szkół i ogólnie jest tam moim zdaniem lepiej. Chętnie bym tam mieszkała na co dzień, chlip.
Tak, ja chodzę do szkoły plastycznej. To sześcioletnia szkoła. Tylko u mnie tyle ostatnio nieprzyjemności się dzieję. Między mną a najbliższą koleżanką(głównie przez to ta smutka emotikonka) że nie wiem czy dam radę. A rodzice chcą żebym została w plastyku. Więc nawet jak złożę podanie to mi to nic nie da ponieważ trzeba jeszcze złożyć świadectwa i inne papiery a raczej rodzice się na to nie zgodzą.
Cytat: | . Jeśli dajmy na to ustalą sobie próg 145, a zgłoszą się do nich same 130, to nie mają wyboru, muszą ich przyjąć, prawda? Wink
|
hmm, nie orientuję się jak to jest dokładnie. Wiem że ustalają jakiś próg ale to nie jest tak oficjalnie..
|
|
Wysłany:
Sro 15:25, 16 Cze 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, szczerze mówiąc, zazdroszczę Ci plastyka. bo sama bym chciała.
przyjeżdżaj do warszawy, przygarnę Cię ;)
|
|
Wysłany:
Sro 15:26, 16 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
progu w liceum się nie ustala chyba, tylko przyjmuje 30 najlepszych osób i progiem staje się liczba punktów najgorszej z tych osób.
czy jakoś tak.
Dodano 1 minut temu:
Shitzune napisał: | Teraz do liceum to się można dostać nawet z 80 punktami |
do CIXa trzeba mieć chyba koło 50. a bynajmniej takie chodzą plotki.
Shitzune napisał: | Jestem podła, wiem, ale od zawsze byłam za tym, żeby matura nie była dla wszystkich. |
lepiej skończyć technikum czy nawet zawodówkę niż jedno z tych liceów, co to próg poniżej 100... taka prawda.
|
|
Wysłany:
Sro 15:31, 16 Cze 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann a wydaje Ci się że w szkołach w stolicy nie ma problemów, nieporozumień itd. i jest słodko i różowo?
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sro 15:45, 16 Cze 2010 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | lepiej skończyć technikum czy nawet zawodówkę niż jedno z tych liceów, co to próg poniżej 100... taka prawda. |
Bulszit :? Ja chodziłem do liceum w którym przyjmowali wszystkich od ręki. Źle poszły mi egzaminy gimnazjalne, a nie chciałem iść do zawodówki. Wybrałem profil historyczno- geograficzny. Maturę z historii podstawową zdałem na osiemdziesiąt kilka procent, tak samo jak i poziom rozszerzony. Angielski też oscylował 80-90%, tylko na polskim gorzej mi poszło, ale i tak jak na mnie całkiem nieźle. W klasie było nas 32 osoby. 2 nie zdały w tym 1 na własne życzenie. W równoległych klasach też było podobnie.
Zawodówka nastawiona jest głównie na naukę zawodu i bardzo niewielki odsetek ludzi decyduje się na podjęcie studiów. Zresztą tam dużo czasu zajmują przedmioty kierunkowe i nie poświęca się tyle przedmiotom na które kładzie się nacisk dajmy na to właśnie w liceum.
Jak się przyłoży to wszędzie da sobie radę, a jak nie to nawet najlepsze liceum nic nie pomoże. Taka prawda.
Cytat: | Jestem podła, wiem, ale od zawsze byłam za tym, żeby matura nie była dla wszystkich. |
W jakim sensie "nie dla wszystkich" :>
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Sro 15:50, 16 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sro 15:49, 16 Cze 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ludzie! wróciłam
Jig Yes,yes,yes! Znowu masz banner z moją ukochaną sceną!
|
|
Sro 15:52, 16 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 1 z 669 |
|