Wróciłam od adwokata - nie miał dla mnie dobrych wieści, musze wysłać to pismo (odwołanie), ale sprawa może skończyć się w sądzie. Tylko czy mnie na to stać? Walczyć z ubezpieczycielem? Oni mają kasę i to nie małą, i mogą sobie pozwolić na włóczenie się po sądach latami. No nic, na razie //ort. doszliwuję odwołanie i zobaczymy.
A wszystko rozbija się o to, że podobno dom był w trakcie remontu i wtedy wg nich ubezpieczenie idzie na drzewo - tylko, że pożar miałam w zimie, rozszczelnienie komina pozbawiło nas ogrzewania, więc natychmiast zaczęliśmy remont - no i oni stwierdzili, że ten remont był przed pożarem. Jestem ciekawa jakim cudem rozebrany komin rozszczelnił się i podpalił mi dach? :?
No nic, będę twórcza... :twisted:
Sob 12:34, 09 Maj 2009
Modę na sukces ostatnio z dziadkiem oglądałam i takie tam teraz zamieszanie, że nie mogę :)
jeanne, pewnie się nie spełni, poprzednie się nie spełniały np. ten,
Spojler:
o Husie w gabinecie Cuddy
W ogóle cały ten "wyśniony" przez mnie odcinek wydaje się mi nieprawdopodobny, bo były w nim te wszystkie spojlery, ale nic nie układało się w logiczną całość...
Hej Liz :* Bo ty masz magiczny komin, nie wiesz o tym? :przytul:
Ja oglądam jak mam tylko czas. Lubię to! Nie wiem kogo Ridź wybrał :(
Doma ja się tam boję wtorku :(
jeanne, ja oglądam MNS, a Ridż niech wybierze Tejlor :P Nie bój się, będzie dobrze :] DOMA,
Spojler:
HuS w gabinecie jeszcze przed nami :lol:
Sob 12:47, 09 Maj 2009
DOMA, no właśnie i jak opowiadam mamie: "Amber ożyła w halucynacjach", to mama mówi: "W jakich halucynacjach? Dziecko, nie jesteś na bierząco" :hahaha:
Dodano 46 sekund temu:
jeanne, przecież Stefani woli Tejlor, a jak się z nią nie zgadzasz to "kiła-mogiła" (KMN) :lol:
Sob 12:54, 09 Maj 2009
Ja chyba też jestem z Tejlor, bo coś mi w Bruk nie pasuje, nie wiem dlaczego. Jak dla mnie to Bridget się rozwiedzie z tym swoim (nie pamiętam jak on się nazywa, Rik?) i on będzie z Bruk, Tejlor pójdzie do Ridża, a Bridget będzie hmm... może z Tomasem :D?
zaneta94, ja swojej mamie nawet nie mam co opowiadać o serialach, bo ani Housa ani nawet Mody na sukces nie ogląda...
Ostatnio zmieniony przez DOMA dnia Sob 13:00, 09 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
DOMA, to jest niemożliwe! Bridżet jeszcze nie ma ślubu z Nikiem, a Tomas to jej przyrodni brat :mrgreen:
Sob 12:58, 09 Maj 2009