Witaj dycha... faktycznie sto lat Cie nie było, ale liczymy na aktywny udział po maturze.... a na razie powodzenia na ostatnim zakonczeniu roku w życiu :D
Oj. Sysiu... nie wiem, czy można powiedzieć, że to ja wywalczyłam. Ogromna w tym zasługa obrońcy, kóry genialnie wybijał wszystkie piłki z naszej połowy. Nasz wuefista mówił, że bez problemu powinnyśmy wygrać, wiec... A na FEH już byłam, widziałam, odpisałam. :D
Pią 9:18, 24 Kwi 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 9:19, 24 Kwi 2009
dycha... ja nie jestem pewna czy za 10 lat tak samo będziesz sie z tego cieszyc :mrgreen:
matrixa zapytowywuję Cię! Czy byłaś cześcią drużyny? Tak? TO WYWALCZYŁAŚ... wiec przyjmij juz te gratulacje i stawiaj soczek za prawie zwycięstwo! :mrgreen:
PS. Może i byłas na FEH ale przed moim postem :P
Ostatnio zmieniony przez Syśka dnia Pią 9:22, 24 Kwi 2009, w całości zmieniany 1 raz
Matrixa, dycha dziękuję :) :*
Dycha, zazdroszczę Ci bardzo ostatniego dnia w szkole. Jeszcze matury, a potem studia ! Ja też tak chcę :mrgreen:
Hej ToAr :) *idzie oglądać *
a do czego są te okulary, bo widziałem takie dwie laski jak szły w nich po katowciach :P takie okulary zaluzje
Pią 9:25, 24 Kwi 2009
Pią 9:25, 24 Kwi 2009