W ogóle ta moja koleżanka to był jakiś "koński geniusz".
Wędzidło oliwkowe, to wędzidło smakowe.
Czapsy - cytuję:"to te takie szmatki, które zakłada się koniom na uszy na festynach"
Czaprak - to ta duża płachta, którą zakłada się na noc.
Palnęła jeszcze więcej tych gaf, ale obecnie nie mogę sobie przypomnieć.
Czw 20:27, 23 Kwi 2009
Wróciłam :D
Obejrzałam Hałsa w tv, zaraz drugi odcinek :D Kocham w tym odcinku co był tą ostatnią scenę z House'm i Cuddy jak ten film oglądają i potem Cuddy udaje łezkę w oku :D :serduho:
Czw 20:38, 23 Kwi 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 20:42, 23 Kwi 2009
bozenka21 no wiesz uczyłam jeździć kiedyś Pana z elity, który jak mu się powiedziało "proszę przełożyć wodzę przez szyję" to przekładał przez własną stojąc obok konia :P
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 20:43, 23 Kwi 2009
no cały ten odcinek jest genialny, to znaczy obydwa :D
Pa pa ja już idę :*
Czw 20:46, 23 Kwi 2009
bozenka21 no wiesz uczyłam jeździć kiedyś Pana z elity, który jak mu się powiedziało "proszę przełożyć wodzę przez szyję" to przekładał przez własną stojąc obok konia :P
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Papa nimfka
Ostatnio zmieniony przez bozenka21 dnia Czw 20:47, 23 Kwi 2009, w całości zmieniany 2 razy
Czw 20:47, 23 Kwi 2009
hej wróciłem ze spaceru nogi mnie bolą i skończyliśmy ostatecznie w da grasso :P po spacerku
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 20:48, 23 Kwi 2009
zobaczcie na luźnego loriego w hoomorze, no nie mogę się napatrzeć na ten filmik
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 20:52, 23 Kwi 2009
hej! ja też już jestem z powrotem. Nie oglądam House'a, bo juz do trzech tygodzni mam go zgranego na płytce dvd i oglądałam go jakies 5 razy. NOS MNIE TAK NIEMIŁOSIERNIE NAPIER**LA, ŻE NIE MECIE POJĘCIA! I jak się go dotknie to tak fajnie pstryka xD
Czw 20:53, 23 Kwi 2009