Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 2236, 2237, 2238 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madlen napisał:
karoll napisał:
ja Ci polecam Wroc.

a dokładniej gdzie studiujesz?

na uniwerku, wydział filologiczny, kierunek dziennikarstwo.
instytut nad brzegiem Odry między Mostem Grunwaldzkim a Mostem Pokoju (wprawdzie dzielony z informatykami ale życie nie może być aż tak piękne).
poza tym to bardzo mi się tu podoba. mieszkam na Biskupinie i generalnie czuję się tutaj jak w małym miasteczku, z którego codziennie wybieram sie do wielkiego miasta. poza tym jest dużo parków, dużo rzeki. no i co tam korki, chodzę na piechotę na zajęcia :D

PostWysłany: Sro 18:28, 22 Kwi 2009
karoll
Tłumacz

Pochwał: 3

Miasto: Wrc/Cz-wa
Powrót do góry

karoll napisał:
na uniwerku, wydział filologiczny, kierunek dziennikarstwo.
instytut nad brzegiem Odry między Mostem Grunwaldzkim a Mostem Pokoju (wprawdzie dzielony z informatykami ale życie nie może być aż tak piękne).
poza tym to bardzo mi się tu podoba. mieszkam na Biskupinie i generalnie czuję się tutaj jak w małym miasteczku, z którego codziennie wybieram sie do wielkiego miasta. poza tym jest dużo parków, dużo rzeki. no i co tam korki, chodzę na piechotę na zajęcia

a jak byłam ostatnio w Wroc. to byłam w tych rejonach. No i tak powiem ,że ta wycieczka jeszcze bardziej napaliła mnie na studia w tym mieście.

Arroch, tak sobie myślę że mogłabys wydać przewodnik po Lublinie :] był by bardzoo ciekawy :D :D

PostWysłany: Sro 18:31, 22 Kwi 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 4

Powrót do góry

Gorm ale Lipa tam koncerty gra, a Lipę na żywo muszę zobaczyć nie ważne gdzie :P

Madlen tak! tak! jestem za! a potem na fotkę.pl wstawimy i będzie zajefajnie!

Dodano 2 minut temu:

Madlen napisał:
Arroch, tak sobie myślę że mogłabys wydać przewodnik po Lublinie :] był by bardzoo ciekawy :D :D

"500 powodów dla których nie należy mieszkać w Lbn" ??

PostWysłany: Sro 18:35, 22 Kwi 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Witam :)

*je lody i pije kawkę za posty karoll*

Madlen, jak niegdzie indziej się nie dostaniesz na prawo to spróbuj do Gdańska :hahaha:, jest nawet fajnie, jeśli się zda historię prawa polskiego (3 podręczniki), kolejne plusy to olewający Cie wykadowcy, którym w semestrze letnim nawet nie chce się prowadzic zajęc, miłe panie w dziekanacie, nasz wydział jest podobno najbardziej prostudencki, więc wnioskuję, że gdzie indziej (w Gdańsku) jest gorzej, nowy budynek, na przeciwko jeszcze nowszy budynek (wydział nauk społecznych), obok lodowisko i McDonald xD, korty tenisowe i rektorat po drugiej stronie ulicy, Jeśli chodzi o kluby to masz tuż obok Sopot i cały monciak do dyspozycji.
Aha i ciągle ktoś do nas przyjeżdża na jakieś debaty, więc można legalnie się urwac z zajęc ;).
Gdańsk jakiś wybitnie piękny nie jest, są czasem korki, nad morzem jest zimno i wietrznie, poza tym to dosyc drogie miasto, na pewno droższe niż Lublin.

Arroch, byłam w Lublinie 2 lata temu, ładne miasto tylko strasznie zrujnowana starówka, nic nie odnowione (nie wiem jak jest teraz) i rzeczywiście styl na ulicach przypominał ten sprzed 10 lat :shock:, ale za to macie zamek, rynek (w Gdańsku tego nie ma, tylko "starówka" i ul Długa... Za to macie najlepszą gigantyczną pizzę na świecie i w dodatku tanią! Kupiłam ją z koleżankami w takiej fajnej przytulnej knajpce na starówce, aż nam szczęki opadły jak zobaczyłyśmy ceny, za 25 zł zamówiłyśmy pizzę z fullem dodatków, pół metra średnicy i 2 sosy gratis. W Gdańsku na starówce są knajpki dla starych Niemców - jeśli jest gdzieś pizza to mała i droga.

avek by Hambarr & banner by poprostuxzjawa:*
Dla fanów - Lie to me: http://lietome.fora.pl/

Należę "nie" dumnie do KHkNSnR !

PostWysłany: Sro 18:35, 22 Kwi 2009
L.
Ginekolog
Ginekolog

Miasto: 3city
Powrót do góry

Arroch napisał:
Madlen tak! tak! jestem za! a potem na fotkę.pl wstawimy i będzie zajefajnie!

no dokładnie o tym samym sobie pomyślałam :]

Arroch napisał:
"500 powodów dla których nie należy mieszkać w Lbn"

o oo właśnie :] Arroch radzi
L. napisał:
Madlen, jak niegdzie indziej się nie dostaniesz na prawo to spróbuj do Gdańska , jest nawet fajnie, jeśli się zda historię prawa polskiego (3 podręczniki), kolejne plusy to olewający Cie wykadowcy, którym w semestrze letnim nawet nie chce się prowadzic zajęc, miłe panie w dziekanacie, nasz wydział jest podobno najbardziej prostudencki, więc wnioskuję, że gdzie indziej (w Gdańsku) jest gorzej, nowy budynek, na przeciwko jeszcze nowszy budynek (wydział nauk społecznych), obok lodowisko i McDonald xD, korty tenisowe i rektorat po drugiej stronie ulicy, Jeśli chodzi o kluby to masz tuż obok Sopot i cały monciak do dyspozycji.

:hahaha: zapamiętam :P

PostWysłany: Sro 18:40, 22 Kwi 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

L. ale w Sopocie jest Hipodrom ;) i ogóle Trójmiasto bardzo dobrze stoi "jeździecko" że tak się wyrażę, a dla mnie to na pewno ważne ;) za dwa ogony w Lbn na Hipo i w Sopocie płaci się tyle samo, a poziom zupełnie inny i trenerzy milion razy lepsi. Macie najlepszego w Polsce końskiego weta ;)

ale pod jeździeckim względem najbardziej ciągnie mnie do Łodzi :shock: a właściwie pod Łudź, do takiej wielkiej, typowo skokowej stajenki :lol:

PostWysłany: Sro 18:42, 22 Kwi 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch, możliwe, ja nie nie orientuję się zbytnio w tym temacie ;).

avek by Hambarr & banner by poprostuxzjawa:*
Dla fanów - Lie to me: http://lietome.fora.pl/

Należę "nie" dumnie do KHkNSnR !

PostWysłany: Sro 18:45, 22 Kwi 2009
L.
Ginekolog
Ginekolog

Miasto: 3city
Powrót do góry

Hej :*

Arroch, ja tam czasami bywam w Lublinie i nie mam zastrzeżeń. Miasto jak miasto.
Może przeprowadzisz się do mnie na wieś? :D Nie mamy kina, szpitala, cantrum handlowego ani Hipodromu, koncerty grają tylko gminne ,,talenty", a po ulicach na równi z samochodami jadą traktory, wozy i kombajny :D
Za to jest dużo zieleni, lasów, łąk i stawów. Mamy nawet rzekę ;)
Oaza spokoju, jednym słowem ;]

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 18:46, 22 Kwi 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

ja musze zmykać, burza idzie i muszę wyłączyć kompa.
do zoba:*

PostWysłany: Sro 18:47, 22 Kwi 2009
karoll
Tłumacz

Miasto: Wrc/Cz-wa
Powrót do góry

Hejka kochani :* nie ma to jak rano wyjść z domu i dopiero teraz wrócić :evil:
Jak wam poszły testy trzecioklasiści?

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Madlen "Największą atrakcją w mieście zwanym Lublinem jest stare miasto. Można tam przysiąść na ławeczce i jedząc rurki z kremem, które dobrze jest zapić napojem "firmowym", podziwiać niesamowite stroje oraz styl dwunożnych ssaków zwanych potocznie Blondynkami w pakiecie z pieskami - miniaturkami w ciuszkach samoróbkach"

i jak? :mrgreen:

Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

a może mi ktoś powiedzieć gdzie moge studiować dietetykę ? jestem zorientowana, że w wawie i bydgoszczy

Znalazłam siostrę- sylrich my sis forever :*

"When the land slides and when the planet dies, that's when I come back to you"

PostWysłany: Sro 18:48, 22 Kwi 2009
kasia2820
Reumatolog
Reumatolog

Powrót do góry

nimfka napisał:
Jak wam poszły testy trzecioklasiści?

Jedynym trzecioklasistą, jak mi się wydaje, jest lesio :D Sprawdził sobie zamknięte i ma 16/20.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 18:53, 22 Kwi 2009
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Arroch napisał:
Madlen "Największą atrakcją w mieście zwanym Lublinem jest stare miasto. Można tam przysiąść na ławeczce i jedząc rurki z kremem, które dobrze jest zapić napojem "firmowym", podziwiać niesamowite stroje oraz styl dwunożnych ssaków zwanych potocznie Blondynkami w pakiecie z pieskami - miniaturkami w ciuszkach samoróbkach"

sasasa cudeńko, zwłaszcza opis przyrody i osobliwych gatunków (jednokomórkowców :] ) trzeba dodać ,że gatunek ten jest ostatnio bardzo popularny w innych regionach kraju :] najciekawsze okazy możemy podziwiać na specjalnie przygotowanych portalach :]

PostWysłany: Sro 18:54, 22 Kwi 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Madlen napisał:
Arroch napisał:

sasasa cudeńko, zwłaszcza opis przyrody i osobliwych gatunków (jednokomórkowców :] ) trzeba dodać ,że gatunek ten jest ostatnio bardzo popularny w innych regionach kraju :] najciekawsze okazy możemy podziwiać na specjalnie przygotowanych portalach :]

*pada* :hahaha:

na nic więcej mnie nie stać, bo wyobraziłam sobie właśnie grubą blondynkę z Yorkiem na rękach w rurkach i za małych japonkach :hahaha:

PostWysłany: Sro 18:59, 22 Kwi 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 2236, 2237, 2238 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498  Następny
Strona 2237 z 2498

Skocz do: