Caellion, najwidoczniej ten żart wypłynął od nich :mrgreen:
Sro 17:16, 01 Kwi 2009
Jig rozmowa przegenialna :hahaha: O borze. :hahaha: Przy moich lepiej nie wspominać o pogrzebach :roll: A koleżanka zaraz by się zirytowała i powiedziała "Borze! To przecież tylko serial" na co bym wybuchnęła płaczem, że nie tylko :hahaha:
Co nie zmienia faktu, że na angielskim opowiadałam jej ze szczegółami striptiz Cuddy, co zniesmaczyło moją anglistkę :cfaniak:
Jig musisz rozwiewać moje piękne wizje podniebnych lotów? :hahaha:
Bo ty masz taką wybrakowaną...
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 17:19, 01 Kwi 2009
No i wszystko jasne... Swoją drogą jeden "pewny" spojler mówi o kilku pocałunkach (jeszcze w 5. sezonie) Huddy, drugi natomiast, że Cuddy odejdzie :lol: Mogliby się na coś zdecydować, a nie wprowadzać popłochu...
Sro 17:22, 01 Kwi 2009
This is the news I'm now hearing from reliable sources on House - to news który pochodzi od rzetelnego źródła
coś czuje że to nie jest dowcip
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 17:23, 01 Kwi 2009
Sro 17:24, 01 Kwi 2009
It's not the most likely candidate—not by a long shot.
It's not someone who has been rumored to be leaving.
It is someone who will shock you.
How it happens will take you completely by surprise.
Sro 17:24, 01 Kwi 2009
Jig musisz rozwiewać moje piękne wizje podniebnych lotów? hahaha
Bo ty masz taką wybrakowaną...
Ok... Będziesz popełnić mord na sobie samej i skoczysz z budynku na wiejskiej, jednak nerwowo wymachując rękoma dojdziesz do wniosku że lecisz! Tak Jeanne leci :twisted: Obierzesz kierunek na U.S.A i dorwiesz tego dowcipnisia który rozpuszcza plotki 8) Mi pasuje :D Nawet pożyczę Ci mój kastet :wink:
Nie nie i nie! *nie dopuszcza myśli o ... nie :evil: * Bierze miotłę i odlatuje ocalić Cuddy :shock:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sro 17:25, 01 Kwi 2009
Sro 17:27, 01 Kwi 2009
*przyłącza się do JigSaw*
jeanne, nagle staną się tacy "wylewni"?!
Dodano 5 minut temu:
"Spojlery" mówią, że ten "ktoś" serial opuści w przyszłym odcinku... Tak więc, gdzie te kissy?
Sro 17:34, 01 Kwi 2009
House nie wygląda mi na nekrofila :house02: ,a całowanie zdjęć Cuddy to nie kisss :roll:
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sro 17:36, 01 Kwi 2009
Ok... Będziesz popełnić mord na sobie samej i skoczysz z budynku na wiejskiej, jednak nerwowo wymachując rękoma dojdziesz do wniosku że lecisz! Tak Jeanne leci Twisted Evil Obierzesz kierunek na U.S.A i dorwiesz tego dowcipnisia który rozpuszcza plotki Cool Mi pasuje Very Happy Nawet pożyczę Ci mój kastet Wink
... Potem Jeanne spotka się z Hałsem i wdadzą się w namiętny romans, podczas którego j. stwiedzi, że Cuddy to za duża konkurencja dla niej i sama się jej pozbędzie :killer: Przepraszam, musiałam :hahaha:
JigSaw, trzeba sprawę postawić jasno: jeden albo dwa spojlery kłamią!!! Nie ma to jak ludzi wpędzać w depresje... Jestem tylko ciekawa co zrobimy, jak to będzie tylko żart :]
Sro 17:38, 01 Kwi 2009
czyli tak to nie jest najbardziej prawdopodobna osoba do odejścia, ani najmniej prawdopodobna do odejścia
to nikt o którym chodziły pogłoski że odejdzie
to będzie ktoś kto cię zaszokuje
jak to się stanie będzie dla ciebie całkowitą niespodzianką
Sro 17:39, 01 Kwi 2009