Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaka tu pustka...

wiolka17 napisał:
Witam!

Cześć wiolka17 :)
wiolka17 napisał:
Niestety, nie ma wyczucia i przyciąga mnie wtedy, gdy nikogo nie ma.

Zawsze miło, że ktoś tu jeszcze zagląda...

PostWysłany: Sob 18:37, 05 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

No tłumów to ostatnio nie ma :(

PostWysłany: Nie 10:31, 06 Sty 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Witam i ja ;)
15 stycznia czeka mnie próbna matura z biologii, więc stwierdziłam, że wrócę do oglądania filmów, które lubię :mrgreen: Wychodzi mi średnia najprawdopodobniej 4,5 i jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo w takim razie nie ogarnę paska na koniec roku :(

PostWysłany: Nie 23:13, 06 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

alhambra napisał:
No tłumów to ostatnio nie ma

Samo życie :)

Sesja incoming...

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pon 0:24, 07 Sty 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

jeanne napisał:
Wychodzi mi średnia najprawdopodobniej 4,5 i jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo w takim razie nie ogarnę paska na koniec roku Sad

Mi 4,07 licząc z ocenami za przedmioty, które mi się skończyły i które będę mieć wypisane na świadectwie.

Wczoraj ćwiczyliśmy poloneza przez 4 godziny. Dzisiaj studniówka O.o Dlaczego ten czas tak gna do przodu? :(

PostWysłany: Pią 9:34, 11 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
jeanne napisał:
Wychodzi mi średnia najprawdopodobniej 4,5 i jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo w takim razie nie ogarnę paska na koniec roku Sad

Mi 4,07 licząc z ocenami za przedmioty, które mi się skończyły i które będę mieć wypisane na świadectwie.

Wczoraj ćwiczyliśmy poloneza przez 4 godziny. Dzisiaj studniówka O.o Dlaczego ten czas tak gna do przodu? :(

Łe, jednak 4,3 teraz to mi dopiero przykro jest, ale tak to bywa :roll: Za wszystkie przedmioty wychodzi mi 4,6. I musiałabym z 3 przedmiotów poprawić 4 na 5 żeby mieć pasek, co jest fizycznie niemożliwe :D

Już? Studniówka? Ja mam dopiero za miesiąc. Pokaż sukienkę! i jak było?

PostWysłany: Sob 12:43, 12 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Sesja incoming...

U nas od drugiej połowy stycznia, ale okres przed-sesyjny i tak zawsze jest dla mnie najgorszy :-D

Szczęśliwego Nowego Roku tak swoją drogą ;-)

PostWysłany: Sob 13:44, 12 Sty 2013
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne napisał:
Łe, jednak 4,3 teraz to mi dopiero przykro jest, ale tak to bywa Rolling Eyes Za wszystkie przedmioty wychodzi mi 4,6. I musiałabym z 3 przedmiotów poprawić 4 na 5 żeby mieć pasek, co jest fizycznie niemożliwe Very Happy

A po co Ci pasek?
Ja poprawiłam 3 z francuskiego na 4 (robiliśmy w tym semestrze najgorsze dla mnie rzeczy) i 4 z PO na 5, bo miałam taką możliwość.
Bardziej martwią mnie niż oceny przygotowania do matury, które u mnie są bardzo nikłe. A większość chodzi na korki czy powtarza coś.

jeanne napisał:
Już? Studniówka? Ja mam dopiero za miesiąc.

Dla mnie to też było szybko, ledwo sylwester, a tu studniówka.

jeanne napisał:
Pokaż sukienkę!

Nie wiem na ile ją na tych zdjęciach widać i tak musiałam mieć bolerko, ale wyglądałam tak choć to zdjęcie robione po studniówce w domu ;)
Spojler:

http://imageshack.us/photo/my-images/827/48856226.jpg/

jeanne napisał:
i jak było?

Polonez wyszedł, szpilki nie zgubiłam. Za to moja fryzura zrobiła furorę:hahaha: Bawiłam się dobrze, ale ogólnie raczej nie sądzę żeby to było "wyjątkowe wydarzenie, które będę wspominać ze wzruszeniem kiedyś". Były lepsze imprezy :D

PostWysłany: Sob 19:18, 12 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
A po co Ci pasek?
Ja poprawiłam 3 z francuskiego na 4 (robiliśmy w tym semestrze najgorsze dla mnie rzeczy) i 4 z PO na 5, bo miałam taką możliwość.
Bardziej martwią mnie niż oceny przygotowania do matury, które u mnie są bardzo nikłe. A większość chodzi na korki czy powtarza coś.

Bo chciałam mieć :( W tamtym roku nie miałam, a przywykłam do tego, że zawsze miałam pasek :( Ja zdawałam z historii na 4, bo miałam jedną ocenę. Gościu musiał dać sie złapać na moje słodkie oczka, bo nie potrafiłam mu podać różnicy między autonomią a suwerennościa [bo wyskoczył z tym, jak filip z konopii!] i powiedział, że następnym razem mi nie podniesie oceny tylko da pałę :D
U mnie wszyscy powtarzają, a ja oglądam głupie filmy i sie obżeram. Typowe. Koleżanki mi pojechały ostatnio, że czemu ja nie chodzę na korki, skoro tak wspaniałych ocen to nie mam jednak 8)
Cytat:
!

Nie wiem na ile ją na tych zdjęciach widać i tak musiałam mieć bolerko, ale wyglądałam tak choć to zdjęcie robione po studniówce w domu Wink

Ale łądnie :3 A masz więcej zdjęć fryzury? Zafascynowała mnie!

Cytat:
Polonez wyszedł, szpilki nie zgubiłam.

Ja nie myślę tańczyć poloneza, buahahahha!

PostWysłany: Sob 21:45, 12 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

no co Ty? Lepiej nie zapeszaj i tańcz :D

ja tańczyłam z koleżanką, obciach nie?

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Nie 0:31, 13 Sty 2013
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5

Powrót do góry

Cytat:

no co Ty? Lepiej nie zapeszaj i tańcz Very Happy

A gdzie tam :D Ogólnie to jest tak, że u mnie są wybierane pary, które zatańczą poloneza i one ćwiczą itd. Reszta tańczy potem. A ja dyskretnie wymknę się do łazienki i nie zatańczę :D

PostWysłany: Nie 10:47, 13 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bo chciałam mieć Sad W tamtym roku nie miałam, a przywykłam do tego, że zawsze miałam pasek Sad Ja zdawałam z historii na 4, bo miałam jedną ocenę. Gościu musiał dać sie złapać na moje słodkie oczka, bo nie potrafiłam mu podać różnicy między autonomią a suwerennościa [bo wyskoczył z tym, jak filip z konopii!] i powiedział, że następnym razem mi nie podniesie oceny tylko da pałę Very Happy

Ja jak poprawiałam to PO to szłam ostatnia i inni mieli po 3 proste pytania i ja chyba z 20 i to takich, że nie wiedziałam co powiedzieć.
jeanne napisał:
U mnie wszyscy powtarzają, a ja oglądam głupie filmy i sie obżeram. Typowe. Koleżanki mi pojechały ostatnio, że czemu ja nie chodzę na korki, skoro tak wspaniałych ocen to nie mam jednak Cool

Fajne koleżanki nie ma co -,-
jeanne napisał:
Ale łądnie :3 A masz więcej zdjęć fryzury? Zafascynowała mnie!

Tylko takie bardziej z bliska. Tak żeby ją bardzo dokładnie było widać to nie ;)
Spojler:

http://imageshack.us/photo/my-images/202/p1200954t.jpg/

jeanne napisał:

Też jakoś nie miałam ochoty, ale wszyscy tańczyli i nie było źle. Podobierali tym co nie mieli partnerów losowo, bo można było tylko z osobami z naszej szkoły z 3 klas. Niektórzy chłopcy tańczyli po 2 razy.
I tak gorzej z tańczeniem było potem, bo na parkiecie prawie cały czas praktycznie same pary i wyszły na jaw nowe o jakich nie miałam pojęcia, ale to norma u mnie. A i przy stole też siedziałam przy stole w miejscu gdzie się zaczynały pary :hahaha:

Lupus napisał:

Ja na próbach ćwiczyłam z koleżanką i tańczyłam cały czas układ jako facet. Gdyby nie to, że potem na te generalne próby podobierali nam losowo to też bym z koleżanką tańczyła.

PostWysłany: Nie 14:38, 13 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ja jak poprawiałam to PO to szłam ostatnia i inni mieli po 3 proste pytania i ja chyba z 20 i to takich, że nie wiedziałam co powiedzieć.

Ja już PO skończyłam, a z PP będę mieć 6 :hahaha:
Cytat:

Tylko takie bardziej z bliska. Tak żeby ją bardzo dokładnie było widać to nie Wink

JEJU PRZECUDOWNA *,* Też bym taką chciała, ale moje włosy to ostatnio tragedia.
Cytat:

Też jakoś nie miałam ochoty, ale wszyscy tańczyli i nie było źle. Podobierali tym co nie mieli partnerów losowo, bo można było tylko z osobami z naszej szkoły z 3 klas. Niektórzy chłopcy tańczyli po 2 razy.
I tak gorzej z tańczeniem było potem, bo na parkiecie prawie cały czas praktycznie same pary i wyszły na jaw nowe o jakich nie miałam pojęcia, ale to norma u mnie. A i przy stole też siedziałam przy stole w miejscu gdzie się zaczynały pary hahaha

Choćby mnie kusili 6 z chemii biologii i fizyki to nie pójdę się błaźnić. Muszę wybić Kamilowi z głowy tańczenie ze mną.
Ja aż się boję... Kamil nie znosi ani Michała, ani Konrada, ani tym bardziej Adriana, więc będzie ciekawie... Gośka będzie, ale przy inny stoliku i jej "best friend", na którą oboje z Kamilem mamy uczulenie ,wiec zapowiada się przemilusio.

PostWysłany: Nie 19:13, 13 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja już PO skończyłam, a z PP będę mieć 6 hahaha

Czyżby ta reklama :) ? Ja mam w tym roku PP i PO.
Swoją drogą nie ma to jak uświadomić sobie o 18 w niedzielę, że jutro omawiamy Inny Świat, do którego nawet nie zajrzałam...

jeanne napisał:
JEJU PRZECUDOWNA *,* Też bym taką chciała, ale moje włosy to ostatnio tragedia.

Moje się strasznie plątały i też ostatnio wyglądały kiepsko. Ale z tydzień używałam tego czegoś, nie wiem jak z tym rośnięciem włosów, ale tak poza tym na mnie działa ;)
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=51660

jeanne napisał:
Choćby mnie kusili 6 z chemii biologii i fizyki to nie pójdę się błaźnić. Muszę wybić Kamilowi z głowy tańczenie ze mną.
Ja aż się boję... Kamil nie znosi ani Michała, ani Konrada, ani tym bardziej Adriana, więc będzie ciekawie... Gośka będzie, ale przy inny stoliku i jej "best friend", na którą oboje z Kamilem mamy uczulenie ,wiec zapowiada się przemilusio.

No wiesz... ja miałam z jednej strony same pary, ale najpierw siedział obok mnie Seba to było jeszcze spoko. Jak się przesiadł to gorzej, tamci istnieli tylko dla siebie, a koleżanki obok zaczęły temat Cristiano Ronaldo, a potem jeszcze jakieś takie, że kompletnie zamilkłam. Nie za bardzo miałam z kim rozmawiać na tej studniówce, ale nie było źle.

PostWysłany: Nie 19:50, 13 Sty 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Czyżby ta reklama Smile ? Ja mam w tym roku PP i PO.
Swoją drogą nie ma to jak uświadomić sobie o 18 w niedzielę, że jutro omawiamy Inny Świat, do którego nawet nie zajrzałam...

Tak :buja w oblokach: I za to, że ze wszystkiego mam 5.Bezczelne 5, bo wszystko ściągałam.Tak mi wstyd.
Jeśli cię to pocieszy, ja zaliczałam polski z "Dżumy", której nawet na oczy nie widziałam -,-
Cytat:

Moje się strasznie plątały i też ostatnio wyglądały kiepsko. Ale z tydzień używałam tego czegoś, nie wiem jak z tym rośnięciem włosów, ale tak poza tym na mnie działa Wink

A gdzie takie coś kupujesz? :buja w oblokach:
Mi się marzy coś takiego:
Spojler:

Cytat:
Nie za bardzo miałam z kim rozmawiać na tej studniówce, ale nie było źle.

Jakby nie to, że Kamil ze mną idzie [chyba ze sie rozstaniemy do tego czasu] to bym nie szła. Ostatnio strasznie mi moja klasa działa na nerwy i po prostu wolałabym zostać w domu.

PostWysłany: Nie 20:31, 13 Sty 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 485, 486, 487 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 486 z 552

Skocz do: