|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Wybrałam temat maturalny i teraz męczę się ze zrozumieniem go, bu.
Cytat: |
Mnie jutro czeka kartkówka z matmy. A w przyszłym tygodniu sprawdzian z chemii, angielskiego, polskiego. I nie wiadomo na kiedy nam zapowie sprawdzian z biologii.
Z czego z tej fizyki? |
Z optyki, wolalam już termodynamikę, czy nawet bryłę :|
Z angielskiego i matmy mam w przyszłym tygodniu, potem z chemii :D Biologia już za mną.
Serio nie jadą bo Ty nie jedziesz? Very Happy Pewnie i tak byś była. |
Michał dlatego, że ma nogę w szynie, a Adrian nie wiem. Ale ja bym i Michała przekonała :D
Nieźle.
Ja dziś o dziwo wróciłam do domu i ciągle się uśmiecham, bo mnie co poniektórzy rozbawili, ale dużo by opowiadać Wink |
Konrad wczoraj się mnie pytał, czy mam taki dobry humor, bo myślę, że urosły mi cycki :co jest:
Cytat: | No i przecież mogłam pójść spać o 22 i co jakby mnie zbudziła? hahaha |
Żółwik! Jak ktoś pisze z kim nie chce gadać to udaje, że spię. Czy to 22, czy 15 :hahaha:
sensowniej jest zrobić uprawnienia na wózki widłowe Cool |
Ja bym chciała zostać budowlańcem :C
|
|
Sro 17:34, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Nie wspomnę o tym, że dziś tam zaglądałam i jej nie widziałam, ale przyznaję, że otwarłam drzwi tylko na kilka sekund i może nawet nie zdążyła mi się pokazać :P
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 17:35, 19 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja bym chciała zostać budowlańcem :C
|
Dobry zawód, popłatny :wink: Ale Twoje zamiłowanie do gotowania dla innych miałoby się zmarnować? :>
|
|
Wysłany:
Sro 17:36, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, jaki wybrałaś temat? Ja, kiedy wybierałam swój, kierowałam się sercem i stwierdziłam, że ten najbardziej odzwierciedla mój stan i czułam się w nim jak ryba w wodzie-problem niezawinionego cierpienia :D
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 17:37, 19 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, alhambra idzie do łazienki walczyć ze sobą...trzymać kciuki :roll:
|
|
Wysłany:
Sro 17:40, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, jaki wybrałaś temat? Ja, kiedy wybierałam swój, kierowałam się sercem i stwierdziłam, że ten najbardziej odzwierciedla mój stan i czułam się w nim jak ryba w wodzie-problem niezawinionego cierpienia Very Happy |
"„Co mówi ból, kiedy mówi”. Choroby i uzależnienia oraz ich wpływ na twórczość artystów. Omów temat odwołując się do przykładów."
Tylko szukam na razie książek w głowie, a jedyne co mi przyszło do głowy do "Ręka mistrza" Kinga.
Dobry zawód, popłatny Wink Ale Twoje zamiłowanie do gotowania dla innych miałoby się zmarnować? chtry |
jednego kucharza z zawodu już w domu mam, nie będę dublować. :D Ja się trochę, hm. Śmieję z niektórych ludzi w moim LO. Na przeciwko mamy teraz tzw. "budowlankę" i czują się lepsi od tamtych uczniów. Fakt faktem, poziomów nie porównuje, bo to przepaść mimo wszystko, ale czy oni nie wiedzą, że po technikum mimo wszystko ma się zawód i maturę, a po LO tylko maturę?
Nie wspomnę o tym, że dziś tam zaglądałam i jej nie widziałam, ale przyznaję, że otwarłam drzwi tylko na kilka sekund i może nawet nie zdążyła mi się pokazać Razz |
Ja zaliczam przynajmniej raz w tygodniu taką sytuację. Szukam mojego cuda, szukam i nie ma!Płacz, zgrzytanie zębów - pewnie uciekła i wróći z brzuchem. A potem znajduję ją w pralce. Albo moich majtkach :co jest:
Dodano 40 sekund temu:
Cytat: | Dobra, alhambra idzie do łazienki walczyć ze sobą...trzymać kciuki Rolling Eyes |
Trzymam kciuki :D Ja ostatnio nawet nog nie mam siły ogolić, krzaki rosną :D
|
|
Sro 17:42, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne no, ciekawy temat :)
jeanne napisał: | pewnie uciekła i wróći z brzuchem |
Moja już miała młode, a teraz jest wysterylizowana, więc dzieci nie będzie, ale zawsze się boję, że coś jej się stanie. W końcu to nie udomowiony kot tak do końca.
A ja lecę do sąsiadki na herbatkę, choć najchętniej poszłabym do wanny wziąć gorącą kąpiel.
|
|
Wysłany:
Sro 17:44, 19 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moja już miała młode, a teraz jest wysterylizowana, więc dzieci nie będzie, ale zawsze się boję, że coś jej się stanie. W końcu to nie udomowiony kot tak do końca.
A ja lecę do sąsiadki na herbatkę, choć najchętniej poszłabym do wanny wziąć gorącą kąpiel. |
Jeszcze ciąże bym przeżyła, ale mam beznadziejnych sąsiadów i cierpnę na samą myśl, bo poprzedniego kota zagryzł pies sąsiadów, praktycznie u mnie na podwórku :(
Gorąca kąpiel to nie dla mnie, bo bym z wanny nie wyszła :D
|
|
Wysłany:
Sro 17:47, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gorąca kąpiel to nie dla mnie, bo bym z wanny nie wyszła Very Happy |
Dla mnie też nie, bo nie mam wanny :cry:
jeanne napisał: | Trzymam kciuki Very Happy Ja ostatnio nawet nog nie mam siły ogolić, krzaki rosną Very Happy |
Skończyłam :P Jest lepiej. Cudów nie uczynię, ale w miarę się ogarnęłam :)
I żeby to tylko o nogi chodziło :roll: Nie dość, że zarosłam cała, to skóra twarzy pozostawiała wiele do życzenia :? teraz już jestem gładka, pachnąca, twarz w dotyku niczego sobie, usta wreszcie nie są suche i nawet pazurki doprowadziłam do ładu :P
|
|
Wysłany:
Sro 18:35, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dla mnie też nie, bo nie mam wanny Crying or Very sad |
Ja mam, ale Entropia jak jest zła to do niej sika :co jest:
Skończyłam Razz Jest lepiej. Cudów nie uczynię, ale w miarę się ogarnęłam Smile
I żeby to tylko o nogi chodziło Rolling Eyes Nie dość, że zarosłam cała, to skóra twarzy pozostawiała wiele do życzenia Confused teraz już jestem gładka, pachnąca, twarz w dotyku niczego sobie, usta wreszcie nie są suche i nawet pazurki doprowadziłam do ładu Razz |
Ja wyglądam jak pół dupy zza krzaka. Moja cera nie lubi połączenia alkohol+chipsy+czekolada. Dodatku z całego nosa mi skórka odłazi, bo mam katar. I 20cm odrosty nie wyglądają dobrze. O paznokciach nawet nie mówię, bo obgryzione do skóry :mdleje:
|
|
Wysłany:
Sro 18:38, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Moja cera nie lubi połączenia alkohol+chipsy+czekolada |
Moja dostała ten zestaw, ale zamiast alkoholu mirinda i kawa w nadmiarze :) Dodajmy do tego żarcie tak pikantne, że aż mi rurę wypala i możemy sobie wyobrazić efekty :) Tyle, że teraz miałam już twarz strasznie tłustą i jakąś taką w ogóle niefajną :? Nie wzięłam do rodziców żadnych kosmetyków do twarzy i trochę się zapuściłam.
jeanne napisał: | O paznokciach nawet nie mówię, bo obgryzione do skóry |
Ja nie obgryzam na szczęście, nigdy tego nie robiłam. I tak mi to wszyscy zarzucają, bo bardzo krótko obcinam, jak już je obcinam :) Chociaż ostatnio rzadko to czynię, raczej korzystam z pilniczka w celu skrócenia, bo moja połówka lubi jak mam dłuższe, a i ładniej wyglądają umalowane :) Tym razem pazurki u stóp miałam z pozostałościami lakieru, jakieś takie poobdrapywane, więc musiałam cos z tym zrobić, bo już wstyd było chodzić :?
|
|
Wysłany:
Sro 18:45, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moja dostała ten zestaw, ale zamiast alkoholu mirinda i kawa w nadmiarze Smile Dodajmy do tego żarcie tak pikantne, że aż mi rurę wypala i możemy sobie wyobrazić efekty Smile Tyle, że teraz miałam już twarz strasznie tłustą i jakąś taką w ogóle niefajną Confused Nie wzięłam do rodziców żadnych kosmetyków do twarzy i trochę się zapuściłam. |
Ja od 1 września piję po 3-4l kawy dziennie. Dlatego jem czekoladę, trzeba uzupełnić brak magnezu.
Ja ostatnio mam dość tych wszystkich specyfików. Od dermatologa dostałam taką maść, której rano nie sposób zmyć i tylko mnie wysusza na wiór -,-
Cytat: | Tym razem pazurki u stóp miałam z pozostałościami lakieru, jakieś takie poobdrapywane, więc musiałam cos z tym zrobić, bo już wstyd było chodzić Confused |
Ze mnie Kamil się ostatnio śmiał, bo spod niebieskiego lakieru wystawał żółty. Tia :co jest: Malowanie paznokci przy swietle laptopa to zły pomysł.
|
|
Sro 18:55, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Malowanie paznokci przy swietle laptopa to zły pomysł. |
Zaiste :mrgreen:
jeanne napisał: | Ja od 1 września piję po 3-4l kawy dziennie. Dlatego jem czekoladę, trzeba uzupełnić brak magnezu. |
A to i popieram :D Ja przy takich ilościach staram się jeszcze łykać magnez w kapsach :wink: Tzn. i tak cały czas mam zamiar go brać, ale póki co ciągle zalega w szufladzie :roll:
jeanne napisał: | Ja ostatnio mam dość tych wszystkich specyfików. Od dermatologa dostałam taką maść, której rano nie sposób zmyć i tylko mnie wysusza na wiór -,- |
Nic mi nie mów o dermatologach. Ostatni zrobił mi kuku :?
|
|
Wysłany:
Sro 18:58, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A to i popieram Very Happy Ja przy takich ilościach staram się jeszcze łykać magnez w kapsach Wink Tzn. i tak cały czas mam zamiar go brać, ale póki co ciągle zalega w szufladzie Rolling Eyes |
Ja uwielbiam ten musujący :D Ale jak wypiję tak 0,75 płynów rano to potem muszę zwiedzać szkole ubikacje, co do miłego doświadzczenia nie należy o.O
Nic mi nie mów o dermatologach. Ostatni zrobił mi kuku Confused |
Mnie raz wrąbał w antybiotyki. Zaraz jak odstawiłam złapałam półpaśca :D
|
|
Sro 19:07, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Mnie raz wrąbał w antybiotyki. Zaraz jak odstawiłam złapałam półpaśca Very Happy |
No to bomba :?
jeanne napisał: | Ja uwielbiam ten musujący Very Happy |
Jest świetny, czasem jak nie miałam nic do picia, to wrzucałam sobie magnezik do przegotowanej wody i napój jak znalazł :D
jeanne napisał: | Ale jak wypiję tak 0,75 płynów rano to potem muszę zwiedzać szkole ubikacje, co do miłego doświadzczenia nie należy o.O
|
Ja ostatnio i tak ciągle latam :roll: Ale fakt, że poza domem mam z tym problem, tzn. z korzystaniem z publicznych toalet, w jakichkolwiek centrach handlowych, placówkach, itp. Że o autokarach nie wspomnę. Mam jakieś obrzydzenie, przez co mam problem, jak jeżdżę teraz często kilka godzin bez przystanku :|
|
|
Wysłany:
Sro 19:11, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 441 z 552 |
|