Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wybrałam temat maturalny i teraz męczę się ze zrozumieniem go, bu.

Cytat:

Mnie jutro czeka kartkówka z matmy. A w przyszłym tygodniu sprawdzian z chemii, angielskiego, polskiego. I nie wiadomo na kiedy nam zapowie sprawdzian z biologii.
Z czego z tej fizyki?

Z optyki, wolalam już termodynamikę, czy nawet bryłę :|
Z angielskiego i matmy mam w przyszłym tygodniu, potem z chemii :D Biologia już za mną.

Cytat:

Serio nie jadą bo Ty nie jedziesz? Very Happy Pewnie i tak byś była.

Michał dlatego, że ma nogę w szynie, a Adrian nie wiem. Ale ja bym i Michała przekonała :D
Cytat:

Nieźle.
Ja dziś o dziwo wróciłam do domu i ciągle się uśmiecham, bo mnie co poniektórzy rozbawili, ale dużo by opowiadać Wink

Konrad wczoraj się mnie pytał, czy mam taki dobry humor, bo myślę, że urosły mi cycki :co jest:

Cytat:
No i przecież mogłam pójść spać o 22 i co jakby mnie zbudziła? hahaha

Żółwik! Jak ktoś pisze z kim nie chce gadać to udaje, że spię. Czy to 22, czy 15 :hahaha:
Cytat:

sensowniej jest zrobić uprawnienia na wózki widłowe Cool

Ja bym chciała zostać budowlańcem :C

PostWysłany: Sro 17:34, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Nie wspomnę o tym, że dziś tam zaglądałam i jej nie widziałam, ale przyznaję, że otwarłam drzwi tylko na kilka sekund i może nawet nie zdążyła mi się pokazać :P

PostWysłany: Sro 17:35, 19 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
Ja bym chciała zostać budowlańcem :C

Dobry zawód, popłatny :wink: Ale Twoje zamiłowanie do gotowania dla innych miałoby się zmarnować? :>

PostWysłany: Sro 17:36, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

jeanne, jaki wybrałaś temat? Ja, kiedy wybierałam swój, kierowałam się sercem i stwierdziłam, że ten najbardziej odzwierciedla mój stan i czułam się w nim jak ryba w wodzie-problem niezawinionego cierpienia :D

PostWysłany: Sro 17:37, 19 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Dobra, alhambra idzie do łazienki walczyć ze sobą...trzymać kciuki :roll:

PostWysłany: Sro 17:40, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

jeanne, jaki wybrałaś temat? Ja, kiedy wybierałam swój, kierowałam się sercem i stwierdziłam, że ten najbardziej odzwierciedla mój stan i czułam się w nim jak ryba w wodzie-problem niezawinionego cierpienia Very Happy

"„Co mówi ból, kiedy mówi”. Choroby i uzależnienia oraz ich wpływ na twórczość artystów. Omów temat odwołując się do przykładów."
Tylko szukam na razie książek w głowie, a jedyne co mi przyszło do głowy do "Ręka mistrza" Kinga.
Cytat:

Dobry zawód, popłatny Wink Ale Twoje zamiłowanie do gotowania dla innych miałoby się zmarnować? chtry

jednego kucharza z zawodu już w domu mam, nie będę dublować. :D Ja się trochę, hm. Śmieję z niektórych ludzi w moim LO. Na przeciwko mamy teraz tzw. "budowlankę" i czują się lepsi od tamtych uczniów. Fakt faktem, poziomów nie porównuje, bo to przepaść mimo wszystko, ale czy oni nie wiedzą, że po technikum mimo wszystko ma się zawód i maturę, a po LO tylko maturę?

Cytat:

Nie wspomnę o tym, że dziś tam zaglądałam i jej nie widziałam, ale przyznaję, że otwarłam drzwi tylko na kilka sekund i może nawet nie zdążyła mi się pokazać Razz

Ja zaliczam przynajmniej raz w tygodniu taką sytuację. Szukam mojego cuda, szukam i nie ma!Płacz, zgrzytanie zębów - pewnie uciekła i wróći z brzuchem. A potem znajduję ją w pralce. Albo moich majtkach :co jest:

Dodano 40 sekund temu:

Cytat:
Dobra, alhambra idzie do łazienki walczyć ze sobą...trzymać kciuki Rolling Eyes

Trzymam kciuki :D Ja ostatnio nawet nog nie mam siły ogolić, krzaki rosną :D

PostWysłany: Sro 17:42, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne no, ciekawy temat :)

jeanne napisał:
pewnie uciekła i wróći z brzuchem

Moja już miała młode, a teraz jest wysterylizowana, więc dzieci nie będzie, ale zawsze się boję, że coś jej się stanie. W końcu to nie udomowiony kot tak do końca.

A ja lecę do sąsiadki na herbatkę, choć najchętniej poszłabym do wanny wziąć gorącą kąpiel.

PostWysłany: Sro 17:44, 19 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:

Moja już miała młode, a teraz jest wysterylizowana, więc dzieci nie będzie, ale zawsze się boję, że coś jej się stanie. W końcu to nie udomowiony kot tak do końca.

A ja lecę do sąsiadki na herbatkę, choć najchętniej poszłabym do wanny wziąć gorącą kąpiel.

Jeszcze ciąże bym przeżyła, ale mam beznadziejnych sąsiadów i cierpnę na samą myśl, bo poprzedniego kota zagryzł pies sąsiadów, praktycznie u mnie na podwórku :(

Gorąca kąpiel to nie dla mnie, bo bym z wanny nie wyszła :D

PostWysłany: Sro 17:47, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Gorąca kąpiel to nie dla mnie, bo bym z wanny nie wyszła Very Happy

Dla mnie też nie, bo nie mam wanny :cry:

jeanne napisał:
Trzymam kciuki Very Happy Ja ostatnio nawet nog nie mam siły ogolić, krzaki rosną Very Happy

Skończyłam :P Jest lepiej. Cudów nie uczynię, ale w miarę się ogarnęłam :)
I żeby to tylko o nogi chodziło :roll: Nie dość, że zarosłam cała, to skóra twarzy pozostawiała wiele do życzenia :? teraz już jestem gładka, pachnąca, twarz w dotyku niczego sobie, usta wreszcie nie są suche i nawet pazurki doprowadziłam do ładu :P

PostWysłany: Sro 18:35, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Dla mnie też nie, bo nie mam wanny Crying or Very sad

Ja mam, ale Entropia jak jest zła to do niej sika :co jest:

Cytat:

Skończyłam Razz Jest lepiej. Cudów nie uczynię, ale w miarę się ogarnęłam Smile
I żeby to tylko o nogi chodziło Rolling Eyes Nie dość, że zarosłam cała, to skóra twarzy pozostawiała wiele do życzenia Confused teraz już jestem gładka, pachnąca, twarz w dotyku niczego sobie, usta wreszcie nie są suche i nawet pazurki doprowadziłam do ładu Razz

Ja wyglądam jak pół dupy zza krzaka. Moja cera nie lubi połączenia alkohol+chipsy+czekolada. Dodatku z całego nosa mi skórka odłazi, bo mam katar. I 20cm odrosty nie wyglądają dobrze. O paznokciach nawet nie mówię, bo obgryzione do skóry :mdleje:

PostWysłany: Sro 18:38, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Moja cera nie lubi połączenia alkohol+chipsy+czekolada

Moja dostała ten zestaw, ale zamiast alkoholu mirinda i kawa w nadmiarze :) Dodajmy do tego żarcie tak pikantne, że aż mi rurę wypala i możemy sobie wyobrazić efekty :) Tyle, że teraz miałam już twarz strasznie tłustą i jakąś taką w ogóle niefajną :? Nie wzięłam do rodziców żadnych kosmetyków do twarzy i trochę się zapuściłam.

jeanne napisał:
O paznokciach nawet nie mówię, bo obgryzione do skóry

Ja nie obgryzam na szczęście, nigdy tego nie robiłam. I tak mi to wszyscy zarzucają, bo bardzo krótko obcinam, jak już je obcinam :) Chociaż ostatnio rzadko to czynię, raczej korzystam z pilniczka w celu skrócenia, bo moja połówka lubi jak mam dłuższe, a i ładniej wyglądają umalowane :) Tym razem pazurki u stóp miałam z pozostałościami lakieru, jakieś takie poobdrapywane, więc musiałam cos z tym zrobić, bo już wstyd było chodzić :?

PostWysłany: Sro 18:45, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Moja dostała ten zestaw, ale zamiast alkoholu mirinda i kawa w nadmiarze Smile Dodajmy do tego żarcie tak pikantne, że aż mi rurę wypala i możemy sobie wyobrazić efekty Smile Tyle, że teraz miałam już twarz strasznie tłustą i jakąś taką w ogóle niefajną Confused Nie wzięłam do rodziców żadnych kosmetyków do twarzy i trochę się zapuściłam.

Ja od 1 września piję po 3-4l kawy dziennie. Dlatego jem czekoladę, trzeba uzupełnić brak magnezu.
Ja ostatnio mam dość tych wszystkich specyfików. Od dermatologa dostałam taką maść, której rano nie sposób zmyć i tylko mnie wysusza na wiór -,-
Cytat:
Tym razem pazurki u stóp miałam z pozostałościami lakieru, jakieś takie poobdrapywane, więc musiałam cos z tym zrobić, bo już wstyd było chodzić Confused

Ze mnie Kamil się ostatnio śmiał, bo spod niebieskiego lakieru wystawał żółty. Tia :co jest: Malowanie paznokci przy swietle laptopa to zły pomysł.

PostWysłany: Sro 18:55, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Malowanie paznokci przy swietle laptopa to zły pomysł.

Zaiste :mrgreen:

jeanne napisał:
Ja od 1 września piję po 3-4l kawy dziennie. Dlatego jem czekoladę, trzeba uzupełnić brak magnezu.

A to i popieram :D Ja przy takich ilościach staram się jeszcze łykać magnez w kapsach :wink: Tzn. i tak cały czas mam zamiar go brać, ale póki co ciągle zalega w szufladzie :roll:
jeanne napisał:
Ja ostatnio mam dość tych wszystkich specyfików. Od dermatologa dostałam taką maść, której rano nie sposób zmyć i tylko mnie wysusza na wiór -,-

Nic mi nie mów o dermatologach. Ostatni zrobił mi kuku :?

PostWysłany: Sro 18:58, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

A to i popieram Very Happy Ja przy takich ilościach staram się jeszcze łykać magnez w kapsach Wink Tzn. i tak cały czas mam zamiar go brać, ale póki co ciągle zalega w szufladzie Rolling Eyes

Ja uwielbiam ten musujący :D Ale jak wypiję tak 0,75 płynów rano to potem muszę zwiedzać szkole ubikacje, co do miłego doświadzczenia nie należy o.O

Cytat:

Nic mi nie mów o dermatologach. Ostatni zrobił mi kuku Confused

Mnie raz wrąbał w antybiotyki. Zaraz jak odstawiłam złapałam półpaśca :D

PostWysłany: Sro 19:07, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Mnie raz wrąbał w antybiotyki. Zaraz jak odstawiłam złapałam półpaśca Very Happy

No to bomba :?

jeanne napisał:
Ja uwielbiam ten musujący Very Happy

Jest świetny, czasem jak nie miałam nic do picia, to wrzucałam sobie magnezik do przegotowanej wody i napój jak znalazł :D

jeanne napisał:
Ale jak wypiję tak 0,75 płynów rano to potem muszę zwiedzać szkole ubikacje, co do miłego doświadzczenia nie należy o.O

Ja ostatnio i tak ciągle latam :roll: Ale fakt, że poza domem mam z tym problem, tzn. z korzystaniem z publicznych toalet, w jakichkolwiek centrach handlowych, placówkach, itp. Że o autokarach nie wspomnę. Mam jakieś obrzydzenie, przez co mam problem, jak jeżdżę teraz często kilka godzin bez przystanku :|

PostWysłany: Sro 19:11, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 440, 441, 442 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 441 z 552

Skocz do: