Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 441, 442, 443 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Ja ostatnio i tak ciągle latam Rolling Eyes Ale fakt, że poza domem mam z tym problem, tzn. z korzystaniem z publicznych toalet, w jakichkolwiek centrach handlowych, placówkach, itp. Że o autokarach nie wspomnę. Mam jakieś obrzydzenie, przez co mam problem, jak jeżdżę teraz często kilka godzin bez przystanku Neutral

"Dobry gospodarz dowozi do domu!" Mnie może nie obrzydza, ale po prostu nie lubię. Śmieję się, że nie potrafię bez Entropi, bo zawsze ona ze mną siedzi o.O No i tak trzymam, po 16 godzin, a potem nerki bolą -,-

Cytat:

Jest świetny, czasem jak nie miałam nic do picia, to wrzucałam sobie magnezik do przegotowanej wody i napój jak znalazł Very Happy

Ja miałam fazę do ssania takiego od razu na języku, dopóki mi ran nie porobil :D

PostWysłany: Sro 19:20, 19 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
No i tak trzymam, po 16 godzin, a potem nerki bolą -,-

Ja właśnie przez problem z nerkami staram się teraz nie trzymać zbyt długo. Co mnie bardziej wkurza,to nie przesypiam całej nocy bez wizyty w łazience :(

PostWysłany: Sro 19:26, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Uzależniłam się od tenisa, przez co znowu zapomniałam o forum...
Co słychać?

PostWysłany: Sro 20:25, 19 Wrz 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

Ja też mam tendencję do trzymania, a potem, jak się wysikam, to umieram z bólu nerek...A potem się dziwić, że ciągle coś nie tak i kamyki się mnożą

PostWysłany: Sro 20:29, 19 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

DOMA, witaj ;) Co słychać? Ja właśnie wciągnęłam się w rozmowę na fejsie, której nie mogę przerwać :D Gadam od 2 godzin prawie :D

PostWysłany: Sro 20:37, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, co słuchać? Właśnie wysyłam zgłoszenie mojej klasy do Ksiegi Rekordów Guinnessa, w piątek lecę do Londynu, załatwiłam dziś najlepszą niespodziankę dla najlepszego przyjaciela, jutro mam pierwszy od jakiś 4 lat trening tenisowy z trenerem, a Chelsea wygrywa 2:1 z Juventusem :D

Dodano 1 minut temu:

A na facebooku nie odbyłam w życiu żadnej ciągłej rozmowy, bo nigdy nie byłam dostępna na chacie :P

PostWysłany: Sro 20:57, 19 Wrz 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

DOMA, ja też nie jestem dostępna, ale rozmowa trwa :D I końca nie widać :D
A co słychać? Aktualnie się obijam zawodowo :D Koleżanka mnie ciągnie do Londynu na stałe, tak a propos tematu :)

PostWysłany: Sro 21:13, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Koleżanka mnie ciągnie do Londynu na stałe, tak a propos tematu :)

I co Ty na to? :>

PostWysłany: Sro 21:21, 19 Wrz 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

DOMA, ja to w sumie spoko, ale nie wiem, czy przekonam moją połówkę, a sama nie pojadę :(

PostWysłany: Sro 21:25, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra, zróbcie listę za/przeciw! Jak coś to Ci jakieś 150 'za' podrzucę :P A tak na serio, to nie dałaby się chociaż skusić na jakiś okres próbny?

PostWysłany: Sro 21:30, 19 Wrz 2012
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Powrót do góry

DOMA, okres próbny musiałby trochę potrwać, żeby zdążyła dostrzec same zalety tego pomysłu :) A niestety taki okres próbny wiązałby się z rezygnacja z pracy tutaj, a dopiero dostała awans, więc nie sądzę, żeby chciała rezygnować.

PostWysłany: Sro 22:08, 19 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Dzień dobry :)
I jak tam dzisiaj?
Jutro najprawdopodobniej wracam do mojej cudownej szkoły... Choćby dlatego, że zostawiłam za dużo książek w szafce i nie będę mogła przez weekend nadrobić czegokolwiek.

DOMA napisał:
Właśnie wysyłam zgłoszenie mojej klasy do Ksiegi Rekordów Guinnessa

Jaki rekord będziecie bić?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 8:15, 20 Wrz 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

A ja właśnie wróciłam z zakupów, bo już się powoli szykuję do przeprowadzki do Opola :) na dworze zimno, ale słonecznie na szczęście.

PostWysłany: Czw 14:26, 20 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

jeanne napisał:
Z optyki, wolalam już termodynamikę, czy nawet bryłę Neutral
Z angielskiego i matmy mam w przyszłym tygodniu, potem z chemii Very Happy Biologia już za mną.

Optyka jest okropna -,-

jeanne napisał:
Michał dlatego, że ma nogę w szynie, a Adrian nie wiem. Ale ja bym i Michała przekonała Very Happy

Nie śmiem wątpić :twisted:

jeanne napisał:
Żółwik! Jak ktoś pisze z kim nie chce gadać to udaje, że spię. Czy to 22, czy 15 hahaha

To nic wczoraj mi najpierw napisała sms, że mam pamiętać o skanie. A potem, bo nie odpowiedziałam wydzwaniała trafiając akurat w tą godzinę jak grałam w LOLa. Naprawdę myślała, że odbiorę, szczególnie z moim stosunkiem do rozmów telefonicznych? :hahaha: Potem ją trochę opieprzyłam, że nie zawsze mam czas żeby odp i że skan w godz po przypomnieniu to nie ze mną. Nic jej to nie ruszyło oczywiście :roll:

jeanne napisał:
Konrad wczoraj się mnie pytał, czy mam taki dobry humor, bo myślę, że urosły mi cycki co jest ?

Ja dziś jestem sfrustrowana :placze: Kartkówka z maty przyprawiła mnie o załamanie nerwowe -,- Najpierw dodatkowa biologia na której musiałam wyciągać informacje z zakamarków mózgu, potem angielski na którym pytała, PO z pozycją bezpieczną, biologia z studentką antropologii a potem apokalipsa. Dała nam a, b,, c, d. Przerobiłam 3 rozdziały zadań z podręcznika, 4 strony zadań z kombinatoryki dodatkową kartkę którą nam dała, 3 zestawy powtórzeniowe. Wychodzi, że mogłam nic nie robić i napisałabym tyle samo. PP było gwoździem do trumny, bo mieliśmy wypisywać np. jestem... (10 cech), mam np. dobrą pamięć, gitarę itd. A potem to czytać. Na 15 min przed końcem jakiś sprawdzian nam zrobiła. Analiza wykresów, jaki jest koszt alternatywny, co doradziłbyś Monice, maturzystce, która pracuję w barze Pulpecik itd. A na drugiej kartce była Monika Olejnik, Jurek Owsiak, Justyna Kowalczyk i trzeba było napisać dlaczego są to ludzie przedsiębiorczy do każdego. I ja jestem przedsiębiorczy, bo...

PostWysłany: Czw 14:49, 20 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Wszędzie Londyn, wszyscy wyjeżdżają do Londynu, ja też chcę... :cry:

pantera mglista napisał:
I ja jestem przedsiębiorczy, bo...

A co jeśli ktoś nie jest przedsiębiorczy? :lol:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 18:13, 20 Wrz 2012
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 441, 442, 443 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 442 z 552

Skocz do: