|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 441, 442, 443 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Ja ostatnio i tak ciągle latam Rolling Eyes Ale fakt, że poza domem mam z tym problem, tzn. z korzystaniem z publicznych toalet, w jakichkolwiek centrach handlowych, placówkach, itp. Że o autokarach nie wspomnę. Mam jakieś obrzydzenie, przez co mam problem, jak jeżdżę teraz często kilka godzin bez przystanku Neutral |
"Dobry gospodarz dowozi do domu!" Mnie może nie obrzydza, ale po prostu nie lubię. Śmieję się, że nie potrafię bez Entropi, bo zawsze ona ze mną siedzi o.O No i tak trzymam, po 16 godzin, a potem nerki bolą -,-
Cytat: |
Jest świetny, czasem jak nie miałam nic do picia, to wrzucałam sobie magnezik do przegotowanej wody i napój jak znalazł Very Happy |
Ja miałam fazę do ssania takiego od razu na języku, dopóki mi ran nie porobil :D
|
|
Wysłany:
Sro 19:20, 19 Wrz 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | No i tak trzymam, po 16 godzin, a potem nerki bolą -,-
|
Ja właśnie przez problem z nerkami staram się teraz nie trzymać zbyt długo. Co mnie bardziej wkurza,to nie przesypiam całej nocy bez wizyty w łazience :(
|
|
Wysłany:
Sro 19:26, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Uzależniłam się od tenisa, przez co znowu zapomniałam o forum...
Co słychać?
|
|
Sro 20:25, 19 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też mam tendencję do trzymania, a potem, jak się wysikam, to umieram z bólu nerek...A potem się dziwić, że ciągle coś nie tak i kamyki się mnożą
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 20:29, 19 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA, witaj ;) Co słychać? Ja właśnie wciągnęłam się w rozmowę na fejsie, której nie mogę przerwać :D Gadam od 2 godzin prawie :D
|
|
Wysłany:
Sro 20:37, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, co słuchać? Właśnie wysyłam zgłoszenie mojej klasy do Ksiegi Rekordów Guinnessa, w piątek lecę do Londynu, załatwiłam dziś najlepszą niespodziankę dla najlepszego przyjaciela, jutro mam pierwszy od jakiś 4 lat trening tenisowy z trenerem, a Chelsea wygrywa 2:1 z Juventusem :D
Dodano 1 minut temu:
A na facebooku nie odbyłam w życiu żadnej ciągłej rozmowy, bo nigdy nie byłam dostępna na chacie :P
|
|
Sro 20:57, 19 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA, ja też nie jestem dostępna, ale rozmowa trwa :D I końca nie widać :D
A co słychać? Aktualnie się obijam zawodowo :D Koleżanka mnie ciągnie do Londynu na stałe, tak a propos tematu :)
|
|
Wysłany:
Sro 21:13, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Koleżanka mnie ciągnie do Londynu na stałe, tak a propos tematu :) |
I co Ty na to? :>
|
|
Sro 21:21, 19 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA, ja to w sumie spoko, ale nie wiem, czy przekonam moją połówkę, a sama nie pojadę :(
|
|
Wysłany:
Sro 21:25, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra, zróbcie listę za/przeciw! Jak coś to Ci jakieś 150 'za' podrzucę :P A tak na serio, to nie dałaby się chociaż skusić na jakiś okres próbny?
|
|
Sro 21:30, 19 Wrz 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA, okres próbny musiałby trochę potrwać, żeby zdążyła dostrzec same zalety tego pomysłu :) A niestety taki okres próbny wiązałby się z rezygnacja z pracy tutaj, a dopiero dostała awans, więc nie sądzę, żeby chciała rezygnować.
|
|
Wysłany:
Sro 22:08, 19 Wrz 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :)
I jak tam dzisiaj?
Jutro najprawdopodobniej wracam do mojej cudownej szkoły... Choćby dlatego, że zostawiłam za dużo książek w szafce i nie będę mogła przez weekend nadrobić czegokolwiek.
DOMA napisał: | Właśnie wysyłam zgłoszenie mojej klasy do Ksiegi Rekordów Guinnessa |
Jaki rekord będziecie bić?
|
|
Czw 8:15, 20 Wrz 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja właśnie wróciłam z zakupów, bo już się powoli szykuję do przeprowadzki do Opola :) na dworze zimno, ale słonecznie na szczęście.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 14:26, 20 Wrz 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Z optyki, wolalam już termodynamikę, czy nawet bryłę Neutral
Z angielskiego i matmy mam w przyszłym tygodniu, potem z chemii Very Happy Biologia już za mną.
|
Optyka jest okropna -,-
jeanne napisał: | Michał dlatego, że ma nogę w szynie, a Adrian nie wiem. Ale ja bym i Michała przekonała Very Happy |
Nie śmiem wątpić :twisted:
jeanne napisał: | Żółwik! Jak ktoś pisze z kim nie chce gadać to udaje, że spię. Czy to 22, czy 15 hahaha |
To nic wczoraj mi najpierw napisała sms, że mam pamiętać o skanie. A potem, bo nie odpowiedziałam wydzwaniała trafiając akurat w tą godzinę jak grałam w LOLa. Naprawdę myślała, że odbiorę, szczególnie z moim stosunkiem do rozmów telefonicznych? :hahaha: Potem ją trochę opieprzyłam, że nie zawsze mam czas żeby odp i że skan w godz po przypomnieniu to nie ze mną. Nic jej to nie ruszyło oczywiście :roll:
jeanne napisał: | Konrad wczoraj się mnie pytał, czy mam taki dobry humor, bo myślę, że urosły mi cycki co jest ? |
Ja dziś jestem sfrustrowana :placze: Kartkówka z maty przyprawiła mnie o załamanie nerwowe -,- Najpierw dodatkowa biologia na której musiałam wyciągać informacje z zakamarków mózgu, potem angielski na którym pytała, PO z pozycją bezpieczną, biologia z studentką antropologii a potem apokalipsa. Dała nam a, b,, c, d. Przerobiłam 3 rozdziały zadań z podręcznika, 4 strony zadań z kombinatoryki dodatkową kartkę którą nam dała, 3 zestawy powtórzeniowe. Wychodzi, że mogłam nic nie robić i napisałabym tyle samo. PP było gwoździem do trumny, bo mieliśmy wypisywać np. jestem... (10 cech), mam np. dobrą pamięć, gitarę itd. A potem to czytać. Na 15 min przed końcem jakiś sprawdzian nam zrobiła. Analiza wykresów, jaki jest koszt alternatywny, co doradziłbyś Monice, maturzystce, która pracuję w barze Pulpecik itd. A na drugiej kartce była Monika Olejnik, Jurek Owsiak, Justyna Kowalczyk i trzeba było napisać dlaczego są to ludzie przedsiębiorczy do każdego. I ja jestem przedsiębiorczy, bo...
|
|
Czw 14:49, 20 Wrz 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 441, 442, 443 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 442 z 552 |
|