_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 1:36, 22 Mar 2009
Hej potworki kochane :*:*
*ziewwa*
Śniliście mi się dzisiaj xD Nie pamiętam dokładnie, o co chodziło, ale i tak widać jaki forum ma wpływ na moją psychikę XD
Hej wszystkim niedzielnie i jak najbardziej pochmurno :( Wczoraj takie piękne słońce, a dziś mokre ulice - chłopcy pojechali rozgrywać swój pierwszy mecz, a ja musiałam zostać: ledwo dycham. Do bani takie gnicie w łóżku i faszerowanie się różnymi świństwami, jeżeli wcale nie jest lepiej :( Maciek twierdzi, że skoro od dawna nie byłam chora, to teraz mi się nazbierało i musze wykonać normę. Dzięki, nie ma co ;)
Miłego dnia :D
Nie 9:34, 22 Mar 2009
Dzień dobry kochani :*
u mnie też niestety pogoda gorsza niż wczoraj :(
A w ogóle weszłam tylko na chwilkę bo za moment jadę na basen, a potem jak już wczoraj pisałam, do babci, ale to ta bardzie lubiąca cywilizacje babcia więc ma komputer :D
Nie 9:56, 22 Mar 2009
Hej Lesio, Lizbona, Nimfka :*
Lizbona jeśli Cię to pocieszy, to u mnie taka sama pogoda :/ Jeszcze wiatr wieje :roll:
W takim razie ciekawe kiedy ja będę chora :twisted: Marznę, nie odżywiam się prawidłowo, nie wysypiam się, a żadne choróbsko mnie nie chce wziąć. To nie fair :/
*pije kawkę*
Hej Lesio, Lizbona, Nimfka :*
Lizbona jeśli Cię to pocieszy, to u mnie taka sama pogoda :/ Jeszcze wiatr wieje :roll:
W takim razie ciekawe kiedy ja będę chora :twisted: Marznę, nie odżywiam się prawidłowo, nie wysypiam się, a żadne choróbsko mnie nie chce wziąć. To nie fair :/
*pije kawkę*
Nie wiem czy to jest pocieszające - jakby wszędzie było ładnie, tylko u nas ( u mnie i nimfki) paskudnie, to byłaby szansa, że i do nas zawita słoneczko :D
A z życzeniami choroby ostrożnie, bo jak znam życie taki wymarzony katar, ból glowy czy gardła może dopaśc w najmniej spodziewanym i potrzebnym czasie: tuż przed ważna randką, wyczekiwanym koncertem lub wyjazdem na wakacje :twisted:
:przytul: może przez przytulanie złapies trochę kataru :>
Hej, nimfka - w jakiej części Poznania mieszkasz? Ja na Górczynie :D
Nie 10:20, 22 Mar 2009
Hello :* wpadłam na chwilę poczęstować kawką i spadam na śniadanko a potem do stajni :D tylko, że błoto jest a obawiam się, że pod stajnią może być bagno tudzież staw :?
Hello :* wpadłam na chwilę poczęstować kawką i spadam na śniadanko a potem do stajni :D tylko, że błoto jest a obawiam się, że pod stajnią może być bagno tudzież staw :?
Hej Arroch - polecam buty rybackie, takie do pachwiny, ewentualnie kajaczek :>
Hej Syśka - mam nadzieję, że się mylisz :>
Nie 10:42, 22 Mar 2009